164

void

преди 4 години

Деси искаше да каже "пожизнената заплата" ама се усети...

163

Dido

преди 4 години

Само да знаеш колко си права и как чакаме тази агония да свърши!!! Вярно, че за това "временно" разчитахте да гушнете комисионна от Грипените и целия мандат на *** е белязан от тази болка, но не би!

162

Радев угрижен

преди 4 години

Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!

161

Олд

преди 4 години

Що ли си мисля че като изпадне от властта Радев,Деси ще му духне под опашката

160

Анонимен

преди 4 години

ще застане зад съпруга си, ако той реши да се кандидатира за нов мандатАууу пепел ти на езика ***! Още един мандат, ужас!

159

Анонимен

преди 4 години

ами права е жената. Всяка власт е временна и не трябва да главозамайва хората, които да твърдят, че са големи властници, като тия, в чиято услуга сайт и *** оплюват Първата дама.

158

Иво

преди 4 години

Много вярно казано и дано да не тръгне пак да се кандидатира!!!

157

Кико

преди 4 години

Таа ги туря на малкия пръст хахах евала

156

Абе

преди 4 години

Джаки Кенеди пасти да яде пред нея!

155

Аз

преди 4 години

До АнонименОще по-хубаво щеше да е, ако въобще не беше се кандидатирал!

154

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете с какви тоалети е жената на Бойко Борисов? Скрийте се продажни медиийни *** за заблуда на общественото мнение. Радева е хубава жена не като Караянчева и Атанасова.

153

Анонимен

преди 4 години

До yyy breГербере бре, другарю бре, фиреро бре, ща не се грижиш за ремонта на граф Игнатиев а иначе мсяка модна къща на една президентша ще подари роклите винаги защото това е реклама, не виждаш ли че в телевизиите роклите на водещите също са реклама

152

yyy bre

преди 4 години

президентската заплата другарю не може да стигне за официални тоалети на съпругата,които са хем скъпи хем се обличат веднъж,то е цял отдел от протокола за съвети, грим, прически, защото като представя БГ не се позволява тя да решава а е специално работа на този отдел, баш луи витон и долче габана на макаронката и на мелания малко няма да стигне президентска заплата *** гербераст, колко изкара днес да пускаш тъпотиите си във форума.като не искаш да се бръкнеш за съпругата на президента тя ще представлява само него и само Президента може да го е грижа

151

mdaaa

преди 4 години

герб наливат в разни продажни медии да плюят по неудобните които ги критикуват и казват истината,другаде просто им разбиват бизнеса, преследват журналисти и овцете доволни.затова казвам че когато някой не може да мисли и слуша на *** лъжите просто го остави в лапите му да го смачка докрай,хич не си правете труда да измъквате прости и *** хора, не заслужават.За такива ли са си дали живота Ботев и Левски?Е, аз няма да се жертвам,като каракочев и далаверко ще се свия под крилото и ще папкам трохите

150

vai vai

преди 4 години

ти па,за тъпите софиянци ли ти е мъчно,кметицата работи толко години само за бизнеса,виж кварталите където живеят колко ужасни са- инфраструктура, тротоари,градинки,скъпо парно, ток, вода, стоиш на студа зимата и благодариш че не си се потрошил,няма паркинги,скъп гр транспорт,вдига ти данък сгради, смет, и пак не се мръднаха да гласуват. хич не ги жаля, на безхаберието им така им се пада- празен джоб и мръсотия и студ, нека им е самоковската комунистка, не може да ми е жал за тъпите.

149

Анонимен

преди 4 години

Ромската партия ГЕРБ гласува минимална пенсия за ромите на социални цял живот да е 250 лева, а моите родители с по 40 години стаж имат пенсия от малко над 400. Деси Радева ли е виновна за геноцида на българския народ от ромската етническа партия ГЕРБ избраха Фандъкова само с роми.

148

Анонимен

преди 4 години

*** на ГЕРБ които изпълнявате американските пропагандни опорки да черните Радева. Коя е Борисова?

147

Анонимен

преди 4 години

бб 2 мандата се натрапва като премиер заради партии патерици. народа го не иска а той иска

146

Анонимен

преди 4 години

...НАЙ ХУБАВОТО ЗА БГ НАРОД, Е ЧЕ ВИ ИМАМЕ ВРЕМЕННО...

145

65

преди 4 години

Само заглавието ме отказа от понататъшно четене.Защо е тази фамилиарност -Деси. За бг.народа тя е Десислава Радева.Снешно е.И като почнете да ни навирате в очите тоалетите и,и как си ги купила със нейни пари.Ти срамота ако един президент не може да купи с неговата заплата рокля.