20

Веско

преди 4 години

Темата беше разнищена още преди два дни в друг новинарски сайт и доста хорабяха дали информация кои са двете марки. Аз обачене разбрах от де е намериха тази "оригинална" рецепта с шоколадов ликьор!?

19

bg

преди 4 години

В Пловдив има една малка фирма Гайо, французин и българка, сами си правят шоколада, пекат какакоте и т.н. Излиза 2 пъти по-скъп (има го в някои магазини) ама то шоколада не е за наяждане.Между другото качествения шоколад може да ви се стри по-малко вкусен точно заради това, че има по-малко захар

18

Анонимен

преди 4 години

Ти си баровец, от Швейцария да ядеш шоколад.

17

Анонимен

преди 4 години

До ... 9Комуняго про...а, при Тошо ядеше само "чист" шоколад, така ли?Първо, нямаше НИКАКЪВ шоколад, и второ - най-много да завариш из празните магазини по изключение някой марципан.

16

Анонимен

преди 4 години

От години ям главно гръцки шоколад "Лакта", купен от Гърция, а понякога приятели ми носят и шоколад от Швейцария.

15

Запознат

преди 4 години

До Анонимен *** 1Всеки който е ял примерно шоколад Милка купен в Германия, и такъв купен в Герберугия, знае че двата нямат нищо общо!Напротив другарю червен комунелски ***.Точно Милка е едната марка, която е с еднакво качество и в Германия и в България.

14

истината

преди 4 години

Ами кажете кои са шоколадите, за да не ги ядем! Иначе знам, че МИЛКА - продуктите, са едни от най - НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ. Въпроса е, кои стават...

13

Mister Cro

преди 4 години

Мисля, че с всичката храна положението е същото, даже по-зле. После идва рак, инсулти, инфаркти и какво ли още не....населението е масово болно! А здравеопазването е направо криминално, от друга страна! В територията обаче е така! Радвайте се на стабилността на дъното в тинята!

12

Анонимен

преди 4 години

До ...Има определени модели бисквити и шоколади на дадена марка които модели не се продават във всички страни. Така, че най-добре е да се сравнява класическия модел на даден шоколад.

11

Анонимен

преди 4 години

До ВсекиЧаст от стоките в бг лидъла са и от бг производители. Останалата част са залежали стоки от другите страни и са внесени в България.

10

Анонимен

преди 4 години

В Лидл Холандия също има палмово масло в бисквитите и прочие. Та Лидл насекъде си е долнопробен, а в България е и супер скъпо.

9

Анонимен

преди 4 години

Те Лидъл и Кауфланд внасят некачествени немски шоколади.

8

До Анонимен 7

преди 4 години

Така е като пиеш и водата с Флуора, после ти се пие още повече, а мозъчните клетки гинат една след друга.

7

Всеки

преди 4 години

който е пазарувал от ЛИДЛ в Германия или Дания може да направи сравнение между качеството на тамошните стоки и тук. Без човек да е експерт разликата е голяма.

6

...

преди 4 години

Значи не само при не качествените шоколади това е така! Лично мога да кажа, че шоколади на доста известни марки, тук в БГ, нямат нищо общо със същите такива да речем примерно в Гърция да не говорим за Франция и Белгия! Просто тук е така! Ядем *** и се "кефим" на демокрацията! Та така!

5

До Ейй

преди 4 години

Нормални? В ненормална обстановка ще има да ги търсиш. Няма нормални, всички са според "традиционни вкус", демек - *** от нормалния.

4

Анонимен

преди 4 години

Преди малко гребах течен шоколад Finetti, на 2,30 лв. за 380 гр., само захар има. И като ям такава захар, тва е болестно състояние, още толкова ми се яде сладко.

3

Хах

преди 4 години

Добре де, кажете кои са 2 шоколада, които са истински.

2

Анонимен

преди 4 години

Боко кажа да ручате Фафли с палмово масло и да не се оплаквате!

1

риторични въпроси

преди 4 години

Какъвто и салам и хляб и вода пием.