До 30Точно пък месо и мляко от частен производител няма да взема никога.1 Там хигиена и медицина са непозната материя2 Хранят животните сас същите смески пълни с ГМО царевицаКое му е по качествено
Без да споменете имената всичкото ви "разследване" е една голяма боза от 6ст.Изхарчи ли сте маса пари а резултата нулев.Все едно прочетох об уравни реки Дунаев...
До Анонимен 21А така, кажи му!И даже марципана при Тошо не беше марципан а пълно менте.Марципана се прави с бадемова паста и е малко горчив, а подобието от комунизма нямаше вкус.Беше някакъв бльовоч от соя, захар и незнайно още какво, но за соята съм сигурен.
Едно врема като баба ти е яла турски локум и ние ли сега да ядем? Какво ни сравняваш с комунистите? Ти да не си глупав? Става въпрос не за политика, а за качествени продукти.
До Mister Cro 17Защо твоята "емигрантска" рода идва тук по лекари и зъболекари всяко лято на "здравен туризъм"? Ами защо ти и родата ти не ходите по доктори в Германия, Англия и Италия? Пробвайте, излиза направо без пари и без никакво чакане!
Яжте "Лукчета" бе !...като в "доброто" тошово време.С този шоколад се превърнахте в "роби" на Запада бе !
Да споделя аз какво правя за качествена храна: гледам градина на село, разбира се с помощ от родители, като си набавям ябълки, круши, малини, ягоди, домати, краставици, пипер, картофи и т.н., а от доверени малки производители си купувам месо и мляко, което квася и т.н. Трудоемко е много, но мисля, че си заслужава....
В Пловдив има още две малко фирми, които правят хубав шоколав с еквадорско какао, но са малко скъпички!
Рецептата на Нутела е различна за БГ и Балкана, в сравнение с Германия и Зап. Европа. Обясняват го с локални особености на клиентелата.
Какъв шоколад ядем? Бюджетен, сглобен от полуфабрикати