89

Анонимен

преди 4 години

"Ето какво винаги иска тълпата - вина. И да види някой на бесилото разбира се. Елементарния ум не може да приеме, че на някои хора им е писано и никой нищо не може да направи, но въпреки това плебея иска изкупителна жертва" - ТЪЛПАТА, ВИНА, БЕСИЛО, ПИСАНО, ПЛЕБЕЯ, ЕЛЕМЕНТАРЕН УМ... Ужасно ***, но с месиански съзнание трябва да е автор на тези редове! Не изкупителна жертва, а елементарна справедливост искат хората, и човещина, проявена от едни човеци към други човеци!

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85ами това е тъжната истина .. това е насадено от всезнаещите журналисти ,които не търсят истината , а сензацията , аз не защитавам лекарите , но новините се правят от хора които знаят да лаят като кучета , и като захапят са като питбули , не пускат , ръмжат и дърпат , по моя скромна преценка в новините е истина само датата

87

Anon

преди 4 години

Ако детето е починало от болест за която имаме (добре известно) лечение разбира се е лекарска грешка.... каква да бъде- на детето ли? Много е просто...

86

Анонимен

преди 4 години

Че каква е разликата между двустранна пневмония от двойна бронхопневмония от която много са боледували като деца и то вече отдавна когато медицината не е била също всесилна,но е била организирана както с транспортато в отдалечени райони по местоживеене където разстоянието между местоживеенето до районен селски център е около до 30 км,а до градски окръжен център е около 70,а в тежки случаи е над 120 как специализирани болници,а за особено тежки случаи до столичен център как в случая за действие.

85

Анонимен

преди 4 години

и затова пращате детето за домашно лечение??

84

Анонимен

преди 4 години

да журналистите са спецове по всичко в това число и по медицина ами да ходим тогава да ни лекуват журналисти да видим каква ще е грешката тогава

83

Пазвантин

преди 4 години

Значи когато имунната ти система те спаси лекарите са те излекували, а когато умреш е нямало какво да се направи. Безподобни, безпардонни комунистически ***.

82

АНТИ

преди 4 години

Лекари, които изнудвате болните за пари,знайте - това са кървави пари !Господ гледа !

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86ами детето има личен лекар , после има и бърза помощ . няма как да бъде прието без необходимите за това документи , а те се издават от личния лекар ако са отишли направо в Пирогов нещата можеше и да са други , трябва да знаем реда , при който може да се хоспитализира пациент. ако детенцето , да почива в мир, имаше направлвние за хоспитализация всичко щеше да е различно

80

Безгрешниците

преди 4 години

Как пък само в БГ докторите не допускат грешки.......... Да гледа целия свят и да се учи!

79

Седларов

преди 4 години

Че как..

78

Анонимен

преди 4 години

До 80 Пижо-много точно и вярно.

77

Анонимен

преди 4 години

Докладът така и не отговори на въпроса, защо 3 различни болници са отказали да приемат едно умиращо дете, иначе лекарите пак "жертвите".

76

Анонимен

преди 4 години

*** народ. Едновременно си мисли, че лекарите са Богове нямащи право да не знаят нещо и нямащи право на грешка евровременно без никакво уважение към лекарската професия. Българите заслужават да не остане лекар по тези земи и да се върнат на медицина на ниво 19-ти век и след това да се молят някой лекар да се върне да работи.

75

Анонимен

преди 4 години

"Екипите, които се бориха за живота на това дете неоснователно бяха наранени"Какви екипи са се борили за това дете като 3 болници НЕ СА ГО ПРИЕЛИ ИЗОБЩО ТОВА ДЕТЕ ? Аз ако съм ще ги ликвидирам тия един по един.

74

Анонимен

преди 4 години

Тия същите ли се оплакват от шамари редовно? Май повечко им трябва като гледам. Даже не само шамари.

73

Пижо

преди 4 години

Българският лекарски съюз и по-специално комисията, подписала този пасквил, незабавно да си подадат оставката! Тук не става въпрос от какво е умряло детето! Става дума дали е можело да бъде спасено 8 часа по-рано!!!! Има записи от камерите, има показания на свидетели, че на детето не е оказана помощ. Самия БЛС заявява, че "състоянието настъпва изключително бързо". 8 часа бързо или не бързо е?! Това е времето, в което детето НЕ е било обслужено от лекарите!

72

Анонимен

преди 4 години

Виновна е Пневмонията че не е почакала!

71

Анонимен

преди 4 години

Ето какво винаги иска тълпата - вина. И да види някой на бесилото разбира се. Елементарния ум не може да приеме, че на някои хора им е писано и никой нищо не може да направи, но въпреки това плебея иска изкупителна жертва. Друг е въпроса, че е масова практика на "напредничавите" родители да лекуват децата си с чия, джинджър и хомеопатия и да ги водят на лекар едва когато положението стане неспасяемо.

70

Анонимен

преди 4 години

Според проучвания на медицински специалисти в областта, хеморагичната пневмония се развива и при хора резистентни към антибиотици, с вродени сърдечни пороци и други аномалии. Има такава болест.