62

Анонимен

преди 4 години

Тук пак богове глупости традиции не знам си какво :) Абе в у леви. Щом хората са щастливи аз проблеми с това нямам.

61

Анонимен

преди 4 години

Науката е голяма работа :) айде балкански селяни плюнчете се на воля :) друго така или иначе не ви остава.

60

Анонимен

преди 4 години

При някои гинекологични проблеми даже съветват жената да забременее и роди. Аз съм забременявала след медицински процедури, но съм убедена, че няма нищо по-хубаво да забременееш при нормална любов с човека, който обичаш.

59

Николай

преди 4 години

Римляни 1:21-25 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито |Му| благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. 22 Като се представяха за мъдри, те глупееха, 23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях ...

58

Анонимен

преди 4 години

Двете майки свършили цялата работа. Хвала на такива жени /вероятно са жени/. Обаче ако го можеха и без сперматозоида, щях да ги призная за велики. А нищо не се споменава за онаниста, как и по какъв начин им го е дал.

57

Анонимен

преди 4 години

До 61Еш па тоя...

56

Анонимен

преди 4 години

От какъв пол в бебето? Ще стане както при пчелите, търтеят опложда царицата и го убиват. Ще се окаже, че няма нужда от мъжки човешки екземпляри с изключение на супермени:))) за сперматозоиди.

55

Николай

преди 4 години

Римляни 1:19-20Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви. Понеже от създанието на |света| това, което е невидимо у Него, |сиреч| вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, |човеците| остават без извинение.

54

някой

преди 4 години

Живеем в 21-ви век. Трябва да свикваме с такива технологии.Висшите технологии не са само компютри, интернет, фейсбук, снапчат, инстаграм и прочие.Значи, може да "превеждаме" Вазов от български на български, щото бил "остарял" и децата не разбирали какво е чибук, сетре, воденица, хурка и вретено, обаче ин витро не може, дете от две утроби пак не може?Има вече опити за създаване на изкуствена утроба - много жени ги е страх да раждат и ако може няма да искат да "вършат" тази тежка работа.

53

Николай

преди 4 години

До Естет с шалче2Петър 3:5 Защото те своеволно не признават това, че чрез Божието слово от началото е имало небеса и земя ...

52

Кина

преди 4 години

До 65 И има защо да е не малко страшничко. Това е един от вариантите за *** на човешкия вид: в бъдеще ще има лавина от кръвосмешения щом никой реално няма как да знае рода си. Объркани понятия, объркана полова определеност ... А гледаните като "писани яйца" обикновенно стават лекенца като пораснат, така, че от това момче мъж едва ли ще стане: в най-добрия вариант - донор на ***, което не го прави истински мъж.

51

Николай

преди 4 години

До Естет с шалчеПсалм 14:1 Безумният рече в сърцето си: Няма Бог.

50

Анонимен

преди 4 години

Две майки,две утроби-едно бебе-един.....

49

Анонимен

преди 4 години

от детето ще стане *** , какво бъдеще ще има това дете

48

Въздух

преди 4 години

Не им ли натепам аз семето,нищо не става.

47

Кина

преди 4 години

Отврат ! Болна нация ! Уродлив бизнес ! Горкото момче !

46

Анонимен

преди 4 години

Атлантички,за пример.

45

Естет с шалче

преди 4 години

Българите са комплексирани.Българките рядко пускат за разлика от западнячките и всъщност западните "***" сравнено с българите на същата възраст са минали много повече жени.От там идва комплексираността на българският мъж и говорене на небивалици.

44

Естет с шалче

преди 4 години

Бог няма не е имало и няма да има.Браво на двете момичета.Религията е атрап куйон.

43

65

преди 4 години

Да ,май си прав 42. А всички астролози и казваха ,че промяната след 2012год. щяли да е за добро.Въпреки ,че да искаш да имаш дете е неотменима част от човешкото съществуване.И тези двете ,нищо че са лесбийки ,ще го гледат като писано яйце.А не като наш ***.Но то утре ще пита кой е татко ми,нали? Сигурно имат уникален отговор,или ще дойде време ,когато това няма да е важно.Незнам,но ми е малко страшничко