82

ЧЕСТИТА ЛУДНИЦА

преди 4 години

Имаше в тубата една пародия за двама татковци и сина им .Прибира синчето и много притеснен им казва-Тате и татко ,трябва да поговорим-кажи сине-казват двамата "веселяци"-Ами тате и татко аз.......аз,аз, аз... харесвам жени !-КАКВОО ,АМА КАК ТАКА? ТОВА ДОЖИВЯХМЕ ,как ще кажем на съседите че синът ни е ..хетеро, хетеро ,ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН?-крещи единият "веселяк" -Виж как ни разтрои с баща ти.Откога знаеше това?(баща 2) -От малък знаех, че съм такъв ,простете и ме приемете какъв съм.

81

Слмн

преди 4 години

До 821 - Мълчи, уе! 2 - Тази, която Кольо ли е, Николай ли, се опитва да използва, за да ми казва, че трябвало да убиваме ...

80

Анонимен

преди 4 години

До ИдеалистОплождане може да стане и без сперматозоид.

79

Познавач

преди 4 години

От мъже има нужда от българи обаче не.

78

Идеалист

преди 4 години

Новина щеше да бъде, ако нямаше нужда от сперматозоид. Все пак има нужда от мъже иначе ще ни избият.

77

Конфуции

преди 4 години

Сладурани браво на момичетата.

76

Анонимен

преди 4 години

До СлмнВъпросът ми беше кои религии визираш конкретно, а не кои коментари. Прочети внимателно какво те питат преди да отговориш, а не да си пишеш каквото ти скимне.

75

Защо Хитлер...

преди 4 години

Е дошъл на власт? Еми ей за това е дошъл. Преди да дойде Хитлер, в Берлин свободно са се събирали хомосексуалисти по барове и заведения, Хитлер в горял книги, да, а знаете ли какви книги са били? Поразровете се, книги които нормализират хомосексуалността. В Берлин е имало доктори, който са вършели "смяна на пола." Тези доктори при Хитлер за били убивани. Всичко това идва от еврейте.Еврейте нямат нищо общо с израелците, на генетически ниво де.

74

Слмн

преди 4 години

До 78"Визирам" коментар 73, който казва, че залъжавали едни хор асмърт, както и други хора, който нищо не са правили. Ако искаш религиозни фанатици, подкрепя си ги, ама го прави в друга страна.

73

Лесбийка

преди 4 години

Българите са прости и не разбират хомосексуализма, лесбийството и мъжеложството.

72

Анонимен

преди 4 години

До СлмнПо кои религиозни подбуди имаш в предвид - будизъм или зороастризъм, би ли учочнил защото коментарът ти е много общ и не става ясно кои религии визираш?

71

Анонимен

преди 4 години

българите полудяват при такива новини.Ахахаха

70

Слмн

преди 4 години

До Николай!И какво казваш? Че е добре да се убиват хора, поради религиозни подбуди? Тов ли казваш?

69

Анонимен

преди 4 години

Какво е това прехвърляне от едната на другата, за да имат едно дете? Просто двете прекарват една вечер с един мъж и си имат две деца братчета.

68

Николай

преди 4 години

...че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.

67

Николай

преди 4 години

Римляни 1:28-32И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите |си|, 31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; 32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които в

66

Анонимен

преди 4 години

До НиколайДа си взимаш боговете и другите литературни герои и да се връщаш обратно в пещерата.

65

Анонимен

преди 4 години

До 54Ти като не си *** какво бъдеще имаш бе балканска *** ? Никакво.

64

Анонимен

преди 4 години

Това дете е жертва на нечия злобарка.

63

Николай

преди 4 години

Римляни 1:26-27Затова Бог ги предаде на срамни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на |тялото| в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.