122

R

преди 4 години

препоръчвам Ви книгата на Чингиз Айматов - Клеймото на Касандра, точно по темата е

121

Анонимен

преди 4 години

Аз започнах да се обърквам.

120

Коце кмета

преди 4 години

Браво! Само не разбрах в коя част на статията да повърна??

119

!

преди 4 години

Когато направят от тестисите яйцеклетки , ще ги призная :)

118

Додо

преди 4 години

Содомити! Анатема!

117

Анонимен

преди 4 години

В Турция напредват с оплождането на мъж.Вече има над 30 кандидати.Скоро от болницата " Ташакли" ще обявят резултата! Единият доброволец е османлията от постовете!

116

Въпрос

преди 4 години

А без сперматозоид ще стане ли бебето?

115

брб

преди 4 години

учените не могат за сега да оплодят мъж,експериментите в Турция продължават!

114

Душицата

преди 4 години

- оптимистка, тия, дето те нервят, цитирайки Библията, имат и др. цитат: не питай старило, питай патило. И още: всеки си шета на акъла. Тааа... вЕрвай си и, все пак, успех;-)!

113

Душицата,

преди 4 години

дето ѝ било писнало от цитиращите Библията: за моите деца аз съм помислил, не се кахъри! Де да ти имах оптимизма, че коранджиите ще те чакат да се гътнеш по естествен път;-) . Блажени са вЕрващите! Ми вЕрвай си тогиз!!!!

112

Анонимен

преди 4 години

Дано го възпита поне да върви по правилния нормален път, а не да следва тяхния пример. Иначе пази боже!

111

Анонимен

преди 4 години

Хората са свободни да правят каквото си искат доколкото тяхната свобода не застрашва интересите на обществото. Още един пример - в някои държави кръвосмешението е било правило дълги години. В резултат на това се стига до парадокси, където 5% от населението е с вродени недъзи от такова ниво, че ги правят негодни за работа и се нуждаят не само от социална държавна издръжка, но често и от платени грижи. Чудно, защо за кражба на кола се лежи ефективно, а за феминизъм не. А втория е по - вреден...

110

Анонимен

преди 4 години

Хората са свободни да правят каквото си искат доколкото тяхната свобода не застрашва интересите на обществото. Например раждането на деца от възрастни майки повишава предразположеността от наследствени заболявания с хиляди пъти. При няколко последователни късни раждания в рода предразположението се превръща в закономерност. В някои държави здравеопазването се поема от обществото. Така всички плащат за грешката на майката. А от това страдат най - много децата. Феминизъм, майна...

109

До "До ад

преди 4 години

и рай": писнало ти от тия, дето цитирали Библията? Тия, дето цитират корана, ще те вкарат у пътя, те от антинатализъм не отбират;-)... Или от тях" случайно" не ти е писнало?

108

ГМО

преди 4 години

Това явно е пълвия ГМО човек. Толкова ли тези гейзери не осъзнаха, че те са унищожителите на човешката раса. Всеки има право за си га слага където поиска, но не е редно да им инкубират ГМО човеци.

107

Ад и рай

преди 4 години

Абе, къде беше, дето син осъди майка си и баща си, че са го родили, пък той не искал....без негово разрешение...разбираш ли....

106

Анонимен

преди 4 години

Това НЕ Е демокрация. А типично шведско извращение. Недейте приписва демокрацията само на една шепа изродени и извратени народчета, които до преди няколко поколения са си били съвсем нормали, дори цвета на света.

105

Анонимен

преди 4 години

Това е демокрацията. Всеки може да прави каквото си поиска. За да се случи това значи и медицината в ЕС е много напреднала. Браво.

104

Анонимен

преди 4 години

Боже прибери си верисиитв

103

Само две?...

преди 4 години

....Не са ли твърде малко? И защо другите 60+ пола са изключени от играта, не е ли сексистка тази работа? И защо само в утроби, пенисите не стават ли? Ушните канали? Каква е, изобщо казано, тази селташка ограниченост в подхода?