87

Анонимен

преди 4 години

13 г кражби. Честито на милионерите.

86

Слоница Сачева

преди 4 години

Пожелавам на Новата МинистЕрка от ГЕРБ - Къща за Гости , Хотел , Вила в Испания , Язовир Студена , Имение в Колорадо .Успех .

85

Анонимен

преди 4 години

Тъпата тиква Борисов и другите червенотиквиничета да не забравят, че числото 13 не случай е фатално. Виждаш ли края си тикво? Питам те защото около шефа ти смърди на пандиза. Ти си следващия май, като ти гледам жалката митра.

84

Анонимен

преди 4 години

Работите най-вече за себе си.

83

Много ме е срам

преди 4 години

Българи, мен ме е срам.А вас ?

82

Анонимен

преди 4 години

Първият Партиен и Държавен ръководител, наобиколен от администрацията и номенклатурата си, която е извадила най-угодническите си усмивки.Гледтаката е отвратителна. За който разбира и помни едни други времена.

81

Тони

преди 4 години

Чест и великолепие, господин Борисов ! Каквото и да се каже за постигнатото, все ще е малко. Факт е че управлението на ГЕРБ е най-успешното в историята, доходите растат всеки изминал ден, все повече хора се връщат, откриват се нови заводи и най вече в северозападна България, където положението бе плачевно допреди няколко години, строят се нови магистрали, инфраструктурата се подобрява, България придобива истински европейски облик. Много успехи и занапред !!!!!

80

СТАНИ 6ЕФ

преди 4 години

ГЕРБ УСТАНОВИХА ПО ГОЛЯМА ДИКТАТУРА И ОТ НАС

79

важно ли е?

преди 4 години

няма седмица откакто се върна от Щатите и каква я свърши с поста Социален министър... Бъдете сигурни, че ни чакат още много неприятни изненади!

78

Анонимен

преди 4 години

Али Баба и четиридесетте разбойника.

77

Анонимен

преди 4 години

За тези години само на олигархията направи закони и магистрали до Гърция нищо друго не си направил!

76

Анонимен

преди 4 години

Снимката от Коннгреса на Шайката е отвратителна.Връща ме в едни стари времена, които се надявах да са отмнали.Тогава Борисов беше просто шофьор на Правешкия овчар.Сега самият той е Овчарят.Тъжно.

75

Герберастката кочина

преди 4 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

74

Пижо

преди 4 години

Толкова много хората им вярват, че 3 млн. напуснаха България и процесът продължава!

73

Анонимен

преди 4 години

Долу герберската тирания! Да живее Свободата!

72

Анонимен

преди 4 години

Оставете Бойко на мира,какво сте се запенявили срещу него?Когато дойде време за избори,тогава си кажете мнението на воля.

71

ХХХ

преди 4 години

Най бедната държава в ЕС !Първа по смъртност !Първа по корупция !Закрити заводи и вкарани кърлежи на Европа да източват нашите пари за тяхните *** !Измислени болести като Шап, Луда Крава, Птичи Грип, Син Език, Африканска Чума и т.н. ??????????????

70

Анонимен

преди 4 години

1989 - 40 години стигат!2019 - 30 години стигат! А сега накъде? Кой ще ни каже?Аз вървя по света и подсвирквам си даже......

69

Анонимен

преди 4 години

Велик държавник е Генерал Борисов но няма и как да е иначе след като се е учил от най добрия - Бай Тошо.

68

До 72

преди 4 години

Каква маркетингова стратегия брато, говора ти за конкуренция в производството, ти ми говориш за имоти. Няма как да съм конкурентен на големите цехове, те купуват материали с 30% по евтино от мен., айде да те видя как ще продаваш имот по скъп с 30% от големите риби, това не е пазарна икономика, това е убиване на малкият бизнес, не знам как има хора още да се борят с вятърни мелници...