47

Анонимен

преди 4 години

Оня ден гледах документален филм,който ме разтресе из основи,бунтовете в Чехословакия и Унгария са дело на една немска нацистка група начело с шефа на Гестапо Мюлер.Всички които са се опитвали да го следят,за да го хванат и осъдят са били избити от негово нацистко протеже.Помогнали са му католиците и се е скрил зад ЦРУ,използвал е ЦРУ,за да върши нацистката си дейност и злоба спрямо страните от източна Европа.Нацистите никога не са си отивали,трагедията на изт. Европа е причинена от такива хора

46

Анонимен

преди 4 години

Работа, т.е. лява ръка - десен джоб. Също и работа по тераси, барбекюта, анаснсьори в хола, къщи за тъщи, ремонт на ремонта на ремонта на ремонта и повишаване на данъците. Много работят герберугите, спор няма.

45

Анонимен

преди 4 години

Виждате ли на снимката поне един човек, който да ви изглежда интелигентен и почтен?

44

ПП НТД

преди 4 години

САМО СЛАВИ! ПОСЛЕДЕН МАНДАТ ЗА ГЕРБ!Сбогом Другари!

43

Анонимен

преди 4 години

Той ББ е решил да подобри рекорда по най-дълго управление на една държава.

42

българин

преди 4 години

Другарите синове и щерки на комунистиЧестват годишнина от " царуването" си! Нямат срама от нищо!

41

Анонимен

преди 4 години

За 13 години нищо не направихте. Държавата продължава да се източва.

40

Анонимен

преди 4 години

Тея направо ни затъркаха държавата пък друго не мога да ви кажа. От 2 мил. работещи около 600 хил. са на минималната заплата, която е чисто 230 евро. Цените са над Европейските. Шири се беззаконие и престъпност. Облагите са за ,,наши хора,, само! Институциите не работят, всичко се прави колкото да се вземат едни бързи пари. А оня се хвали моля ти се...

39

Герб са гадове

преди 4 години

Това са най черните 13 години в новата история на България. Трайно окупирахме всички първи негативни класации, не знам с какви очи говори че се отплащал с работа ? Ако имаше очи да види че сме най бързо изчезващата и бедна нация в цяла Европа. Каквото и да кажа ще е малко за това некадърно мафиотско управление.

38

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

Баща ми е КОНДУКТОР (Комсомолска версия)Комсомолец беше татко комсомолец съм и аз Краде и лъже татко крада и лъжа аз Лъжи ,кради сине докато си млад че кат остарееш ти да си рахат ______________ С герберите и къщите ко стана? Няма осъдени и в затвора. Гешев ПОКРИ на Бойко и Пеевски КТБ кражбата и стана главен прокурор за награда ,същото ше е и с къщите.България на Шорош който нарежда да ни управляват още комунисти -СДС,ОДС , ДПС,НДСВ,ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 4 години

Пражката от 5 януари 1968 и продължава до 20 август и Унгарското възстание са били организирани от шефа на нацисткото Гестапо военния престъпник Мюлер и други злобни,безскруполни и престъпни нацисти.Четох,гледах и всички мразещи източноевропейските страни се оказаха западноевропейци,отишли да работят в институциите щатите,изпълнени с омраза към източноевропейските страни.Ето такива хора,безскрупулни пресъпници,крадци и нацисти ни разрушиха станите.

36

Тодар Живков

преди 4 години

Още 2 години и можете да отбележите преизпълнение на плана за третата петилетка!Ура, другари!

35

Анонимен

преди 4 години

Доходите се вдигат със някаква смешна сума. От 510 на 560 се вдигна мрз.

34

Анонимен

преди 4 години

Ето организираната престъпна група!Нито един човек роден в София!

33

Анонимен

преди 4 години

"отплащаме се" ама на кой?!

32

Анонимен

преди 4 години

Я върветееее на..сещате се къде! Дърти комунисти пребоядисали се в " демократи"! Губите ни времето само! Мафив!

31

Делян Пеевски

преди 4 години

Благодаря на ГЕРБ за добрата съвместна работа! И на ковчежник на ГЕРБ Мавродиев за стотиците милиони държавни заеми. И за държавните поръчки на които съм диспечер. И на калинките на ГЕРБ по държавните органи, които използвам за бухалка, и... и... Големи благодаря Бойко!

30

Анонимен

преди 4 години

Абе много членове зад баце,,,,,,

29

Анонимен

преди 4 години

Отпащаме се с работа, назначаваме ви за калинка и така си седите мандатъ след мандат и пиете бюджета.

28

Анонимен

преди 4 години

Партията е яка искам и аз да членувам ама още нямам 18.