107

Отплащаме се с

преди 4 години

харема насъбран около будататези каки знаят как да прибират париците на хорицата начало с кака им фъндурказатова заблудените офсе пак да гласуват и плакнат очи с ханъмите от Ге П

106

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Фейк копи на Бай Тошо

105

Наблюдател

преди 4 години

Мале, тия колко суджук ще омахат за ЧРД.

104

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПчервените ли да управляват? НЕ мерси, ГЕРБ са зле, но по-зле от червените милионери, внуци на политбюро няма

103

Анонимен

преди 4 години

ако имахте и умствения багаж, цена нямаше да имате, но по реформите за 15 години се вижда, че само "работите" пример здравна реформа, съдебна реформа, социална и на върха на некомпетентността Горанов

102

venix

преди 4 години

ОПГ ГЕРБ !!!

101

РЕАЛИСТ

преди 4 години

13 ГОДИНИ АЛЧНАТА ШАЙКА ОТ ОЛИГАРСИ И ДЕПУТАТИ СТАНАХА БОГАТИ, А НАРОДА ОСТАНА ВСЕ ТАКА БЕДЕН, БОЛЕН, НЕОБРАЗОВАН И ОТЧАЯН. ОСТАВКА !!!

100

РЕАЛИСТ

преди 4 години

ГЕРБ СА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. ВСЕКИ ДЕН С ГЕРБ НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА. 13 ГОДИНИ ГЕРБ, 13 ГОДИНИ ГЕНОЦИД. НЕ ОСТАНА РАБОТЕЩА ИНСТИТУЦИЯ, НЕ ОСТАНА НАРОД. ОСТАВКА, СЪД, КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР !!!

99

Активист на БКП

преди 4 години

Дано да е последната на хунтата ГЕРБ-СУДЖУК !!!

98

Радослав

преди 4 години

Нямаме търпение да ти струваме 13 години, да знаеш, че деня в които се споминеш ще стане национален празник и ще празнуваме както американците празнуват 4 юли! Със заря и радост по улиците! Дай боже скоро да ти струваме 13 години Баш Бай Тиквондур нещастен!!!

97

ХХХ

преди 4 години

Спор няма ....много работа свършиха Герб .....не мога да си кривя душата така си е . Но Бойо ...в чий интерес беше тази работа която я свършихте ? Със сигурност не и в народния ! Обикновенни храни внасяме от чужбина като чесън , домати , картофи .......за меса да не говорим ? Толкова работа свършихте че не българския народ трябва да ви се кланя ами европейския и по скоро главатарите на тоя смешен и *****растки съюз !

96

Дебил

преди 4 години

Абе скоро и ние ще ви се отблагодариме на вас!

95

ГЕП завинаги

преди 4 години

Новият соц.министър Деница Сачева е дъщеря на проф. Евгений Сачев, доказан агент на ДС, преподавател в Академията на МВР и в УНИБИТ (Библиотекарския институт, ръководител катедра), който осигури кариерата й. Важното е да са политкоректни, т.е. лоялни на Партията майка и да следват Чл. 1 от соц. Конституцията.

94

Анонимен

преди 4 години

Бойко заобиколен от мастиите си

93

Анонимен

преди 4 години

България се Изчерпа .Няма подготвени и образовани Хора в ГЕРБ . С това разполагаме като Ниво и Капацитет .Това се вижда навсякъде - няма кадърни Лекари , Инженери , Техници , акушерки , Заварчици , Електро и всякави Техници , няма Водопроводчици , няма Чистачки .Ако щете вярвайте - няма и Кофражисти за Груб строеж . Не е въпроса в Парите и заплатите .Ще ви успокоя - ще става още по-лошо .

92

Анонимен

преди 4 години

Да бе,значи ако е така,най-много работа е свършил Цветанов.Я какви апартаменти направи.

91

прощавам

преди 4 години

Прощавам ти!!! Силно финансов зависим роб, слугуващ на чужди интереси не трябва да се съди!!!

90

Анонимен

преди 4 години

До Тони 88Ако го беше написал това хвалебствие в кавички, щях да ти повярвам! А така звучи лъжливо и жалко!

89

Анонимен

преди 4 години

като ви гледам и"работата" ви се отплаща!!!

88

Анонимен

преди 4 години

Боже..............ако знае, че след 5-6 години този "рожден ден" ще се смята за най-голямата трагедия в съвременната ни история!