40

хъб Суджуците

преди 4 години

Чакаме евтината американска шистова газ.

39

Анонимен

преди 4 години

Остана ли нещичко наше свидно и Българско, което управляващите ни да не са продали и подарили на какви ли не ...... срещу получаване на лична изгода, власт, пари и постове? Знаят ли значението на думите Свята Майка България и суверенитет?

38

Анонимен

преди 4 години

САЩ плащат ли някакви такси за военните бази които са открили в България и ни направиха цел на руските ракети?

37

Анонимен

преди 4 години

Даваме милиарди за самолети, които бяха спрени от производство поради старост, а сега да купуваме газ от другия край на планетата? Що за малоу мник ни управлява?

36

Анонимен

преди 4 години

Абе какво става с визите за САЩ, ние им даваме милиарди за 50 годишни самолети, спряхме газови проекти за милиарди, пускаме американците да влизат в В България свободно като че ли им е бащиния, членове сме на ЕС който има договор за безвизов режим със САЩ - има ли още визи за САЩ или ги махнаха?

35

поправка

преди 4 години

..................Германия и ПОЖЕРТВА здравето си за това,но това медиите няма да ви го кажат!

34

Василев

преди 4 години

Лошо е когато български премиери- руски шпиони са подпислаи договори с руски компании с десетки години напред и то секретни!България плащаше най-ниската цена на газ до управлението на Костов и оттогава цената е само нагоре!Борисов преподписа договорите, но изкара поддоставчиците като Овъргаз извън схемата!И след като сте подписали газови договори, трябва да си ги спазвате, както стана с АЕЦ Белене, осъдиха ни и платихме кеш!Животът е жесток селяни , ша плащате защото сте прости!Барнаби!ЦРУ!!

33

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа ли какво е патриот?Меркел е патриот,защото защити интереса на Германия и пожервта здравето си за това,но това медиите няма да ви го кажат!Тя не се подаде на шантажа и защити интереса на държавата си,като сама свърши цялата тази работа без много шум,без да чака някой от ЕС да и я свърши.А нашия чака все някой начаЛНИК да го прекара и му даде заповед!

32

Анонимен

преди 4 години

Купихме старите самолети за милиарди, защо да не купуваме скъпо и газ, нали сме партньори.

31

Анонимен

преди 4 години

Всеки си хвали стоката и търси да изкара някой лев,така и Тръмп,така и Путин. Борисов е умен и ще бъде неутрален. Това е търговия като на Женския пазар! Земи ,купи,па аз ше те пазим!

30

ВЪПРОС

преди 4 години

Много се чудя на Икономическата Логика , за Внос на Втечнения Газ от САЩ в Европа ?Питам за Цената , на която ще купуваме стоката в България - ще е Монополна или Акцизна ?За мен няма никаква логика да се прекарва такава стока на хиляди километри - дори добивната цена да е 0 долара .

29

Анонимен

преди 4 години

Обсъждането ще протече по стандартния начин: Нали не искаш това и това за теб да излезе в публичното пространство? Хайде сега едно подписче тук и тук, и бягай да се правиш на премиер. А, да- конграчулейшън мистър Борисов. Боже, тьп си като манастирска джапанка. Последното не му го превеждай.

28

Бате Гойко

преди 4 години

"Тръмп също така ще насърчи българския премиер...""Тръмп ще насърчи Борисов...""Тръмп ще повдигне също темата за..."А българският премиер ще повдигне ли някоя тема, или отива само да бъде насърчаван?

27

Анонимен

преди 4 години

22Е в какво е прав сръбския министър на отбраната ?... нали Тръмп продава руски втечнен газ на България !!!Кой тука е врага и кой приятеля ?

26

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

В Белия дом се обсъжда... - в Кремъл се нарежда...

25

Анонимен

преди 4 години

Това не са никакви диверсификации, а пълни зависимости в енергиен и икономически план.

24

Анонимен

преди 4 години

И какво точно могат да обсъждат Господар и Прислужник ?Няма такъв филм.Господарят нарежда, Прислужникът изпълянва, докато прикляква и гледа покорно.

23

13

преди 4 години

Само така *** заслужава да го дерат и да бъде роб.

22

Анонимен

преди 4 години

"Именно корупцията бе посочена като пречка за икономическия и демократическия растеж."Само си блябосвате и продължавате да крепите шайката и да си я отглеждате. Все едно не знаехте как ГЕРБ печелят избори и точат пари от обществени поръчки и външни финансирания. Все едно не знаехте и какви ги дробеше Цецо Гуменката, но се правехте на слепи и глухи, защото ви играе по свирката. Все едно нямате достатъчно информация и потенциал да сринете Прасето-касичка, но и там си пасувате, защото и там имате мръсни интереси, а приказките за демокрация и борба с корупцията са само за наивници.

21

Fallschirmspringer

преди 4 години

""Тръмп ще обсъди с Борисов износа на втечнен газ у нас""Хайде стига,нека бъдем по-сериозни.Обсъждане?,от кога на заповедите казват обсъждане.Бурен смях преминаващ в кикот.Та от то ще стане прекрасна постановка в Сатиричният театър,ще има голям успех