83

Ф.С.В.

преди 4 години

След 31г Реформи в Здравната система- вече няма място в педиатриите и болниците) А частните болници са празни но вътре има виртуални пациенти.Като погледнем и Пенсионната система след 31г реформи- Тя е пак празна) пак няма пари! Като анализираме и съдебната система -за 31 г ТЯ не е "мръднала" При нея важи песента с пълна сила--ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ-за кокошка няма прошка- Като погледнем Образователната Система -Там категорично има посока - и ТЯ е НАДОЛУ! БГ върви Напред само че в банкета! МДА

82

до анонимен

преди 4 години

6. Лекарите бягат в чужбина.7. Българинът се оплаква, че няма лекари----------За да работи в чужбина по специалноста си, лекарят трябва да владее езика на държавата в която е отишъл до съвършенство!Много се съмнявам, че болшинството от "лекарите" ни владеят до съвършенство поне един чужд език!.Да не говорим за другите изисквания към тях по защита на диплома и професионална пригодност.Малцина от тях биха издържали тестовете, то не е като да платиш на професора в Бг..

81

Анонимен

преди 4 години

Ако негативната ви енергия бе насочена не към медиците а политици като Делян.. Доган.. Борисов... Първанов. Симеонов.. Сидеров... Нинова... Шкембе войвода... Ония Веско с акнето от Варна България щеше да е Швейцария

80

Анонимен

преди 4 години

До хахахаАми нямат друг избор, затова.

79

Респектиран!

преди 4 години

Чест, уважение и респект пред родителите! Шапки долу пред тях, че не са се доверили на някакви шамани по знания в бели престилки! И въпреки препоръките им са се борили докрай за живота на детенцето! Съдбата е била в особенно в добро настроение, че им е позволила да попаднат на ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ !!! Иначе, днес щяхме да сме свидетели на "компетентни лекарски мнения" как детенцето е нямало как да бъде спасено!

78

хахаха

преди 4 години

Вижте коментарите и ще разберете защо никой не иска да работи с деца, никой не иска да специализира педиатрия. БГ мамите да си ги лекуват сами, те едни професорки са станали.

77

Ядосан до 86

преди 4 години

А ти изгледа ли репортажа ?! Че на детето са му вадили червата и са ги мили едно по едно, че да го спасят ?!!!!! А ти си дудни там за правилни и неправилни решения. Дудни си.

76

Замислен

преди 4 години

"Но вместо да се приберат вкъщи, родителите обръщат колата и тръгват към "Пирогов"". Предвид на това, което са разказвали пациенти, не виждам смисъл да съществуват други болници в София. Така или иначе, всички критични грешки, немърлявост и некомпетентност се оправят в Пирогов. Ако изобщо пациента стигне до там. Не е ли нормално всички ресурси да се насочат към тази болница ?!

75

Четящ

преди 4 години

До СократисМдааа, звучите компетентно. И то, детенцето, симулант такъв, да вземе да направи перитонит! Направо е прекалило!

74

Сократис

преди 4 години

Подобни разкази в БГ Мама с лопата да ги ринеш.За сведение на мамите CRP до 200 означава бактериална инфекция и чак над 200 може да се мисли за хирургия.При този случай с CRP 135 това което са правили медиците е единствено правилното.Не можеш да сложиш на масата и да оперираш дете без неоспорими данни за това т.е "остър хихургичен корем", високи левкоцити и др.Не се споменава от майката нито за твърд корем, нито за болка а при апендицит и перитонит тя е неизбежна.Много неясноти и некомпетентност

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен76Ние общество не сме имали. Ако имахме тези щяха да са изринати и нещо да се направи. Ние имаме овце, *** и друга рая. Естествено и недобре образовани патриции, иначе нямаше да мрънкаме.

72

Пилот на хеликоптер

преди 4 години

Караянчева как е? Загрижен съм. Да не е друсало много в хеликоптера?

71

Анонимка

преди 4 години

Българите сме се превърнали в един отвратителен, завистлив, тарикатски и бездеен народ! Навсякъде, дори и в чужбина, съберат ли се повече българи на едно място и все се появява поне един тарикат, който гледа да мине номера и това е нашия проблем. Племе сме, а не народ, който да обединява общи социални, материални или други интереси. Принципът е на мен нали ми е добре, нека на Вуте му е зле. Заслужаваме си съдбата! И по-зле ще става, докато не се вдигнат всички единно. Дано не е късно дотогава...

70

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че специалистите в БГ на напоследък намаляха.Аз имах абсолютно същия случай с моя син в последния момент беше опериран и после цяла седмица в болницата с торбичка.Каде е тази модерна техника и квалифициран персонал щом един апандисит не могат да открият.

69

Анонимен

преди 4 години

Добре, Батака, като счупиш крак, *** при някой добър и честен човек. Е, може да не е лекар, ама какво да се прави. Не давай пари на бялата мафия и те така.

68

Батакa

преди 4 години

След политиците ,лекарите са най големите лъжци и мошеници и там плащаш ако не умираш БЯЛАТА МАФИЯ.

67

Анонимен

преди 4 години

А за навехнатото неотдавна рамо на пекинската патица Караянчева изпратиха хеликоптер с медицински екип.Ама ти какво искаш бе, човек? Тези хора така са си свикнали. Те са едни и същи. Преди 1989 г. бащите им си имаха Правителствена и привилегии. За теб - амалгамните пломби и фарингосепт. Сега пак е така. За тях ти си роб от 1944 г. насам, а те са богове. Това е.

66

Колапс

преди 4 години

Ако знаете значението на тази дума, тя най-точно описва състоянието на здравеопазването в повечето болници и в повечето населени места в България. При това отношение на властта, изразено в гаврата "работни заплати" и "клинични пътеки", отидете да преброите в някоя районна болница колко незаети щатни бройки има и каква е средната възраст на лекарите и медицинските сестри. Скоро ще се закриват не само отделения, а цели болници. Но и тогава ще си избирате "нашето всичко" и гробаджиите му.

65

Анонимен

преди 4 години

А за навехнатото неотдавна рамо на пекинската патица Караянчева изпратиха хеликоптер с медицински екип.

64

Анонимен

преди 4 години

1. Държавата дава трицифрени заплати на лекари.2. Държавата гледа безучастно как етноса ежедневно бие лекари.3. Държавата и медиите възпитават обществото в ненавист, подозрение и омраза към "бялата мафия"4. Когато някой почине, винаги и по презумпция това е лекарска грешка5. Бит, нископлатен и без ресурси да работи нормално, от лекаря се очаква да щракне с пръсти и да спаси всеки, без значение дали това е възможно.6. Лекарите бягат в чужбина.7. Българинът се оплаква, че няма лекари