63

fiki

преди 4 години

в момента водя баба ми на превръзки два пъти седмично, на доктора всеки път по 20 лв бонус му давам + си купувам част от материалите, преди две години и слагахме изкуствена става 2000 лв.+ и това за да получа нормално отношение и услуга. Това ли заслужава човек работил 45 год. без спиране.Преди 6 години ми се наложи да претърпя интервенция в Германия и като българин свикнал с БГ действителността подавам на лекаря бонус и човека ясно ми обясни, че нищо не дължа.

62

Българ

преди 4 години

Ама кво само се оплакваме ве?, Това си е за национален протест. След всеки трагичен случай, ах, ама как?, ама защо? Сами сме си виновни, не действаме да си оправим държавата!!!

61

Анонимен

преди 4 години

До ДО 53-Ами през 90-те години,България имаше много подготвени качествен кадри и разни специалисти,ама сега ги няма.Това е положението.

60

Анонимен

преди 4 години

a zaschto pyk trqbva vsichki v Sofiq da se natypchat kyde go ima tova v Es Xaide vsichki v sofiq iBG mortus na kogo q ostavqme,--В София, в Пловдив, в Варна и т.н., отиваш в най близкия голям град и започваш да живееш като що годе нормален човек. Нали ти е ясно, че вече никой не иска и не инвестира в малките населени места. Който е пробвал, знае, че там почти не са останали нормални хора. Останали са само разни алкохолици, пияни от 11ч. и разни дето хептен не стават за нищо. Просто е трагедия

59

Анонимен

преди 4 години

И същият този ББ, чието внуче 2-3 години го гледаха акушерки от Лозенец, защото дъщеря му се възстановяваше (3 години) от раждането и бременноста, същият ББ, заради който лекари от Лозенец пренебрегват болни деца и хабят ценно време, в което може да бъде спасен детски живот, за да пътуват и да ходят на място в Банкя да прегледат специалното внуче, същият този има лицемерието да се прави на много достоен и състрадателен. Наглост.

58

ДО 53-

преди 4 години

А защо мислиш че всичко е така както го представят сем.Стоилови? И второ-днешното положение ни го създадоха и гарантираха едни ,много преди ГЕРБ.Който е живял по дълго млади мушмороко може да ти го каже и докаже.Още в началото на 90те от България се изнизаха милион и половина люде.Много от тях със качествени професии и знания.Само в Гьотеборг и областа/ЛЕН/ останаха петнадесет лекарски семейства.

57

Анонимен

преди 4 години

ГЕНОЦИД!

56

Анонимен

преди 4 години

До БгЛекарЯ да не плюеш там където си *** и си взимал изпити и диплома,що не си завърши медицинското образование в чужбина и там да ти плаща държавата,а?що не си го плати там образованието?Неблагодарник!Ако беше много добър лекар и в България щеше да изкарваш добри пари.

55

Анонимен

преди 4 години

Ето как седят нещата във въпросната болница Лозенец, която някак си остана между капките. Там се виси и се чака по същия начин, и накрая детето ти го преглеждат специализанти без опит и квалификация. От друга страна, може да има 20 чакащи деца с 40 градуса температура, но ако се обади ББ или дъщеря му от Банкя, че на малкия Бойко му има нещо, независимо какво, веднага тръгва екип, начело с най-добрите специалисти, най-често конкретен доцент и сестра. Забележете - отива на място. Наглост

54

Анонимен

преди 4 години

Пак ги бийте, пак ходете да ги плюете, пак се оплаквайте от тях и другият път просто ще ви посрещне само охраната на входа.Всички други ще са избягали в Европа, където ще получават достойни заплати, ще работят в нормални условия и някой мякащ селянин няма да има достъп до тях, освен с молби ичакания 10 месеца, случайно ако стане. Щот само тук искате да ви преглежда професор, ама веднага и то безплатно!

53

БгЛекар

преди 4 години

Свиквайте с положението, селяни пр ости, вие сами се докарахте до тук, като ни прогонвате от страната с наг лото си и про сташко отношение, вместо да благоговеете пред нас и да ни гледате в очите, врачки и баячки за вас, де били наг ли, нас не ни мислете, в чужбина ще ни оценят достойно и ще ни уважават

52

Анонимен

преди 4 години

Огромна част от населението са бедни пенсионери или безработни,не защото са мързеливи,а защото в населените места в които живеят няма работа и тънат в мизерия.--------за какво стоят в тия обречени вече населени места. Да си хващат пътя към големия град, Там квартира, работа, осигуровки, здравно и т.н. Какво чакат да не мислят, че някога тия населени места ще се възродят отново? Или по лесно седи си в къщата и мизерства ама се води, че живее в къща с двор и се смее на балъците в панелките.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСредната осигуровка е тридесетина лева.Огромна част и това не заплащат!..........Огромна част от населението са бедни пенсионери или безработни,не защото са мързеливи,а защото в населените места в които живеят няма работа и тънат в мизерия.

50

Анонимен

преди 4 години

Вместо да стегнат и ремонтират държавните болници и да им закупят модерна апаратура и да приемат добри лекари,да построят и детска болница,парите от касата отичат за строеж на частни болници и на запад и в Турция,а в самата България държавните болници не са добре поддържани,да не говорим за случая на лекаря с фалшивите стендове и заплата от 57 000 лева,а за сетрите мизерни заплати.Заплатите трябва да имат таван ,а останалия пресонал(сестри,санитарки,чистачки) също да е добре платен

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Глупости на търкалета. В Агенция "Митници" стартовата е 800 лева. Кара се 9 месечен курс и хората са задължени да си връщат парите ако се чупят преди да са изтекли 6 месеца при наемане на работа. Въпреки това като видят какъв гнус е, предпочитат да си плащат и да се изнасят. Ония работи от 90-те се свършили. Ако има корупция (а най-вероятно има) тя е централизирана и отива в черните партийни каси. Редовните служители виждат лукс през крив макарон.

48

Анонимен

преди 4 години

"Въпросният индекс CRP е скочил на 113! От 8 на 113! Но дори и за тях това не е чак толкова притеснително", обяснява Лора.Лорче: "When there is a stimulus, the CRP level can increase 10,000-fold", според книжките. Тоест, може да се увеличи 10 000 пъти. При вас се е увеличил 20-тина. Къде е 20, къде е 10 000? Ми нормално е да не са впечатлени.

47

До 34

преди 4 години

България е на първо място по детска смъртност в ЕС.

46

До 41

преди 4 години

Изчакай малко, бъди по-търпелив, да стане някоя катастрофа или парче лед да ти падне на главата някоя зима...После да те докопат "лекарите" и да те изстискат за пари като лимон, да ти таксуват десет ненужни операции и лекарства, докато ти свършат силите и парите и да те пратят там, за където говориш.Преди време даваха по телевизията за един човек, който имал нужда от мозъчна операция за махане на тумор и в Токуда му взели над 100 000 лв уж за операцията, без да е имало такава.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12И как сметна осигуроки от 1 лев? Моите са доста високи, но те не се интересуват от това...

44

Анонимен

преди 4 години

Един кошмарен уикенд, който семейство Стоилови няма да забравят никога - невярно поставена диагноза, липса на места в болници, недостиг на медикаменти, недостиг на специалисти, забавяне на лечението и неяснота кой може да помогне на 3-годишно болно дете.Гарантирано от ГЕРБ!