103

123

преди 4 години

До Свиреп до 94Много си далеч от истината. От 2003 съм в германия, до влизането ни в ЕС работих с временно разрешение, подновяващо се година за година, след това ни признаха всички специалности. Никога не съм работил за по-ниска заплата отколкото немските колеги, имам приятели които са шефове на клиники вече. Но разбирам злобата, не е лесно да си неудачник при тези възможности, които ти дава открития за всеки свят

102

I

преди 4 години

Еми, започвайте да учите от сега. Ставайте лекари и тогава раждайте.Брей, нахални хора. Днес по телевизията майка разказва как била на частно и не могли да открият болестта на детето и и накрая в Пирогов го оперирали в последния момент.Ех, мама му стара. Вие не разбрахте ли, че никой не ви е длъжен? Разбра се, че и с пари не става. Трябват много пари. 50 лв била платила. Ама, извади 5000 лв и си плати и ще го излекуват детето.Ако не Ви харесва може да се оплачите в полицията или на бай ГРО

101

Така е

преди 4 години

Не лекарите, а крадливата и корумпирана герберастка шайка доведе здравеопазването в България до колапс.

100

Коки

преди 4 години

До ЕлеонораКой да наложи справедливост, като начело на държавата е мутра с крайно непочтени и незаконни действия и повечето са по него.

99

НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ

преди 4 години

САМО ДОКТОРИТЕ. Затова че няма материално обезпечение в болниците, определено не са виновни докторите и сестрите, ами политиците и политическите лица в болниците.

98

Българин

преди 4 години

Ми ще си купим самолетчета да напълним гушката на американските производители за 2 млрд., ще си купим кораби, танкове и др. играчки за смърт, а легла за дечицата няма да стигат в болниците и те ще умират. Пенсионери и инвалиди ще мизерстват. Болни ще гаснат. Пари за скапан футбол ще се дават. Първо се оправя икономиката, храната, дрехите, здравеопазването, образованието, после инфраструктурата и тогава се харчат пари за всичко останало. Ама *** народ, че търпи прости управници.

97

Елеонора

преди 4 години

Ако имаше работеща съдебна система, лекарите нямаха да могат да си поэволяват толкова волности, липса на отговорнност, некомпетентност, арогантни, високомерни, да си присвояват правото на недосегаеми!!! А преди време искаха привилегии в эакона ако някой им посегне!!!!..... Раэтакаването е било повече от 8 часа и това е недопустимото!!! Въпреки, че дето е било почти неспасяемо и е имало кръвоиэлив в белите дробове!!!

96

чуй

преди 4 години

Лошото мина.Идва страшното! -- Ренета Инджово 2019г.

95

Анонимен

преди 4 години

Учуден съм ,че в София има такива елементарни проблеми в здравеопазването,като не желание да се прегледа пациент, липса на лекари,ехограф и др.Явно здравеопазването е пред закриване,ще остане само за хора с добри финансови възможности!

94

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Тук не ще дойде някой като Пиночет,защото само в Чили имаха късмет.

93

Анонимен

преди 4 години

До Ядосан до 86 - къде видя черва бе, болник, да земеш да се преглрдаш, да не се ядосваш! и не фантазирай, тва твойто си е диагноза!

92

Анонимен

преди 4 години

Доброто отношение не се купува с пари.Когато човек е про стак, той не разбира въобще смисъла на понятия като добро отношение, такт, емпатия, уважение към възрастен. И пари да му даваш, той ще ти се смее зад гърба.

91

Анонимен

преди 4 години

Много се съмнявам, че болшинството от "лекарите" ни владеят до съвършенство поне един чужд език!.Аз не се съмнявам, защото познавах двама такива. Владеят. Много са си добре. Отделно 90% от следващите в наши медицински образователни институции, смятат да работят навън. Да му мислим тези, дето оставаме тук, кой ще ни лекува, тях не ги мисли.

90

Анонимен

преди 4 години

Сегашната тиква е пазел вашият селски тарикат - Тошо, снимки има, документи също. -------- Повтаряте едни и същи глупости без да се замисляте. Снимките са от деведесе и някоя година, когато бай Тошо отдавна е никой, а Борисов е частен охранител, нает за пътуването на бившия генсек до родното му село Правец.

89

Анонимен

преди 4 години

До АНТИОткъде ще дойде тоя Пиночет?

88

Свиреп до 94

преди 4 години

Абсолютен факт! Примерно, в САЩ с българска диплома по медицина можеш да работиш единствено като санитар! Същото е положението в Канада и Австралия. Но, да погледнем Европа. Теоретично дипломата се признава, практически им се дава достъп на работа като медицински сестри, а в тестовете, които биха им разрешили лекарска практика, 80% от българските лекари отпадат! Изобщо, български лекар, няма ли специализация в страна от западна Европа, няма шанс за лекарска практика.

87

Мая

преди 4 години

Българите за разединени, озлобени и в безпътица. Кризи като тази заздравяват имунната система на един народ, но българите дали са народ, не знам ? Събрани под едно знаме разни хорица наричащи себе си - шопи, гагаузи, траки, роми, турци, евреи, арменци, и какви ли не, дали могат да правят държава ? Какво ги обединява ? Общата ненавист, това се вижда отстрани.

86

Анонимен

преди 4 години

Пирогов остана единствената адекватна болница към момента.

85

Рая

преди 4 години

В БГ трябва да завършиш всички видове висши образования за да се справиш със всичко,не можеш да разчиташ на сегашните специалисти,никой не може да каже как го придобиват висшето си образование,дали са на мястото си,дали се усъвършенстват в професията си,трябва да си и лекар и инженер и юрист и икономист,всичко но не и това което обичаш да работиш найдобре.Как да живееш със страх,как да раждаш като не ти е гарантирана услугата лечение при нужда,какво става с тази държава?

84

Анонимен

преди 4 години

ИкУномиката расте, има многу инвестиции, банани има... Всичко е гот... )))Дайте едно филмче, как всичуи чужденци идват в България щото е мноУ убаво...