18

73162

преди 4 години

Цитат:"Беше в увредено общо състояние. Лежеше на болничната кушетка, с белези на интоксикация, но не и с дихателна недостатъчност и сърдечна недостатъчност". Лекарката препоръчва да го преместят в пулмологичната киника на Александровска - защо нали няма белези за дихателна недостатъчност? А като е имало белези за интоксикация и в увредено общо състояние, защо е отпратено от тази, която се е заклела да помага винаги? С датата на смъртта на детето да й се отнемат лекарските права. После по закон!

17

Анонимен

преди 4 години

До ПешоЗащото, слава Богу, все още не сме станали (отново) нито КНДР, нито Китай, нито Венецуела!Панятна, товарищ Пешо?Кой е виновен или не, решава Съдът!А не тая или оная платена медия! Или *** като тебе, хибридчик

16

Анонимен

преди 4 години

До ПешоЛекарката е на свобода, защото нейните съдници не се наричат "Пешо". И нямат неговия свръхтежък умствен багаж...

15

Анонимен

преди 4 години

До ПешоА според теб къде трябва да е? Ти знаеш ли какво е сгрешила, че да не е на свобода? Или просто ти така си решил като си изпи ракията? Стани един детски лекар и спасявай на 100%. Утре като се окаже, че са лекували детето с Парацетамол 5 дена и са отишли накрая да се лутат в наистина сбърканата ни система, някой ще се извини ли на лекарката? От Правителствена болница защо мълчат? Ама тя е Правителствена, та не бъркат.

14

Искра

преди 4 години

Лъжлива *** е госпожата лекарка. На челото и изписано. Безподобна наглост.

13

Реалист

преди 4 години

Бог да прости детенцето. Кураж на родителите. В момента те говорят емоционално и е нормално да обвиняват. Лошото е, че това се използва от неграмотни репортерки, които разследват нещо, от което нямат никаква идея. Да твърдиш, че от вирусна инфекция не може да се умре?!?! Това не е автосервиз. От всичко може да се умре. И от инфекция на рана може да се умре, и от зъб може да се умре. В същия ден сигурно са спасени 100 деца от тези лекари. Едно е починало от усложнения и ги изкарахме зверове.

12

Пешо

преди 4 години

И лекарката е още на свобода, защото...?!

11

Всъщност

преди 4 години

Не издавайте присъди нито за лекарката, нито за родителите - най-малкото, защото не сте запознати. Нито знаете какво му е било на детето, нито знаете какво наистина са направили в болницата, нито знаете защо като са го карали във великата Правителствена болница, пак са го върнали в детската и така нататък. Сега тук се започва едно надприказване, някакви шушумиги чета по-долу щели присъди на страшния съд да изпълняват... Гнусна история. Но като излезе истината никой на никого не се извинява.

10

Ирулан Чапкънбашлев

преди 4 години

*** гьзове сме си българите.

9

Анонимен

преди 4 години

Междувременно, докато няма достатъчно легла за болни дечица,"Милко Калайджиев ще връща 300 000 лева от взети неправомерно за къща за гости"...

8

С чушка в дупето

преди 4 години

Генът булгурски гаден, генът...

7

мак

преди 4 години

Ако са отказали, отказът трябва да е в писмен вид, иначе лекарят ще каже всичко, за да се оправдае. И ако детето бе толкова зле, кой родител ще откаже прием и ще го разкарва по други болници? Няма такъв.

6

БОДИЛ

преди 4 години

Сега ще оформят документално нещата по часове в болниците, ще лъжат и мажат бесрамно, за да излязат прави!! Детето го няма, извършили са безумия....трябва справедливост и наказания , за да станат по-отговорни лекарите....иначе преглеждат доста повърхностно, хвърлят рецепта и отивай си вкъщи...това е лечението им !!!

5

ИСТИНАТА

преди 4 години

Така е! В държавата на чудеста ако не си гербаджия си умираш прав.

4

Лъже гадината

преди 4 години

Не го е прегледала подобаващо и сега си измисля ала бала... оправдания.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако аз съм родител на това дете, то вече присъдата за лекарката на Страшния Съд щеше да е изпята и изпълнена, а аз щях да бъда клиент на Прокуратурата, по съкратената процедура.

2

д-р от Бангладеш

преди 4 години

Истината е, че никой не иска да поема отговорност у Кочинката за тия жълти стотинки наречени заплата. Ще си прехвърлят сега топката, докато не изкарат родителите немърливи.

1

Анонимен

преди 4 години

Но е починало нали ? Защо ? И то в болница ? Уж е дошло в не тежко състояние а е починало ! Истината е , в Бг разболееш ли се вечер , празници , събота и неделя си мъртъв , това е положението.