38

Анонимен

преди 4 години

Никога лекар няма да разказва истината,до сега няма български лекар да си е признал грешката.Осъдени няма НИКОГА всичко се покрива българетата са царе на лъжата както политиците.

37

do 29

преди 4 години

Когато родител откаже мед,помощ предложена от мед. заведение не прябва ли да има документ подписан от родителите за отказ?ЛЕКАРКАТА ЛЪЖЕ!

36

Сата НАТО

преди 4 години

Хоспитализация в пулмологична клиника се предприема единствено при дихателна недостатъчност? ----------- Кое от нещата, които щяха да му направят в пулмологията, не е мигло да бъде направено на място? Недейте мисли, че хората са и дьоти и можете да ги лъжете толкова евтино.

35

Анонимен

преди 4 години

Изпращането в пулмология / най-адекватното нещо в коментираната ситуация/ не е "препращане насам-натам"------В дадената ситуация всяко изпращане е разкарване за зелен хайвер. Кое от нещата, които щяха да му направят в пулмологията, не е могло да бъде направено на място? Кое?

34

Анонимен

преди 4 години

До КармаНай-добре е да прокълнете злата лекарка, докато е време. Така ще докажете на себе си, че сте удивително добър човек!

33

до 23

преди 4 години

Ало, патрицият с бяла престилка, нагледахме се на пейзанския ви манталитет, подсилен от безподобна алчност. Искате да ви уважаваме за дипломите, но по двата пряко засягащи ни параметъра - компетентност и bedside manners - сте по-зле и от африканските медици, бе! В болшинството си заслужавате презрение и недоверие!

32

Хммммм.....

преди 4 години

....таймингът на злощастното събитие, съобщен от родителите, драстично се различава от този на лекарката. Да не говорим за отказаното пренасочване към пулмологията на АБ, което, ако се окаже истина, пренарежда пъзела много сериозно..Да видим какво ще излезе!

31

@ 76449

преди 4 години

Ето точно за това казвам, че си експерт по всичко - знаеш какво е увредено общо състояние, знаеш, че не му е оказана помощ. Ами ако му е оказана? А ако се замислиш, че наистина увреденото общо състояние понякога не може да се овладее и завършва фатално?

30

с 3 думи

преди 4 години

простa алчна македонка.

29

Анонимен

преди 4 години

До 76449Лъжете нагло за неполучената помощ.Помощта е предложена. И отхвърлена от родителите. Които отказват хоспитализация в пулмологията на Александровска. Вместо това отиват в "Лозенец". Болница, която в никакъв случай не е педиатрично профилирана.

28

Анонимен

преди 4 години

До 95312Ако си бил там и знаеш със сигурност, че е така, ОК. Но ми се струва, че нито ти, нито аз сме били и е нелепо да даваме квалификации.

27

Сократис

преди 4 години

Точно заради публикации от рода на "Кой крив, кой прав" и при това с правописни грешки, се стига до това разделение между лекари и пациенти, и безразборно плямпане (без извинение), при което с лекота се раздават присъди от нискоинтелигентни и невежи ***.Медиите редовно дебнат за всеки нещастен инцидент и подклаждат полемики, давайки дума на всеки, който има различно от разумното и обосновано мнение.Важно е да има скандал, да има омраза, да има викове за линч, а истината остава някъде в ъгъла

26

За целта

преди 4 години

Не знам колко от коментиращите са ходили в детската болница и дали са запознати със структурата. Лекарите от тази болница многократно са протестирали за това да бъдат вкарани в по-голяма структура и да има обезпеченост с определени специалисти, които в момента са в други болници и пациентите се разкарват напред-назад. Ама тогава нямаше много родители да ги подкрепят. Сега те са виновни. Правителствена б-ца трябваше да стане Национална детска - не се допусна по политически причини. Ами сега?

25

Анонимен

преди 4 години

До 95312Изпращането в пулмология / най-адекватното нещо в коментираната ситуация/ не е "препращане насам-натам". Можете ли да го осъзнаете? Съмнявам се!

24

76449

преди 4 години

До АнонименНе съм експерт по всичко и затова задавам въпроси. а ти като си толкова отворен, ще разясниш ли защо детенце с явно увредено общо състояние не получава помощ.

23

Анонимен

преди 4 години

До 73162Хоспитализация в пулмологична клиника се предприема единствено при дихателна недостатъчност? Така ли, интелекте работническо-селски?

22

95312

преди 4 години

До РеалистРеалността показва, че не му оказана помощ, а са го препращали насам-натам. Това е страшното. Мълчанието на Правителствената е също много крещящо. А тази лекарка просто иска да се измъкне, но си противоречи. Мерки и реални стъпки ще се предпиемат, ако/когато боййко орисов реагира на трагедията. До тогава ще тупкат на място.

21

Карма

преди 4 години

Интересно тая дали има деца/внуци и как ще се развие животът им. По това ще се разбере дали е невинна или с бездействието си е причинила смъртта на момченцето.

20

Анонимен

преди 4 години

До 73162Ти поне курз за първа помощ карал ли си или и него си го купи с книжката? В пулмологията не се лекува само дихателна недостатъчност. Явно не знаеш какво е това. Също не знаеш и дали педиатър може да лекува интоксикация. Но иначе си експерт по всичко.

19

Анонимен

преди 4 години

До ИскраЧелочитател? Почитания!