78

Анонимен

преди 4 години

Чудя се ако бяха собствените им деца в това състояние, дали ще подходят така, едва ли ще ги пишат в новините....поредно доказателство без връзки или пари тук си за никъде

77

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОTахипния и тахикардия са думи от гръцки произход, не латински....

76

Сата НАТО

преди 4 години

Не се опитвайте да ме засипвате с латински термини, твърде елементарно е, а и средноинтелигентните хора поназнайваме нещо от този мъртъв език. Значи офцъта на първо място е длъжна да го стабилизира, а не да ги праща за зелен хайвер. Във всяка болница по стените има дупки, на които пише О2. Имало признаци на интоксикация, но тя им казала небрежно да се разходят до пулмологията? Уот дъ фак! За два месеца безнаказано утрепахте три деца. Нормални ли сте?

75

Анонимен

преди 4 години

Поне едно изследване на кръвта могат ли да представят от всичките болници в които е било детето ?! Или не е докоснато с пръст ?!

74

БХК

преди 4 години

Като дойдат ромбите и докторицата ще се научи да работи. Иначе ще има мотивация от родата.

73

Омагьосан кръг

преди 4 години

Д-р Елена Георгиева според родителите на починалото 3-годишно момче, е отказвала в продължение на часове да го хоспитализира в столичната педиатрична болница Проф. д-р Иван Митев. В 1.30 часа ми бяха представени документите, в 2 часа детето бе прието. В този половин час установих, че става дума за дете, което има нужда от болнично лечение, но не от интензивно болнично лечение, каза д-р Георгиева. Предложихме на родителите да бъдат хоспитализирани или в болница Св. София, която е на 3 минути път, или в Алексадровска болница. Те категорично отказаха, добави тя.

72

Сата НАТО

преди 4 години

Сериозно ли питате това, при положение, че конкретната причина за смъртта на обреченото детенце е задушаване, плод на тежка тахипнея и неконтролируема тахикардия? Въобразявате си, че уникалната апаратура за инвазивна контролирана вентилация е налична във всяка стандартна болница?-------- Как установихте неконтролирана тахикардия постфактум на умрял човек? Как установихте, че детенцето е било "обречено"? Ако детенцето е имало всички тези симптоми, на място трябваше да му подадат кислород.

71

IVAN OT KOZLODYI

преди 4 години

abe tezi lekari sa golemi specialisti v le4enieto- stom e po4inalo deteto -komentarite sa izlishni - no za baiganiovskite lekari vsi4ko e nared - palna izlagacia

70

до 68

преди 4 години

Форумния интелектуалец с комплекс за свръхценност, отвори си сборника с народни поговорки и прочети "На зла круша, зъл прът!"Не знам от коя провинция пишеш, но е дълбока.

69

Анонимен

преди 4 години

От "Свети Наум" ме принудиха да взема майка си след инсулт, като ми обясниха, че повече нищо не могат да направят и няма надежда за възстановяване (след като си усвоиха сумата по касата). Накараха ме да си извикам частна линейка, бутнаха ми едни документи, които в стреса подписах. После видях, че съм подписал, че я изписват в съзнание, а не беше така. След два дни вкъщи дойде в съзнание и след месеци лечение се възстанови - сега ходи, разховаря, чете. Негодниците искаха само парите по пътеката.

68

Анонимен

преди 4 години

До до 65Наистина сте прав - интелигентни сте точно толкова, колкото са интелигентни и коментираните роми. Почитания , за което!

67

Анонимен

преди 4 години

До До 56кой е малоуменОтказ от лечение в Александровска се подписва на място в Александровска, а в амбулаторния лист преглеждащият лекар вписва пренасочване на пациента към другата болница. Ако родителите са завели детето си в "Лозенец" - направили са го на своя отговорност.

66

до 65

преди 4 години

Прав си. Започвам да мисля, че вбесените ромски семейства пред болниците всъщност са доста умни и предвидливи.

65

Анонимен

преди 4 години

Такива лекари трябва да бъдат публично линчувани, за да знаят останалите какво се случва при подобно поведение. Тая лекарка трябваше вече да съхне на някое дърво със стегната примка на шията.

64

До 56кой е малоумен

преди 4 години

Става въпрос за документ подписан от родителите за отказ от лечение в Александровска,а не за документ от лекаря,а ти си ***,ама ***.На запад при отказ,родителя подписва документ.

63

Анонимен

преди 4 години

До До 44И това, че лекарката "не е обяснила" го знаете от?.....Звездите ли Ви говорят?Леле...

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Вероятно не знаете, но при преглед на болен, лекарят е длъжен да му предостави амбулаторен лист, в който се описват подробно всички обстоятелства и обективните находки, установени при прегледа.Та?

61

Анонимен

преди 4 години

Грешките на лекарите се складират в гробищата.

60

Анонимен

преди 4 години

Нямаме лекари, имаме убийци в бели престилки.

59

До 44

преди 4 години

Лекарката е трябвало да обясни на родителите,какви ще бъдат последиците ако разкарват детето по болници и за това къде има подходяща апаратура за неговото лечение,Не си е свършила работата,гледала е да се оттърве от проблема.