118

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Първо искам да кажа, че не съм срещу лекарите. Те решават, дали да помогнат или не.Като извадиш едни 5000 лв и започнеш да им ги пъхаш в джобовете на неравномерни интервали на загриженост от тяхна страна и само гледай... Почват да работят като труженичка над милионер. Та в тази връзка за "труженичките", Бойко, защо все още има държавни болници? Защо? Всичко трябва да е частно. ЦЯЛОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДА Е ЧАСТНО И ВСЕКИ ЛИЧЕН ЗДРАВЕН ПОРТФЕИЛ.Бойко, не забравяй, че това дете беше от Вашия клан

117

edin

преди 4 години

Излиза, че 3 болници са се БОРИЛИ за живота на детето, а не ,че са го разкарвали, както твърдят клеветниците.

116

Пижо

преди 4 години

Аз не разбирам защо до този момент прокуратурата не се е самосезирала, след като има умишлено или неумишлено убийство на дете! Болницата няма ли камери? Защо не се изземат записите от камерите на съседните заведения, като ***, който е срещу болницата и ще види много ясно колко пъти родителите са водили детето в болницата, в колко часа отиват и кога е прието детето! На бюрократите от МЗ ще им трябват 15-тина минути за това, вместо да проверяват в колко часа докторката е решила да разпише листа!

115

знам

преди 4 години

че не сме безсмъртни.

114

Анонимен

преди 4 години

КАТО ИЗЛЕЗАТ ПО ТВ ДОКТОРИТЕ, ПО- ВЕЛИКИ ОТ ТЯХ НЯМА НА ПЛАНЕТАТА!САМО ДЕТО ПОСТОЯННО Е РУБРИКАТА ЗОВ ЗА ПОМОЩ- НА НЯКОЙ МУ СЕ НАЛАГА ОПЕРАЦИЯ В ЧУЖБИНА, ЩОТО ТУК СМЕ МНОГО КАДЪРНИИ...

113

требе

преди 4 години

за предизвикване смърт поради некадърност- едно поне 5г.!

112

До 114 Край

преди 4 години

И некадърния доктор не е убиец както и некадърния певец, летец, шофьор, кранист. повечето сме такива.Некадърният летец загива, некадърният шофьор ако оцелее и е причинил катастрофа с жертви го СЪДЯТ, некадърният кранист също ще го отнесе ако причини жертви. Само некадърният доктор е ОПРАВДАН и продължава да отнася заплата и пачки под масата.

111

Край

преди 4 години

Харесвате доктор Хаус обаче като го срещнете наистина - ревете. Цинизма на докторите е защитна реакция - ако вземаш в сърцето си всяка човешка трагедия то ще се пукне за година -две.Излишно демонизирате докторите - нормални хора като нас. Кой с повече умения кой с по-малко. Никой не е искал да умира детенце в ръцете му. Направили са каквото са считали за нужно. И некадърния доктор не е убиец както и некадърния певец, летец, шофьор, кранист. повечето сме такива.

110

реалист

преди 4 години

Голяма част от лекарите нямат сърце и душа, а се превърнаха в сребролюбци. А както е записано в една Книгата, сребролюбието е корен на всяко зло.

109

Ужас

преди 4 години

Гледах лекарите по сутрешните блокове на телевизиите.Не знам като лекари колко струват,обаче се видя че нямат съвест.

108

истината

преди 4 години

АБЕ ХОРА, ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА ТОВА ДЕТЕ!!!??? КОЙ ДОКАРА ДЕТЕТО ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ, БЕ??? ЛЕКУВАНО ЛИ Е ПРЕДИ ДА ОТИДЕ В БОЛНИЦА? С КАКВО Е ЛЕКУВАНО??? СПРЕТЕ ДА СЪДИТЕ И ДА КВАЛИФИЦИРАТЕ!!! НЯМАТЕ ПРАВО - ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ДЪРЖАВАТА, ВИЖТЕ СИ УПРАВНИЦИТЕ - НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИСКАТЕ, ЗАЩОТО ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ВИНОВНИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЦЯЛАТА СТРАНА! ВИНОВНИ СТЕ, МЪЛЧЕТЕ И ТЪРПЕТЕ!!

107

Анонимен

преди 4 години

Спомням си за смъртта на 55-56 год. жена със сепсис. В няколко софийски болници (включително в Пирогов) я изпратили за домашно лечение, въпреки настояванията на сина й, лекар в бърза помощ в Америка.

106

До 15,16 и 17

преди 4 години

Ало, роднините на лекарката 15,16 и 17 - Ако е вашето дете щяхте ли да чакате съда ? Знаете ли какво е да се плаче на гроб на дете ?При смърт на дете, причинена от лекаря - директно в затвора.А очевидно тази "лекарка" вместо да приеме детето за интензивно лечение, го е осъдила на практика на смърт. Затова родителите отказват да го премести в друга болница, виждали са колко е зле.Отделно, че не го е приела по спешност, а ги е накарала да чакат половин час заради документи. Смешници сте.

105

Анонимен

преди 4 години

Отивам преди 2 години в спешното с извадено рамо, изгониха ме - нямали рентген, дори не ме прегледаха.

104

Анонимен

преди 4 години

Примерно, отиваш с болки в гърдите и лявата ръка, те те разкарват с дежурното - потърси личния лекар и дежурния кабинет. И ти получаваш инфаркт на път за вкъщи. Ми не се прави така. Затова плащаме осигувки като ненормални, за да може все да ти намерят една кушетка, където да изчакаш 6 часа резултатите от електролитите. Едно изследване е, а може да спаси човешки живот.

103

Анонимен

преди 4 години

Много е грозна тая история с прехвърлянето на пациенти от болница в болница. Би трябвало, при постъпването на пациент в тежко общо състояние, веднага да му се направят пълни изследвания на място. Ще спи на легло в коридора ако трябва, важното е да се установи диагнозата. След като вече се знае какво е, как ще се лекува и реагира добре на лечението, може да се мисли да го преместят ако няма места. Ама да го местят без линейка при неизяснена диагноза, това е недопустимо. Много са ни зле лекарите!

102

Анонимен

преди 4 години

Типичен пример. Като една от колежките в университета, късат я на изпита и после се жалва: "Ама аз учих, писах.". Или за друга в работата: "Ама аз работих". Те я питат що толкова слаби резултатите, тя им обяснява, че била работила. Женския *** понякога е няколко нива по-доле. Конкретно по случая трябва да се изяснят всички обстоятелства, а такива лекарки е редно първо да наведат глава в уважение към родителите и починалото дете, после да се обисняват колко са невинни: "Ама аз работих".

101

Анонимен

преди 4 години

Правилният подход е бил антибиотично вливане. Вирусната инфекция води до бактериална инфекция и оттам до сепсис. Затова педиатрите преди изписваха задължително антибиотик при вирусна инфекция. От сепсис са умирали в Първата световна война, а в днешно време само в Конго и България. Пеницилинът е открит отдавна!

100

Анонимен

преди 4 години

Много медицински сериали сте гледали всички. Мислите си, че ако стигнете до болница и сте спасени. А баш тогава започва неизвестното - болницата платила ли си е тока, дежурния лекар не кара ли втора смяна поред без да е мигнал, НЗОК дали не е доставила фалшиви лекарства от Турция...А и докторите не са магьосници - лесно се бърка или пропуска симптом, което е разликата между живота и смъртта.

99

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОАми, Путин е виновен, нали?