145

до 146 и 147

преди 4 години

Да знаеш,че твоето дете е било болно от нещо далеч по безобидно.Ако знаеш английски и напишеш "haemorrhagic pneumonia"ще останеш ужасен от случаите описани за хора починали от това заболяване! Наистина ужасен!Защото се натъкнах на няколко описани случая при които пациентите са умирали за 2-3 часа.Случаите са в Италия и Япония. Ако пък не знаеш-толкова по добре-никой човек не знае всичко,а тези дето знаят малко имат по малко грижи! Имал си късмет,че инфекцията на детето ти е била друга.

144

По същият начин

преди 4 години

Бях се обадил тук там и този път някакси по край Великден и може би Божията намеса или телефонните разговори ни приеха в ,познайте ........23:45 Сложиха орбазон и детето беше спасено или пък Божията намеса на този ден го спаси за съжаление резултатът ако не се обадиш или не е велик ден всички го видяхме Бог Да Прости Детето - а тези каквото и да ги наказват ще бъде малко

143

По същият начин

преди 4 години

Смяната която дойде ни отпрати до инфекциозна - където им се изсмяха и казаха да си скъсат дипломите за обрива - чист алергичен шок от вирусна инфекция Върнах ме се в Педиатрията часът беше вече 21:30 там пак чаках ме великденската визитацията явно наздравиците бяха много защото новата смяна се появи в около 22:30 -като измериха температурата на детето беше вече 40,5 - е притесниха се малко но пък ни упътиха за Пирогов само че не този път бях подготвен

142

По същият начин

преди 4 години

Моята история с детска педиатрия е от Великден тази година Дете то ми беше по същият начин - рязко влошаване температура 39,5 и алергичен обрив със задушаване - не го пожелавам на никой дори само да го види Отидохме в детска педиатрия дори нямаше доктор в спешният кабинет в 18:30 Дойде една сестра след около 30 минути благодарение на охраната а в 19:30 дойде докторка която ни отпрати и каза че неможе да ни приеме защото и свършва смяната !!! Отиде да си хапне от агънцето Доктор Мануилова

141

зззззззззз

преди 4 години

"Според мен най-правилни са коментарите в които се подчертава, че нивото е съответно на страната да не би да искате суперлукс ей така, само щото така ви се иска?"Суперлукс ли е да искаш детето ти да оцелее, бе ***? Същата съдба пожелавам на твойте деца и внуци и те да се молят децата им да бъдат спасени и да им се падне един като тебе да им обяснява, че мн искат

140

Хм ...

преди 4 години

Лекарите сами са си изградили текущата репутация и съответно получават "уважението" на обществото! Щом голямо мнозинство от хора мислят по един и същ начин, значи има нещо..! Сори, но докторите отдавна са престанали да бъдат такива, и са се превърнали в еднолични търговци!

139

Българин

преди 4 години

Осигурявам се 15 години здравно ,за 15 години не ползвам здравеопазване !Къде са парите?

138

българин

преди 4 години

Изненадани ли сте от "системата" и "докторите"? Аз лично не съм! Системата е едно пълно недоносче "изграждано" и "преструктурирано" според интереса на "лекърската гилдия"след 1989г та до днес/И батака е още по голям вместо да оредява. Интереса накара много млади хора имащи възможности финансови да запишат медицина след 1989 г.Днес берем "плодовете" им точно на тези лекари! Лекар е призвание! Но не! Ние сме за тях клиенти а не "пациенти"! "Търговски дружества болници"? Къде го има освен в БГ?

137

13

преди 4 години

Вече 80 години Режима самоубива българите, които са достатъчно глупави да живеят в него. Всякакви убиват, възрастни, деца, старци, всичко под ножа. Въртят далавери с кръв, органи, протези, стендове. Стигнеш ли до спешно, без да си от кръга фирми сега или преди комунистически структури, си умрял. Освен тях те чакат още 100 мафии да те ограбят и убият в тази Територия. Която роди дете тук да знае, че ще има възмездие срещу нея, това е много лоша карма да дадеш дете на Режима.

136

Анонимен

преди 4 години

Toz e falshiv profesor.

135

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

134

Гост

преди 4 години

Жалко за детенцето!Бог да го прости ,горкото! Няма думи ,с който да се опише болката на родителите и с който да им се даде сили. Да се правят коментари след дъжд качулка- няма файда. И такива коментари като на този не са уместни в случаят. Използват болката на родителите за да трупат известност. Никой не би искал да си отиде толкоз невинно човече.Трагедия

133

до 135

преди 4 години

Благодаря ти за "поздравленията". На теб не ти пращам поздравления, но ще ти дам безплатен съвет и аз: колкото и да си мислиш, че си умен, винаги има и по-умни от теб. И още: ако искаш да уважават гилдията ти, режи гнилите ябълки, не си завирай главата в пясъка.И не, в случая не става дума за разминаващо се мнение, става дума за преднамерена схема за точене на касата за сметка на здравето на пациентите.И ти със здраве.

132

Анонимен

преди 4 години

До до 131Упованието на свързано лице за "второ мнение" е показател за силна интелигентност, поздравления!Безплатно от мен: невинаги неприетото за меродавно мнение е продиктувано от комерсиални съображения. Понякога се разбира по един крайно болезнен начин. Кръстете се и с Вашата близка да не се случи така!Желая Ви здраве!

131

лили

преди 4 години

И като трепеш наред кой ще стои тук да се занимава с теб, умнико? Според мен най-правилни са коментарите в които се подчертава, че нивото е съответно на страната да не би да искате суперлукс ей така, само щото така ви се иска? Вървете в другите страни да се радвате на внимание, но е вярно, че има доктори директно за затвор и никога да не излязат от там, но и абсолютното оплюване и призиви към побоища са ненормални!

130

до 131

преди 4 години

Какво не разбра от това, че второто мнение от светило в областта в същата уж елитна болница потвърди необходимостта от операция? Гарван гарвану око не вади. Запази си покровителствения тон за децата си.И много ясно, че не всички лекари са лоши.Както е напълно ясно, че ти си наясно с всичките елементарни начини за точене на касата, които се практикуват в болниците. Мога само да се надявам, че не практикуваш ненужни манипулации...

129

D

преди 4 години

Всеки бой, който са изяли медиците ни си е на 100 % заслужен> ако ядаха бой всеки ден щеше да е по-различно положението в страната ни. Но тези родители не са ги опердашили навреме и сега са нанесени непоправими щети. Едно невинно създание, не можа да порасне и да изживее живота си. Такива директно са за електическия стол. Без процес!

128

Анонимен

преди 4 години

До до 129Ахххх, значи, все пак трима други от "лошите" лекари са Ви помогнали?......Колко лоши са тези лекари, нали така?Да сте чували за т.н. "второ мнение"? Не?Май е време да чуете!Успех в осъзнаването на лошостта на лошите лекари!

127

до 129

преди 4 години

Компетентността ми се състои в това, че след като схемата беше случайно разбрана от пациентката, трима други лекари в три други болници категорично отрекоха нуждата от операция. Компетентността ми се състои в това, че три години по-късно от проблема няма и следа.А ти си тролвай, не ми пречиш.

126

Анонимен

преди 4 години

До до 126Ах, значи сте били свидетел не на ненужна операция, а на несъстояла се ненужна операция? Бихте ли казали каква е Вашата медицинска компетентност по този вид медицински дейности?Та?