263

Анонимен

преди 4 години

С това си изхождане Путин заплашва България открито и явно, в защита на разкрития от Българските служби нац. ПРЕДАТЕЛ И РУСКИ ШПИОНИН Малинов! Подобни заплахи НЕ водят до мир, а до обратното! Бог да ни пази от такива " братчеди" или " приятели" като руснаците!

262

Анонимен

преди 4 години

Положението на България не е добро,Путин напада само там където има силно русофилско влияние!Така беше с Грузия и Украйна,държави в които има голям процент от населението със заблудени русофилски виждания!Та си мисля,дали не може да се повдигне обвинение на Малинов,за дейност застрашаваща националната сигурност!

261

нравоучители

преди 4 години

Всеки си харесва когото и каквото иска.Откъдя накъдя някой дри***льо ще ми казва какво е добро и какво зло.Ай сиктер,гледай си в твоята копаня и си парди на воля.

260

бай ганю

преди 4 години

добро боравене с езика на заплахатане че някой очакво нещо друго от другаря путин той си е останал в една друга ера от преди 30 год ерата на КГБ И т.н..така че заплашителен или принудителен език и действия са типични за не модернизирал психиката си дребен човечец

259

До 278

преди 4 години

Много ти е отворена устицата ! Може да не дочакаш пенсия

258

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 272 Много точно ! Мислех да напиша и аз нещо такова !

257

Анонимен

преди 4 години

...Щом прочета куманист,зад написаното стои дъртак.100%!!Младите са на друга вълна....Много ти се иска да е така. Няма прошка за руските комунистически прасета. Всичко се знае, всичко ще си платите!!!

256

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 275 Тоягите имат ДВА края !

255

Анонимен

преди 4 години

Макарон ви нарече бандюги,но това звучи като мантра в ушите на изкукалите.И ла-но да ни нарече,идва от запад,от циливилизацията..ха ха Сега ще вземе хляба на тираджиите,но бълха ни ухапала .Ний сме на държавна хранилка.Докато не дойде време за тояги.

254

Данков

преди 4 години

До До ДанковГадни сме кво да правиш, ще се върнат когато разберат че това е дома им.Освен сръбския македонизъм има истински българизъм.Не може да се заличи с лека ръка 1300 години държава!

253

Анонимен

преди 4 години

По-голяма провокация от Кремъл към българските държавни органи не е имало до сега.Кремъл директно поставя български граждани обвинени в шпионаж под закрилата на руската империя !И не само това, кремълската хунта отправя недвусмислени заплахи към България и правосъднште й органи за "пагубни последици" !

252

Анонимен

преди 4 години

Щом прочета куманист,зад написаното стои дъртак.100%!!Младите са на друга вълна.А този "аргумент" помага на чичаци,бивши *** ,сега ужким антикомуняги да са на власт и да цоцат,докато се задавят и фукнат.

251

АБВ

преди 4 години

До ЧичоЧичо, Чичо, на този хал сме заради предатели като тебе. Има закони, които са задължителни за всеки! А Малинов няма да бъде преследван не заради заканите на руснаците, а заради това, че е получил разрешение да напусне България. Наказание ще получи съдията издал разрешението, ако е нарушил закона! Ама ти пай ще си останеш руска ***.

250

Анонимен

преди 4 години

По мое време Тато знаеше, че най-ценният капитал на една нация са хората и с зъби и нокти правеше всичко възможно да се множим. В това число включвам и ергенския данък, който и аз съм плащал не малко време.

249

Анонимен

преди 4 години

Тази изтривалка Малинов,не е с български черти.Прилича на прибалтийски гражданин от ексрепубликите.Не му е чист косъма,и това се вижда много ясно,но създава граждански проруски организации,и българите кълвят като каракуди на хляб.Истинският българин,си остава само българин,и никога не би създал чужда гражданска симпатизантска организация с цел омаломощаване и разклащане на държавните устои,в интерес на друга държава.

248

До Данков

преди 4 години

Аз да питам, кога ще се върнат мигрантите в България, че нещо не ми стана ясно?

247

Анонимен

преди 4 години

плащай 3 млрд за стари фърчила.Преди 10-тина г. бяхме 9 млн.Сега -6,утре-3 и така,до края на българите.Всички родени след 90та са най-видни антикомунисти. Защо ли кълве *** така жадно американската пропаганда :)

246

Данков

преди 4 години

До Анонимен 261През твоето време границите са били затворени, затова сме били 9 милиона.Преди комунизма(соца) при царство България, също е имало имигранти, но това не е пречило да се връщат когато е ставало война, а те не са били никак малко.

245

Анонимен

преди 4 години

Добре,че Путин скръцна със зъби на нашичкия.То бива диктатура,та чак цацаратура.А да видим дали ще му помогне 10-ти дан или ще напълни га***ите.

244

Анонимен

преди 4 години

Кремъл слага чадър за руските шпиони в България.Утре може да обяви, че раздава руски паспорти на русофилската пасмина.А в други ден може да обяви, че руската диаспора е заплашена и да направи десант на плажа на Поморие.