283

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да приемаме руските закани на сериозно.След избягалия аташе, те са гузни,а и не може да им се вярва вече.Държава,която окраде,изтормози и воюва с вековно най-близката Украйна,а в същото време лицемерно се прегърна с поганците от Мала Азия,няма достойнство!Няма какво да чакаме от тях, освен печалния ни орденоносец.А по-точно - ординарец!!!

282

Анонимен

преди 4 години

Баце е в положение партер пред хипофизното джудже. Но напразно се надява.....

281

Анонимен

преди 4 години

Прекратяване на отношенията с просия би решило въпроса. А този *** право в каторгата.77513

280

санкции за Просия!

преди 4 години

Много нагло от страна на руснаците, това е основателна причина да им се удвоят санкциите. Нека тропат с лъжиците по празни тенджери, пък да видим другия път дали ще наглеят така.

279

Анонимен

преди 4 години

Аз съм навит да го тикнем руския шпионин за 10 годинки в пандела, само и само да ги вдим тия "последици". Ще са като последиците като им думнаха турците Су-то - само ще вият на умряло и ще плюят, мoскалчетата друго не са способни. Не разбраха че СССР умря безвъзвратно и са една нула и нищо повече.

278

Анонимен

преди 4 години

Къде е реакцията на г.з. Румен Радев по провокацията на кремълската хунта към държавата !?За "непремерените" изказвания на Макрон беше много ербап, а за заплахите от Москва си трае като новобранец пред ефрейтор !

277

Анонимен

преди 4 години

293 Айде нема нужда от такова " съхранение", така се " съхранихме" С 5 ВЕКА ТУРСКА РОБИЯ от Ренесанса и Просвещението в Европа, че 19 век бяхме едва 2 милиона " съхранени" и векове изостанали икономически българи! Съхранявайте се с братчедите ви руснаци вие, от мнозинството българи, имате много здраве меко казано

276

Анонимен

преди 4 години

До 293Ще "съхрани Православието" Русия, даже вече виждам как го прави заедно с Ердо и Асад.

275

Данков

преди 4 години

До Ще видитеТи ако си премиер какво ще направиш, може би ще му теглиш една звучна на Макрон, казвай да научим от твоя опит.Иначе Франция и Англия си показаха отрицателното отношение към нас, което е жалко.

274

Анонимен

преди 4 години

България с Русия ще съхрани православитето си и българската култура и език. С ЕС и САЩ ще се асимилираме в бъдещите Съединени Европейски Щати, където ще живеят афро-арабски племена.

273

Ще видите

преди 4 години

Ще видите , че нито Тиквата,нито Шопара ще реагират на безочливите и нагли думи на руснаците. А как грухтеше Шопара срещу Макрон...обиждал бг бандите...а сега..мълчат,защо ли?

272

Анонимен

преди 4 години

Ако САЩ открито ЗАПЛАШАТ Бг. заради някой си важен за тях, интересно каква ли щеше да е реакцията на русофилите- еничари? А сега мъкнат, че видите ли с руснаците " имали общо.." и се " разбирали" без преводач, та тия заплахи били даже награда за Бг... Еничарски цирк!

271

Анонимен

преди 4 години

Любопитно, какви ли ще се окажат последствията за Бг ако Малинов (за пръв път чувам за него) бъде арестуван и осъден?Как ще се обяснява бат Бойко ако Русия наистина реши да демонстрира и да приложи заплахите си?В кои области на икономиката, енергетиката и бизнеса ще бъдат засегнати и как ще се отразят тези санкции на икономиката ни?Готов ли е бат Бойко да поеме риска от последствията на конфронтацията между Бг и РФ?

270

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се пънете с конграчулейшън и парле ву франсе,никога няма да ви приемат за равни .С руснаците имаме най-общо,колкото и да не ви се иска.И без преводач са разбирами.Тъй.

269

Русенец

преди 4 години

Пагубни последици? Знаят ли *** значението на думата? Ще ни унищожават ли? За ради един шпионин? Ами ако имаше истинска българска власт, тая руска ми житурка, продаваща държавата си, трябва да бъде разп0л0вена надлъжно!

268

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов напипа Кремълското гнездо. Отсранете тумора Борисов, даавай смело.

267

Анонимен

преди 4 години

До пехотинецТи е влазял щик во гязот? Ке влезне!

266

пехотинец

преди 4 години

Сетил се главния прокурор да го дава на съд! Малинов вече е получил инструкциите за саботаж на държавата лично от Решетников и Путин и то без никакъв посредник който да разсейва информация. Сега анти-българските русофилски структури ще подновят атаките с нови сили и увереност. Ще го дават на съд?? Какъв съд? Арест и в стаята за мъчения на всички русофили трябва оттук нататък. Какъв съд!

265

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 268Антропологът, чисти глупотевини мелиш! Малинов има чертите на типичен представител на бялата раса и може да бъде всякакъв. Впечатлението, което ми остави от интервюто при Ц.Ризова е добро - говори стегнато, внимателно, нормално. Не търси думи на заем, не провлича, не се крие. Не мйека, не ека, поставя правилно пълния член. Колко от нашите ТВ говорители говорят така? А колко депутати?Тези заплахи за съд показват истинското състояние на правосъдната ни система! Пълно наssиране!

264

Анонимен

преди 4 години

Ако Путин иска имунитет за шпионина Малинов, трябваше да му даде руски паспорт, а не тенекиен медал, който само ще му служи да бъде индефициран от всеки българин преди да го заплюе като продажник и лакеей на Кремъл.