166

Защо пак лъже ?

преди 4 години

Другарко Нинова , ами той и ГЕРБ е с левче субсидия и ДПС и НСВД и т.н. Къде е проблема ?

165

цуг цванг

преди 4 години

Работещите хора не гласуват за БСП.За БСП гласуват тези които са на субсидия, ТЕЛК, на помощи и т.н. такива които са в тежест на обществото.Внимавайте да не спечелите, защото ще започнем да крием доходи или да спрем да произваждаме.

164

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

163

14-та загуба на БСП

преди 4 години

Това е 14-тата поредна победа на ГЕРБ(Борисов) над БСП.14 пъти БСП яде як бой от ГЕРБ. *** вместо да се крие в миша дупка, да излезе като мъж, какъвто тя твърди, че е и да си подаде незабавно оставката. *** не е БСП...

162

Анонимен

преди 4 години

До Ognynz. Нали ти е ясно, че това е временна тенденция и нищо не се знае за след половин година? Те БСП бяха толкова затънали, че просто нямаше как да не мръднат малко нагоре. Те и ГЕРБ през 2013 бяха затънали доста, ама после се върнаха. Така че, не е ясо кого и кога ще го застигне флуктуацията.

161

Анонимен

преди 4 години

До ОбективенОбективни, при 11 лв, 6 лв или 1 лв за глас е все едно. Тези на власт взимат повече или е наобратно? Ти как смяташ? Или четейки какво си написал не смяташ

160

Обективен

преди 4 години

Че ГЕРБ купуваха, купуваха всеки знае. Откъде са тези пари, от спестявания или от държавната власт, тоест откраднати народни пари. При това депутатите на ГЕРБ намалиха субсидиите на партиите и така всяка партия на власт има предимства пред останалите. Тези неща отвращават, на всички следващи избори ГЕРБ ще върви надолу.

159

ognyanz

преди 4 години

Резултатите показват че БСП върви нагоре а ГЕРБ надолу. Краят на крадливата гербаджийска дружинка се вижда и това е добре за България. Няма вечни управляващи.По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния по БНП на глава от населението, а сега сме далеч зад тях. Това е резултата от управлението на Бойко - бивш полицай с пожарникарско образование.

158

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка не разбрах кой спечели в Полски Тръмбеш?

157

Анонимен

преди 4 години

Йончева,Нинова,Манолова и Йотова вместо да се занимават с политика да вземат да правят мартеници!

156

Анонимен

преди 4 години

До Престъпен тандем 160Ха-ха-ха...........че България вече е фалирала!!!Да нямаш производство, а да се изхранваш само с услуги и всички стоки да внасяш, през наближаващата криза НИЕ ЩЕ СМЕ БАНКРУТ!!! През 1989 г. бяхме на 28 място в света, а сега някъде към 200!! И стига с тия мантри, че гробаджиите били спечели ли............."спечелиха" САМО с патерицата си "сдс"!!! ТАКА ЧЕ боко да си гледа работата....................ВИЖДА МУ СЕ КРАЯТ НА "демократичния тоталитаризъм"!!!!

155

Престъпен тандем

преди 4 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

154

Факт

преди 4 години

А БСП , със собствена телевизия , с похарчени милиони за купуване на гласове , не можа дори собствен кандидат да изкара ,защото е нефелна партия , залязваща, пречеща на България !

153

Пижо

преди 4 години

Стига си равала,***! То бива простотия и арогантност но при тая са в изобилие ?! Другаре, пуснете я по допирателната - тя е срам за всички Вас и отблъсква всички нас !

152

Валка

преди 4 години

Корнело , ти изхарчи 25 милиона за 1 година , а сега гледаш в паницата на ГЕРБ. Само че те пестеливо си харчат субсидията.Лакома гъзица.

151

Зозо

преди 4 години

Абе БКП/БСП фалираха държавата 8, 9 пъти от 1944г. Даже в последните години два пъти им изчезват парите от касата на *** 20 и никой не знае какво става :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И имат наглостта пак да искат властта?!?Те тяхната каса не могат да опазят и крадат ат тях си :)))))))))))))))))))))))))))))))))

150

бай Иван

преди 4 години

Корнелия защо няма партийни пари,а Бойко има??? Тя изхарчи парите за предходните избори,а сега плаче.Ако взеше властта щеше да изхарчи държавните,че и парите на хората.Никога,ама никога вече власт на червените некадърници,които окрадоха и прогониха младите в чужбина.През комунизма,който избяга на запад ставаше невъзвращенец,а сега масово .Младите не понасят комунистите да ги ограбват и гаврят с достойнството им!

149

неразбиращ

преди 4 години

Нещо има недомислено в тази теза! Какво иска да каже? Че субсидията за БСП е 1 лв, а за ГЕРБ и другите партии е повече ли? Може би искат да са толкова равни, че някои да са по-равни от другите?

148

Зозо

преди 4 години

*** иска да каже: И ние искахме да купуваме, но ниска ни беше тарифата 20-30 лв. Защоото Бенчо, Арабаджиев и др. са в пандиза, а Гергов не дава пари :))))))))))))))

147

Анонимен

преди 4 години

едно време от ГЕРБ ни убеждаваха, че комунистите ще си платят, ще бъдат съдени... някой да е чувал за такова нещо 10 год.? Е затова г-жа Лъжа Импексова сега ни се вре в лицата, а сестра Галева даже за кмет на София се цани, щото си изпълнихте обещанията...