246

Мартин

преди 4 години

Тази кой я кара да дава милиони от парите на данъкоплатците за партиина пропагандна телевизия? Това никъде в света го няма! Тези власт няма да видят в близките 10 години!

245

анон

преди 4 години

Все едни и същи и се самоизбират помежду си! Нищо ново.. само калашник ги оправя тия!

244

Сердика

преди 4 години

Сбирай се народе, кака *** нямала пари да си купи бурканче кисело мляко. Да и докажем, че сме социалисти, да и купим две бурканчета кисело мляко.

243

Ето пак

преди 4 години

Всички знаят, че ГЕРБ купува гласове, а това е престъпление. Тъжно е да печелят по този "демократичен" начин. Това кара младите да бягат от корумпираната си родина.

242

Ани

преди 4 години

Има нездрав външен вид подобно на Георги Димитров, Васил Коларов и други висши партийни ръководители. Предполагам поради злоупотреба с алкохол. А може и нещо друго специфично за тази пропаднала партия.

241

патриот избирател

преди 4 години

Аз платих самолетен билет за да съм навреме за балотажа, за да не се обърка нещо поради ниската октивност.

240

нямала пари

преди 4 години

Тя похарчи 25 милиона на миналите избори да обижда българите че сме селяни прости, тикви и квили не. Затова гласувах срещу нея безплатно.Колкото до милиардите които плащаме на КТБ защо мълчи така гузно?

239

Наш Георги

преди 4 години

Ай,милата тя - милионерката се жалва,че нямала парици ?! И единия лев ви е много - ниакакви пари за народните изедници!!!

238

243

преди 4 години

Всъщност, сега направих равносметка - резултатите на БСП са за около 75 стотинки, така че - минали са се с кампанията тип "всичко за един лев".

237

Анонимен

преди 4 години

Значи, да разбираме, че БСП са правили кампания с един лев, така ли? Ами то и резултатите им са за един лев, така че, сметката е точна.

236

Анонимен

преди 4 години

кАЛИНКИТЕ НА герб НЕ РАБОТЯТ А ТРОЛЯТ

235

Анонимен

преди 4 години

Аз ли се бъркам? Нали *** предложи да се намалят субсидиите? На дама в критическата може ли да се угоди?

234

1

преди 4 години

Та нали точно крадливата корнела прахоса 25 милиона от партийните пари за няколко месеца.После виновни били ГЕРБ, защото пазили парите си в банки и правили сметка за всеки похарчен лев.Комунистите не могат да управляват собствените си пари,прахосват и крадат,непрестанно някакви дебели пачки изчезват от партийната им касатръгнали за държавния бюджет да питат.Те държавата я управляваха самостоятелно до края на 1996 г., видяхме докъде ни докараха.

233

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 237Ха-ха! Обърнаха се срещу тях, защото са далеч от кацата с меда. Тези поне оставят нещо. А след онези и трева не никне. Някой да не е бил във властта? И да не се е оакал вече? Всички сме ги видели. Всички купуват гласове. Само да я питам Нинова защо в София от 10 балотажа за районен кмет, 7 бяха за ДБ и 1 за БСП? Иначе ГЕРБ взема кметския пост и мнозинството в общинския съвет. Как ще го обясни това? В Благоевград порязаха предишния кмет от ГЕРБ, но ГЕРБ е с мнозинство в общинския?

232

Анонимен

преди 4 години

На тези избори е нанесен смъртоносен удар на ГЕРБ. Вече не работи схемата на тая шайка по думите на техен депутат хаха, защото леви и десни се обидиниха на балотажите срещу ГЕРБ за демокрацията в страната. А за ГЕРБ гласуваха покорните, страхливите, алчните, тия които мразят България и ромите

231

Анонимен

преди 4 години

Що не допуснахте журналисти в Арена Армеец като не подменяте чували?

230

:-)

преди 4 години

Как цяла нощ криха от народа че в Перник БСП бие герб.

229

Анонимен

преди 4 години

До я яА то от всичко трябва да се прави. И пак не им стига. Например в Тева Перник не излизали 800 гласа... ей подълл тоя български народ взема парите и после гласува пак по съвест.

228

ПЕНКО

преди 4 години

ИСКАМ ,НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА : ЗАЩО ЦИОНИСТКОТО ЦРУ НЕ ПУСКА В ОБРЪЩЕНИЕ ТОВА , ЧЕ М.М. Е ВЕРБУВАНА ЗА КГБ -/ФСБ/ ОЩЕ КАТО СТУДЕНТ - И СИ ИМА НОВ ВОДЕЩ ОФИЦЕР !?!?!?!? ЯВНО ИМ Е УДОБНА ЗА ПРОТИВОВЕС- НА НЯНКОВА !!!!!!!!!! КОМУНИСТИТЕ ЧЕСТНО И ВСЕОТДАЙНО СЕ БОРИХА И УМИРАХА ЗА ИДЕЯТА , НО ДОЙДОХА ЖИВКОВИСТИТЕ И ДНЕС -ДОАЙЕНЪТ НА БеСиПи -НЕНО ТЕМЕЛКОВ Е МИЛИОНЕР В ПЕРНИК !!! ПЛЕМЕННИКЪТ МУ СТАНА КМЕТ И С МОЯ ГЛАС -ЗАРАДИ ПРОФИЛАКТОРИУМА !

227

ХАХАХХАХА

преди 4 години

ГЕРБ Трън след внушителната си победа със 71 процента, припознат от доминиращата ромска електорална общност не се наложи да прави заря по случай победата си. Със зарята се нае Парджо рома, който близо час озвучава и осветява града, защото щяло да има обществени поръчки хахахаха