186

Нищо ново

преди 4 години

До Изборен провал: Изборният провал е на ГЕРБ. В София - половината квартални кметове не са на ГЕРБ. Общинските съветници на ГЕРБ са с трима по-малко, а на БСП - с трима повече. ГЕРБ загуби кметски места, БСП ги увеличи. Е, кой печели? Единственото положително за ГЕРБ е че успя да запази Фандъкова като кмет. С цената на доста пари за купуване на гласове.

185

Хан Крум

преди 4 години

БСП с левче субсидия се изправила срещу милионите на ГЕРБ...А 25 те милиона дето липсват от касана на Корнелата? Те, къде отидоха?Просто питам, бе!!!

184

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

183

Изборен провал

преди 4 години

Какво се дуе тая бе, в 2/3 от България червените практически липсват от картата или са със смешни проценти 10-20%. В София излъгаха половината "десни" да подкрепят независимата" Мая и се дуят с чужди гласове. Я си вижте мижавия брой общински съветници навсякъде, включително София. Народа категорично отхвърли БСП като алтернатива на ГЕРБ в национален мащаб. Наглите комунисти обаче надуват фанфари за да не се разбере провала им. Закривайте Престъпната Партия!

182

Избори!

преди 4 години

Ако иамме избори за НС ГЕРП ще загубят депутати, патериците им няма да лвязат в НС и ще имаме нов кабинет. Очевидно е ,че троловете, които искат оставката на ниновица са на хранилка у ГЕРП.

181

фактите са важни

преди 4 години

До ФактНе се ли притесняваш от ФАКТА, че си очебиен *** и че с колегите ти сте постанли няколко опорни точки, написани по ен на брой различни начина?

180

честно казано

преди 4 години

До 14-та загуба на БСП Тези резултати ако бяха за НС щяха да произведат друго мнозинство и щяха да ви пратят в опозиция. Ако отидете в опозиция, ще се разпаднете по-бързо от НДСВ, щото се крепите на властта и облагите от нея.

179

хехе

преди 4 години

До цуг цванг Ти работещ ли си? И какво работиш - *** ли? Имаш грамотността на ***. Т.е. неграмотността.....

178

за смях сте и вие

преди 4 години

До БСП за смяхЗа това си изпотрошихте ръцете да раздавате кебапшчета и да пускате фалшиви новини по медийният си монопол. И пак победата ви е пирова. Целият свят ви видя какви сте мошеници.

177

обзървър

преди 4 години

Троловете на КОЙ и ПИКливите медии ще се скъсат да хулят Ниновица. Тпва само я прави по-симпатична на страничните наблюдатели.

176

крокодилски сълзи

преди 4 години

До Нинова-какво става ?Кви са тия две части? Опозицията и патериците на Шайката ли? Ако да - така е - две части са. Но ни най-малко не са "равни". Едната част удвоява мандатите си - било за Съвет било за НС, другата част не може да върже 1 процент, когато свали маските и се яви самостоятелно.

175

Курнелия Импексова

преди 4 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?

174

Нинова-какво става ?

преди 4 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

173

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквайте.......това е положението пък вие си избирайте.

172

До Нищо ново173

преди 4 години

Объркал си се, Нинова разсъждава какво би правила ако е на власт - вземала би рушвети от държавните поръчки ! Всички не са така корумпирани и лакоми като Нинова и партията и БСП !

171

БСП за смях

преди 4 години

Хи-хи-хи иде края на герберите, вече 10 години се влачи тоя край и ГЕРБ печелят всички избори като млатят като маче у дирек БСП на всички избори...

170

aйде....

преди 4 години

не само избиратели са вземали пари , но сигурно и някой от сайта / или кат да вземат /какво е обидното или нарушаващо добрият тон в предният ми коментар, че в София в секциите където има аномалии 90/ 10 % за един кандидат са за ГерБ?-кого обиждат фактите и статистиката, бе това са общо достъпни данни!! вижте ги?Сайта журналисти ли сте или цензури? давайки възможност да се коментира значи сте против цензурата .нали?

169

Нищо ново

преди 4 години

До Защо пак лъже ?: А ти първо мисли, а сетне пиши. Кой прибира рушветите от държавните поръчки - ГЕРБ или опозицията. Да, ГЕРБ си вземат и левчето, но не само него. А БСП получава само левчето. Кой лъже и кой краде?А до "Нинова не е БСП" - пак ли си извадил този копи/пейст от времето на евроизборите? Не стававече, драги, и туик е малко неадекватен.А до Анонимен 167: Това е временна тенденция? Всичко е временно, но най вече им е време на гербаджиите да се измитат от държавната власт. Стига им

168

Хайде спри се моме!

преди 4 години

Не свършиха ли изборите, че Нинова е все в предизборна борба - разбирай ЛЪЖА!

167

Анонимен

преди 4 години

червената мъгла пак се надигна.