24

Калеко Алеко

преди 4 години

Както винаги беквокалиста на другарката Импексова припява казаното от нея и се явява преЦедент на 20-те % "умни и интелигентни" българи, определени като такива от проф.Иво Христов, защото смятат че съвеЦката армия е освободила българските евреи и че товарищ Путин е прав, като твърди че нашата писменост е дошла от Македония ... !!!

23

Всички избори

преди 4 години

Всички избори са компрометирани според така наречения президент, ама нищо не споменава за тези, които той спечели. Защо така?

22

Пак лафове

преди 4 години

И в Щатите не могат да се преборят с участието в избори на нелегални мигри, които нямат право да са там, камо ли да гласуват, та тук ли с нашите традиции от 140 години? Я прочетете отново "Бай *** прави избори" да разберете кога ще се преборим с платения вот. Подсказвам - когато цъфнат налъмите.

21

Дуда

преди 4 години

Ал Бънди си говори сам епизод 985

20

Въпросчета

преди 4 години

На президентските избори имаше ли купени гласове? Как "Бабите" финансираха предизборната му кампания? Излиза, че и той е спечелил нечестно.

19

Избирател

преди 4 години

Колкото и да плюят срещу Радев, той е на светлинни години нагоре като капацитет и ерудиция над всички български политици.

18

Гласоподавател

преди 4 години

Искам да съобщя за копуване на гласове във Волуяк. Хора на Манолова минаваха и раздаваха скъсани цъpвyли. По два чифта на глас. И чух лично с очите си, един градски да казва:"Еми това имали, това дали.".

17

13

преди 4 години

Всичките са комунисти в парламента, тук е по-зле от Африка, Макрон го каза публично и *** изтрещяха. Пулнете гаражите с кисело зеле, слушайте чалга, карайте си мерцедесите, берете гъбки и бъдете щастливи, тъмночервените ще спечелят изборите.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Той подчерта, че огромният брой невалидни бюлетини и купени гласове компрометират изборния процес."Зеленият пъпеш" пак кърти мивки. Той отде знае, че има невалидни бюлетини и купени гласове? Или репертоара му снощи го написаха?

15

Анонимен

преди 4 години

Президент популист и демагог компрометира президентската институция.

14

Анонимен

преди 4 години

Бал съм ти театъра - избори при гроб!? Има по-полезни неща от вършене, от това да гласувам, а накрая пак гроб да се гаврят от екрана в края на деня.

13

До 6

преди 4 години

Ти,майтапиш ли се.Когато животът ти се свежда до хляба,то това е СКОТСКИ живот.

12

Анонимен

преди 4 години

Популизмът на господина е с единствената цел да пипне и втори мандат, а ако успее да помогне на БСП то е само бонус към празнодумието. Ако е така загрижен за крадливите българи да оглави партиен проект и да си покрие думите с дела. Ама и той много добре знае, че тогава рейтингчето му резко ке се сгромоляса.

11

Анонимен

преди 4 години

Здравейте африканци! Изберете пак банда мамуни за кметове?

10

Анонимен

преди 4 години

Радев и Народът срещу ГЕРБ и Мафията.Нека всеки да избере страна.

9

Анонимен

преди 4 години

Кои лиги купува които поръчва и музиката те в деня на мисъл не спират да мислят от стрес та камо ли днес ще спрат

8

Анонимен

преди 4 години

Вземи да понаучиш малко българска граматика! :)И сто живота да живееш няма да стигнеш нивото на президента.

7

Анонимен

преди 4 години

Голям празнодумец е.А изборния процес се компрометира от резултатите в последните 30г.И говори празно щото този цирк устройва всички политически номенклатури. И борбата не е против контролирания вот, а за кого да е той.

6

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден речи на партизанина. Колкото повече говори толкова по-зле, ако не говори още по-зле, пътник е откакто го избраха.

5

Метла

преди 4 години

България провалена държава в лицето на управляващите