64

Анонимен

преди 4 години

комуниста фънда спепели пак

63

Анонимен

преди 4 години

самата истина!

62

али

преди 4 години

Изказване достойно за един президент " ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО " естествено в кавички ....

61

Анонимен

преди 4 години

Господин Президент.Това Ваше изказване е бягане от полагащата ви се отговорност като най-висш държаван служител,..Държавен Глава. Всички корупционни схеми по време на едни избори,са организирани индиректно от централите на голямите партии,и това е повече ясно.Партиите по света в съвременният ,,социал демократичен'' модел на управление,са пряко подчинени на Президентсво и Президент по Конституция.Корупцията в държавата се протектира директно от Президентсвото,подчинени на което са всички партии

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60 - в кои държави имало машинно гласуване? Ами например в САЩ!

59

Към ПИК

преди 4 години

Когато се бориш срещу опонента,не си служиш с мърсотии и обиди,а с аргументи.Тук става въпрос за всеки,вез значение на партийни пристрастия,а вие не би трябвало да публикувате обиди към който и да било.Това е култура на поведение,но явно това на някои е непознато ,а е особено грозно и некоректно е,ако този някой е ЖУРНАЛИСТ.

58

фатмака

преди 4 години

Радев, бегом марш към чинията на Бузлуджа. Ти си льотчик така че стартираш ,качваш дружинката другарки на чинията и с вертикално излитане директно към Сибир.

57

българин

преди 4 години

През всичките тия 30 г гн президент.В подчинение на "политиците" ни в полза на Американският ботуш налазил Европа. Вие сте най чистият политик и истински българин! Трудно ви е срещу Американските лакеи "българи" Но и народа ще ви помогне! Още малко потърпете до Парламентарните избори! Пък може и по рано! -:) Успех!С вас сме генерале истински.А не като оня сещате се кой! -:)

56

Анонимен

преди 4 години

Изборите са честни само когато печелят комунистите! В кои държави има машинно гласуване? Смешна работа.

55

Панталей Партизанина

преди 4 години

Едва ли има друг процес във вселената който да съдържа толкова мъдра информация, като изречението прозвучало от устата на г-н Радев. Защото за да се стигне до стартиране на звукувата вълна, мозъкът е извършил милиарди изчисления на вероятности, хипотези и сложни интегрални логаритмични регресивни уравнения! Зад всяка дума на г-н Радев прозира 101% истина!

54

Циник

преди 4 години

Купени гласове те набедиха за президент, ей фафатмак безмозъчен!

53

Умника

преди 4 години

Радев пропусна да кажеш, че слънцето изгря сутринта и ще залезе вечерта! Умник си ми ти бееей!

52

Анонимен

преди 4 години

ПРАВ СИ РАДЕВ- КАЖИ НА ЧЕРВЕНИТЕ КОБИЛИ ПО МАЛКО ДА ПАЗАРЯТ- ИМА ЧЕРВЕНА ШОПИНГМАНИЯ...

51

Анонимен

преди 4 години

до Радев:,така е бе. Също така водата е мокра, а въздуха се диша, пък хората са човеци.

50

Радев:

преди 4 години

Купените гласове компрометират изборния процес!-----------Ей така ли? Това не го знаех.

49

Анонимен

преди 4 години

Формулата за печелени на избори е много елементарна:държавни служители(зависимости и заплахи)+фирми близки до властта(корпоративен вот)+купен вот(основно от някои "махали")+манипулиран вот във секциите+"зомбиран" вот(изключително заблудени лица,които....)+ниска избирателна активност!!!!!И накрая управляват "ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!Доц. Кристиан Таков няма кои да го чуе и заради това ще продължаваме да "потъваме"!!!!!

48

джо

преди 4 години

Това не са недействителни бюлетини, а такива за "неправилния" кандидат, драснат с химикала и хоп, недеиствителна. Мафията и на избори е мафия.

47

Карачанаков

преди 4 години

Огромния брой недействителниБюлетини са от твоите хора едни неВиждат хубаво други забравят каквоДа задраскат трети не могат да четатА ти искаш машинно гласуване

46

Анонимен

преди 4 години

В Добрич община селска 300 лв на глас за дпс

45

Петров

преди 4 години

До ЗозоПо-скоро на вас не ви се удава да се правите на умен. Последното, което може да се каже за сегашното управление на София е, че е прозрачно.