44

Зозо

преди 4 години

....Румен Радев гласува за прозрачното и ефективно управление на София....Хахахахаааааа, гласувал е за Мая Галева Костинбродска, но се прави на умен :)))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 4 години

Партизанина отишъл сам да гласува, Деса я няма, Боце закъснява, що е то?

42

томи

преди 4 години

Майтап, Цацаров отишъл чак до Гърмен да хване купувач на гласове, а във Филиповци не може да отиде и да види кой купува вота! Баси мафията!

41

13

преди 4 години

"Вярно ли президентът миналата неделя отишъл да гласува,и се оказало,че си е забравил личната карта?!? Що за човек е това?!"Е може ли комисията да не си познава Президента? Веднага да ги глобят, или поне баща му да ги блъсне с Мерцедеса на пешеходната.

40

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли президентът миналата неделя отишъл да гласува,и се оказало,че си е забравил личната карта?!? Що за човек е това?!

39

Ую

преди 4 години

Нали имаше референдум и гласувахме за машинното гласуване, Боко докога ще се ослушва?

38

Алекс2

преди 4 години

Военен президент-простено му е !Да бега за инструкция при генерал Деси !

37

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв безличен президент ?

36

Локи

преди 4 години

За съжаление изборите ги организира бай *** от Банкя, а не президентът

35

Анонимен

преди 4 години

Демек не си президент, щот са ти решетниКупили вота, така ли мляскащ господинчо?

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Бе ти една кирилица не можеш да сложиш,а си седнал акъл да даваш!Я марш на коневръза!

33

13

преди 4 години

ГЕРБ направи газопровод за Сърбия, от който ние няма да взимаме 1 грам газ. Газопровода го платихме предварително с пари от данъци, на арабска фирма да го строи. Инвестицията ще се изплаща поне 10 години, да не казваме 15, защото има такси, които оскъпяват много над обявената основна цена, но просто не се тиражира тази информация от договора. На практика дадохме милиарден заем на Сърбия, БЕЗ лихва, да им направим газопровода. Радев би трябвало да е доволен, той си е русофил.

32

по същество

преди 4 години

До Радев-празнодумецКакво празнодумно има в това Президента да обяви, ч се съмнява в честността на вота?Това е точно по съшество и по задължение - да пази конституционния ред.За тебе ***, всичко, което не е в опорните ти точки е празнодумство.

31

радев

преди 4 години

Каза,като рече!

30

Анонимен

преди 4 години

На теб кмета ти дава хляб така ли ? Или партията от която е ? Тоест викаш, че има алъш-вериш между управляващите и бизнеса и има корупционни практики-------Защо, не може ли да има некорупционни договори с фирми?

29

Анонимен

преди 4 години

Май много ви бърка в .... Радев?Гербави мишки!

28

Анонимен

преди 4 години

Направете само машинен вот. Стига с тия лъжи и подмяна на вота!!!

27

Радев-празнодумец

преди 4 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 3 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

26

13

преди 4 години

България е преживяла 2 окупации, както и комунизъм. Първо Германия разгромява Византия, но се оттегля, не ни превзема. След това Русия разгромява Османската империя, но до ден днешен не иска да се оттегли. Турция ще преживее Ердоган, Русия ще преживее Путин, но България няма да преживее мутро-комунизма на марионетките. Това е видно от всички статистики. Видими резултати, както му казват напоследък.

25

Калеко Алеко

преди 4 години

Както винаги беквокалиста на другарката Импексова припява казаното от нея и се явява преЦедент на 20-те % "умни и интелигентни" българи, определени като такива от проф.Иво Христов, защото смятат че съвеЦката армия е освободила българските евреи и че товарищ Путин е прав, като твърди че нашата писменост е дошла от Македония ... !!!