189

Скептик

преди 4 години

Не е политкотектно да кажеш, че Българите са подложени на унищожение. Онези Българи - наследници на Българи от земите на днешна България, Одринска Тракия и Македония. Политкотектно е да кажеш, че на всички в нашето общество се дава равен шанс. Ами само погледнете в коя БГ телевизия най-гледаното - новините се водят от Българи! Така и трябва. Важното е да сте политкотектни.

188

Анонимен

преди 4 години

Прав е авторът, че българинът се превърна в хроничен мрънкач. Всеки все реве , а истината е чу проблемите ви са все с парично измерение, аз си карам с един "Мраз" 80 и докато не се съсипе не смятам за нужно да го сменям, а се радвам че вече е на 26 години и само крушката съм му сменял.

187

Ликвидират Българите

преди 4 години

В България се провежда организирана нагл аликвидация на населението чрез доказано престъпни групировки маскирани като партии.Блокирана е раждаемоста. Всички деца и младежи са подложени на жесток дигитално холограмен видео терор въпреки забраната от Конституцията. Населението се отравя масово вкл чрез питейната вода.ПАРИ ИМАТ САМО издържани с ограбвани пари от народа през бюджета и партиино подставените фирми.

186

До 205

преди 4 години

Изопачаваш нещата,никой никому не Давал,това че имаше дефицит на дадени стоки не означава че са били подарявани!

185

муспи

преди 4 години

Сега евреите (толкоз много коментарии и нито дума за евреите, а сме еврейска колония както всички, и на нас са отредили африкански стандарт), работят по статии: "Как при Демокрацията решихме популацията и никой не вярва!", "За 30 години се удвоихме, но много мислят че сме се преполовили?", "91г. бяхме на изчезване, сега сме като турция, но някои се съмняват!"

184

Скептик

преди 4 години

В България нсй-върлите почитатели на нашата капиталистическа демокрация да не други, а Държавните чиновници. Какво ви говори това?

183

До 196

преди 4 години

Че защо им е да развъждате римляните за население? Те просто трябваше да забранят аборта и това е. 6 милиона души. Друго щеше да е, да пратим римляните и турците в Сибир... Нищо, това е фашизъм и расизъм, а те са интернационалисти...

182

Анонимен

преди 4 години

Рашко като ти чета словата,по нищо не се различаваш от тия "развъдените"! От тях ли си?

181

Слаб ПР

преди 4 години

Парадокс е да напишеш подобна глупост!

180

Анонимен

преди 4 години

195, а къде отбеляза, че това е платен репортаж?

179

Бонка Бонбонка

преди 4 години

Това е вярно - сега някои живеем много добре, всичко има, магазините пращят от стока, пари има. Щастливи сме. Има много българи-мрънкачи и те са най-гласовити. Но на света не му пука за тях. Социализма е минало и няма да се върне - това спокойствие и скука не са възможни днес, но пък днес е интересен живота. Наздраве !

178

Анонимен

преди 4 години

191, много си млад момче, много! Радвай се!

177

Анонимен

преди 4 години

Рашко. Вие в коя държава живеете, новини гледате ли? Не знаете ли, че селата опустяха, защото пребиват самотни старци за каквото има? 5 лева, 10 лева. Нямало да ви окрадат ли? Даже дограмите на прозорците къртят, стъкла вземат....

176

човек

преди 4 години

До: номер 188Това са митове и легенди които разправяш!Никога не съм си оставял ключа под изтривалката!Преди години само когато ни обраха апартамента понеже бяхме на първия етаж на блока със старата дървена дограма бяха влезли през балкона.И оттогава сложихме PVC дограма, метални решетки на балкона, мрежа рабица и бронирана входна врата с шипове от четирите страни.Иначе ключа си го носех винаги с мен!

175

Анонимен

преди 4 години

Сега има много канали с филми и НИЩО не гледам, НИЩО. Защото в самите реклами на филмите НЯМА хуманност, рекламират се с насилие, кое от кое по- брутално....

174

Анонимен

преди 4 години

В Соца. Всеки много четеше и стана Широко Скроен Специалист по Всичко. Без да има трудови навици. Пройзвеждаше лошо качество и брак. Продукцията му отиваше на Изток . Защото на Запад будеше смях и учудване.

173

Анонимен

преди 4 години

С какво може да се замени времето в което ключа за вратата стоеше под истривалката? С килограм банани, или с двадесет годишното опелче?

172

prozac nation

преди 4 години

Когато навремето по телевизията имаше един филм в седмицата, помните ли колко му се радвахме? А сега се чудим на кой канал да превключим........има 1 един филм.....B...седмицата.... Alone in home ?

171

До 184

преди 4 години

Като малки също ви караха да учите руски, за да се разбирате с господарите ви. Ти на руски или български я чете? Как беше комунизма? Стигнахте ли светлото бъдеще на пролетариата?

170

Анонимен

преди 4 години

Аман от комунистическа пропаганда!Българите били живели видите ли по-добре???Моля???С какво се различава днешна България от тази на Тодор Живков?С това, че Тодор Живков си е нямал Фейсбук!А да, и че отвориха границите.Сега очаквам само да ги затворят - така де, да спрат изтичането на работна ръка.Да не бягат робите. Да, ако това е нещо по-добро то съгласен съм - по-добре живеем, защото имаме достъп до Терминал-1 и Терминал-2 на летище София. И one way ticket to the West!