129

Анонимен

преди 4 години

Интересно как негативните неща, които ги има сега, се представят като позитивни. Манипулацията продължават с пълна сила.

128

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията ченгатата от ДС и бившите комунисти от БКП забогатятва, а капиталистите живеят скромно и строят капитализма в България.

127

Анонимен

преди 4 години

Руските агенти при деморкацията заботяват, а американсктие служители в НПОтата на Сорос живеят скромно и умерено при демокрацията.

126

Анонимен

преди 4 години

Българинът е окраден и живее с усещането за несправедливост. Няма наказани за криминалният преход, няма справедлива политика на доходите, няма справедлива политика за пенсионерите. Няма как да е щастлив, няма как да не се изнася от ***.

125

ined

преди 4 години

Правилното заглавие е "Някои българи живеят все по-добре, а останалите се чувстват все по-нещастни."

124

Анонимен

преди 4 години

Много мерзка пропаганда. Зле прикрита поръчкова агитация за утре, нал тъй?

123

Shark

преди 4 години

Знаете ли кое прави българите нещастни. Ами злобата и завистта. Българинът не може да се порадва на собствените си успехи, на успехите на детето си, на семейството си само при мисълта, че съседа, колегата, роднината, пък ако щеш и брат му дори да по-добре от него! Че някой има нещо или е постигнал нещо, което той няма! Българинът не подкрепя никого, нито спортисти, нито артисти, нито когото и да било. Не се радва на нищо. БЪЛГАРИНЪТ Е ХЕЙТЪР, ЗАТОВА ЖИВЕЕ ЗЛЕ, ПОТЪНАЛ В ЗАВИСТ И Е НЕЩАСТЕН!

122

Глупости

преди 4 години

Отивам там--където плащат добре!/Куи бене --бене патрия/лат. ---"КЪДЕТО ЖИВЕЯ ДОБРЕ , ТАМ МИ Е РОДИНАТА!"И аз съм от Северозапада , но , бачкам , където има работа и плащат добре!Неми пука , кой-какъв е и за какво се бори , или какво казва!РАБОТЯ ЗА ПАРИ --НЕ ЗА СЛАВА, ЛИЧНОСТ ИЛИ ПАРТИЕН БИЛЕТ!

121

Анонимен

преди 4 години

С автора на статията живеем в различни светове.Ей на това му се казва паралелна реалност

120

АЙДЕ , ДЕ ....

преди 4 години

Аз си живея от труда и не се оплаквам.Демокрацията ме прави свободен и щастлив.Мога да отида където си искам и да пратя децата си да учат в Европа , за станат нормални хора , а не мързеливи и неуки комунистически търтеи , като при Соца.Имам си занаят и печеля добре.В България се оплаквата само лузърите , свикнали да живеят на Държавна заплата и Партийни назначения, защото не стават и за ч.е.п. за зеле , иначе!Не мисля , че такива хора могат да определят общата картина в страната.

119

Анонимен

преди 4 години

Да бе. Живеят все по добре но къде ? В северозапада няма работа а ако има тя е за 400 до 700 лева.

118

XuTbP5bP

преди 4 години

Не се казва парадокс днес бг, казва се когнитивен дисонанс, когато утопичното ви балонче не отговаря на реалността.

117

НЕеее.... Забравете

преди 4 години

НЕ ДАВАМ И ПУКНАТА ПАРА, ЗА ОПРАВЯНЕ НА СОЦИАЛНИЯ СТАТУС НА РАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗДЪНКИ И ТЪРТЕИ НАУЧЕНИ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИ И ГРИЖИ, БЕЗ НИТО ЕДИН ТРУДОВ ДЕН И БЕЗ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ!АЗ, НЕ СЪМ "БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДРУЖЕСТВО".... ХАХАХААААА....

116

Анонимен

преди 4 години

Нещастният *** си мисли, че е нещастен, защото е беден, а всъщност е точно обратното!

115

Край

преди 4 години

Социалния асансьор се нарича мажоритарни избори за депутати иначе ще гледаме цели партии и династии като Киро Добрев и станишев

114

11

преди 4 години

Баси глупостите ...

113

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо лузърите винаги говорят в първо лице множествено число? Не казват - "аз съм ***", ами казват "ние сме мизерници". Не казват "аз съм бездуховен", а обществото ни било бездуховно...

112

Анонимен

преди 4 години

Ама то и в Софето са цъфнали та чак вързали, ама нали трябва да се казва, че животът е хубав, хубав.

111

НЕ БАш

преди 4 години

От коя гледна точка се живее по добре днес за разлика от вечера (15-20 години назад)Благосъстоянието е почти същото както преди ,статията е неточна защото разглежда на макроикономически показатели които са много далеч от ежедневието на хоратаДа заплатата в софия са по големи но з асметка на останалта част от страната дато пенсионерите са надоизживяване за сметка на 2 милионния град с мръсния въздух.Повечето все още катрат 20 годишни коли и живеят в паналеките

110

Анонимен

преди 4 години

долния пост е за 107