209

Подлеци

преди 4 години

Ами, да. През 1990-те с един куршум 2 заека: хем ни ограбиха до шуш, хем ни накараха да чувстваме облекчение, че - видите ли, вече можем да си купуваме хляб и сирене, па било то и с палма. "Помните ли решетките по прозорците?" Помним и как преди 1989 си държахме ключа под изтривалката, ако изобщо заключвахме. И знаем, че сега решетките ги няма, щот плащаме СОТ, сиреч озаконен рекет. Ай да са варат! Големи подлеци се извъдиха. 280 евра минимална заплата, ау, "ово е стандарт!"

208

Анонимен

преди 4 години

до 218Още един дето се е загрижил за "българското село", но не казва къде живее!

207

Анонимен

преди 4 години

До От 219 до 220Какви приказки, другарю? Казвам ти неща които ВИЖДАМ когато съм във въпросните центрове, когато пътувам към Гърция или съм по курортите по празниците. Отиди и виж на какво приличат кафетата, включително и в супер бедни градове като Видин и Враца, да не говорим за икономическите ни центрове. Представите ти са изкривени от това че живееш извън България: няма как да имаме автопарка на Западна държава все още, но в сравнение дори с преди 10 години промяната е драстична.

206

От 219 до 220

преди 4 години

Като се прибера обикалям цяла България и говоря със всякакви хора и за разлика от теб живея в РЕАЛНОСТТА. Това което си написал го казва министър председателя на България, а на него въобще не му вярвам защото е хитрец, Бай *** и манипулатор на елементарно ниво. Най-вероятно има някакви зависимости при теб, но мога да предположи какви са.Най много ме забавляват такива "разказвачи" на" приказки"!!!!!Явно си добре "заплатен"!!!! Само че хората други "приказки" ми "разказват"!!!!!

205

Анонимен

преди 4 години

Абе тия фантазират. Да дойдат в едно българско село да видят българския пенсионер колко добре живее.

204

Анонимен

преди 4 години

до 219"По-добре" отпреди, не "по-добре" в смисъл че сме стигнали Западна Европа. Аз като съм по центровете на градовете виждам пълни заведеня. Няма много намръщени лица там. А затова дали "могат да си купят", не знам кой купува всички тия жилища, коли и пр. стоки. В театрите не можеш да си намериш билети, всичко е изкупено. През уикендите не можеш да минеш по магистралата за Гърция: фрашкано с туристи. Същата работа и по новогодишните празници по курортите. Абе, откъде са всички тия кинти?

203

Анонимен

преди 4 години

Изключително МАНИПУЛАТИВНА статия целяща да внуши неверни неща, които ги знае всеки НОРМАЛЕН ЧОВЕК в България!!!! Според мен Българинът не живее По-добре!!!!Сега има всичко, но повечето неща не можеш да си ги ПОЗВОЛИШ. Излизаш на улицата и виждаш намръщени лица,няма елементарно уважение, пълно е с престъпници, за които се знае и нищо не се прави....АБСУРДИ. Аз живея в Западна Европа и като изляза на улицата е спокойно и имаш НОРМАЛНИ ДОХОДИ ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!!! И Най-важното е че съм Щастлив!!!!

202

Анонимен

преди 4 години

Изключително МАНИПУЛАТИВНА статия целяща да внуши неверни неща които ги знае всеки НОРМАЛЕН ЧОВЕК в България!!!! Според мен Българинът не живее По-добре!!!!Сега има всичко, но повечето неща не можеш да си ги ПОЗВОЛИШ. Излизаш на улицата и виждаш намръщени лица,няма елементарно уважение, пълно е с престъпни за които се знае и нищо не се прави....АБСУРДИ. Аз живея в Западна Европа и като изляза на улицата е спокойно и имаш НОРМАЛНИ ДОХОДИ ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!!! И Най-важното е че съм Щастлив!!!!

201

Българин

преди 4 години

Проблемът е във вас, медиите.

200

Анонимен

преди 4 години

до 215Ей, как все се намират такива защитници на селата дето обясняват колко е зле там. Хайде, обясни ни, ти къде живееш? Как пък се намирате такива състрадателни по форумите, иначе няма кой да направи място на възрастните в трамвая или да карате по-внимателно да не газите пешеходците или колоездачите. Състрадателните ми те.

199

Анонимен

преди 4 години

Тоя,който е съчинил статията,явно е ояден комунист от Софето,който хал хабер си няма как живеят хората по селата,а да не говорим за отрудените пенсионери с мизерни пенсии.Е,комунистите от висшия ешелон вземат тавана на пенсията за " заслуги" пред БКП,а като гарнитура си раздадоха икономиката платени с крадени средства от пирамиди,лоши кредити и други машинации тип ала Банев,Стойков и други престъпници.

198

13

преди 4 години

Територията произвежда 10 000 тона изкуствени млечни продукти годишно. Като добавим и вноса, както и че 250 000 нямат 1 зъб, а на 18 години вече започват да им падат зъбите, преди да са им израстнали кътници, виждам как българите се връщат от чужбина.

197

seira

преди 4 години

"Парадокс: Българите живеят по-добре, но са по-нещастни"КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":"ТАШАКЛАРЪ !"

196

Анонимен

преди 4 години

До СкептикЧета новини, почивам си от деня, сипал съм си едно питие и се наслаждавам на коментарите.Слушам Буена Виста Сошъл клъб и размишлявам над терзанията балкански. Между другото, интересно повечето хора дето се оплакват колко им е тежък живота откъде имат време и ресурси да киснат нон стоп тук?

195

Скептик

преди 4 години

Като си се устроил така добре в живота какво правиш до това време на 301-вия пост.

194

Анонимен

преди 4 години

Виждам че тези с носталгия по Комунизма пак са налазили. Остава мистерия защо още не са се запътили към Северна Корея, Венецуела, Русия или друг подобен рай на земята.

193

Анонимен

преди 4 години

Ходих да играя тенис. 300 коментара по-късно хората пак се оплакват, че им е труден живота. Ами, направете си го лесен.

192

Анонимен

преди 4 години

Кво му е по добре - то едно време ходих и се връщах сам от училище още от първи клас .

191

дърт

преди 4 години

До Бонка Бонбонка 195Магазините са пълни защото джобовете са празни, а когато джобовете са празни, то и в магазините няма нищо!

190

муспи

преди 4 години

За какво живеене може да се разсъждава, когато българите са подложени на геноцид, за да се вземе територията им от световното еврейство. Не е толерантно божиите люде да са в пясъците, където бяха набутани 1948г. от Англия и САЩ и Съветския Съюз пръв ги призна за държава. Всички български правителства, включително и кандидат кметовете Фандъкова и Манолова работят по разчистването на територията. Работата на Бойко и Цецо е да си показват муцуните.