175

Кк

преди 4 години

Някой може ли да сподели др.Велев какъв е работодател ?Като какъв тръгнал? Откъде ?Как?П.с. Докато не се научите как се плаща и работници няма да видите!

174

Ставри

преди 4 години

До скоро за позицията овчар искаха 3 чужди езика и 4 висши. Сега вече ги вземат без чужди езици и без образование. Това показва че бизнеса в България скоро ще получи това което заслужава.

173

янко

преди 4 години

Български бизнес ,дека е това чудо ,тука само чужди монополи и администрация

172

Анонимен

преди 4 години

Нека, нека.... И много по-зле ще става. Или даваш добра заплата или аут...., така лесно не се става човек/бизнесмен/.

171

Данчо

преди 4 години

Работодателите си мислеха че качествените служители са безплатни. Да ама не! Тепърва ще осъзнават все по-добре фразата "Хората са нашия най-ценен капитал".

170

Анонимен

преди 4 години

осигурявал ги на 400лв? направо ми стана жал за бг работодателите горките. Нали щяха да докарват украинци с кораби да им работят за 300лв? Как върви, идват ли корабите вече?

169

Луд

преди 4 години

Ако ви гребат работници(роби) що не идете до парламента там има безделници бол,другото избера за пари и ги намери мазни чорбаджии

168

В гъза да ви го..

преди 4 години

Уникални *** сте охлюви! Направете заплатата 3000 и ще намерите... ***.. Кой чужденец ще дойде за тези пари да работи

167

3

преди 4 години

Достойно заплащане на труда трябва .КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПЛАЩА ДА ЗАТВАРЯ.ДРУГОТО Е ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИ.

166

Анонимен

преди 4 години

Каква индустрия има в Бг?

165

Смирен депутат

преди 4 години

С 560лв минимална заплата-436 чисто се живее прекрасно в България,това ви казват 240 депутати с 3 средни български заплати.

164

Орбан

преди 4 години

Хората не стигат и затова трябва да може да се работи почасово. 6 часа в министерството и 6 часа на строителния обект и ще си докарваме по 2000 лв. на месец. А за най-работните още 6 часа в Макдоналдс за общо 3000 лв.

163

Гагарин

преди 4 години

Гледан от космоса българския бизнес е толкова дребен че на практика не съществува.

162

Хашимото

преди 4 години

Те чиновниците са прости ама не са чак толкова прости че да работят за Велев. Той Велев има само 2 седмици трудов стаж преди да стане "голем бизнесмен" с 5 служители персонал.

161

Анонимен

преди 4 години

Работещите в България са около 3,5 милиона, от тях 2/3 са на заплата. Ако има недостиг на работници, чиновниците не могат да запълнят тази празнина - малко са, а и имат друга квалификация в повечето случаи. Решението е каквото е и в другите държави от ЕС - наемане на работници от други държави от ЕС, примерно от Франция.

160

1212

преди 4 години

Като вземете да плащате нормално и да спазвате всички закони може и да намерите работници. Хубаво е да има нормален работен ден а не 15 часов. Добре би било една майка като излезе по майчинство после да може да се върне а не тепърва да си търси работа и такива още много нещица Ви пъдят работниците в ЕС.

159

Анонимен

преди 4 години

:))))))))))))))))))

158

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерите са 2,1 милиона и всяка година намаляват значимо. Наемните работници са 2,25 милиона, от тях 1,71 милиона са в частния сектор. Държавните чиновници са 99 хиляди. Даже и да ликвидираме напълно държавата и всичките 99 хиляди чиновници да заработят в частния сектор, то това е капка в морето.

157

Аззз

преди 4 години

Алоууу защо ми изтрихте поста????Тоя *** за зеле не става от него.

156

Е.Христов

преди 4 години

Когато е една фирма намалява прихода, съкращава се персонала...такава е ситуацията за работниците и дребния фирмен чиновник. При фирмите - нямат работници или не могат да им плащат - затварят фирмите :-) Чисто и просто, като ....в демокрация :-)