101

Анонимен

преди 4 години

За такива манипулативни Обещания трябва да има Затвор , иначе няма да се оправи Държавата

100

Анонимен

преди 4 години

И гледайте пак само с какви бюджетни излишъци ще се хвалят после, които си ги разпределят помежду си. А иначе - нямало пари за народа.....

99

Анонимен

преди 4 години

Горанов е оптимист че през 2021г България най после ще достигне 18% от средния стандарт за ЕС.

98

Анонимен

преди 4 години

Медианната средна заплата в България в момента е между 700 и 750 лева. През 2020 година ще е между 750 и 800 лева.

97

Я

преди 4 години

Дрън - дрън...

96

Анонимен

преди 4 години

Ако продължиш в същия темп да теглиш излишни кредити може и да стане тая работа.

95

М, да ...

преди 4 години

В някои софииски села / около 500 жители- възрастни/ вече няма хора за работа в хранителният магазин! Няма за продавач дори! пп. Горанов стига празни приказки! В БГ остава предимно възрастното и болното население!

94

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ НЕ ИСКА И 10% ДА ДАДЕ УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН СЕКТОР ЩОТО ПАРИ НЯМАЛО НО ВИДИШ ЛИ САМО ЗА 800 ДНИ ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА РАЙ ВЕРВАЙТЕ ИМ !

93

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно! И децата вече знаят че България се намира във технически фалит! Всички национални системи поддържат дефицити които се компенсират със нови заеми и пари от еврофодовете. А голяма част от българите оцеляват благодарение на сезонна работа в чужбина или техни близки които им пращат пари всеки месец.Без тези свежи пари България на практика не може да оцелее. Имами дефицити навсякъде. В пенсионната система, в образованието, в здравеопазването....България има задължения за над 30млрд.

92

Анонимен

преди 4 години

За Хелуин ще ви изпратя по една голяма тиква на цялото правителство,а за вожда-най-голямата.

91

Анонимен

преди 4 години

малката тиква ,с тез злобни очета раздава хелуински обещания

90

До 89

преди 4 години

Може да има такова увеличение. Само ще трябва да се орежат данъците. Данък ДОД, за детските и помощите за безработица или, за каквито и да е било помощи. Аз само така си го представям...

89

Анонимен

преди 4 години

То програмистите сега взимат 1500-2000 лева заплата в масовия случая. От примерно 6000 програмисти в България само около 400 са с заплата над 5000 лева, а повечето са със заплата под 2000 лева.

88

АнонимеН

преди 4 години

10 ГОДИНИ СА НА ВЛАСТ !!! ТОЧНО СЕГА ПРЕДИ КМЕТСКИТЕ И ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЩЯЛА ДА СЕ КАЧИ 2-НО :DА ДЪРЖАВАТА Е РАЗОРЕНА ОТ БОРИСОВ!! та как ще стане това увеличение БЕЗ ДА НАБУТАТ ДЪРЖАВАТА ВЪВ НОВИ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ!

87

Анонимен

преди 4 години

На българските политици им е поставена задача да поддържат стандарта на възможно най ниското ниво. Това всъщност е и основнта функция на съвременанта държава - да държи хората бедни и да не им позволява по никакъв начин да натрупат богатство в рамките на закона.

86

Реалист

преди 4 години

1500 лева заплата през 2020 означава, близо 20% увеличение на заплатите в България, което не е ставало от 2007-2008 години. за да се получи 20% увеличение, при увеличение в бюджетния сектор с 10%, трябва в частния сектор заплатите да се увеличат с над 20%, примерно с 25%, а това ще стане на куково лято.Май изборите не са свършили и обещанията валят ли валят.

85

Анонимен

преди 4 години

Мазньо, а инфлацията ще стои и ще ни чака, нали? И с този ръст ще догоним Европа ама друг път. Щедри сте на предизборни обещания, докато минете Рубикон.

84

71

преди 4 години

Че те вече Ко правят бе. Римляните данъци не плащат, нито ток и вода, само храна. Сме все ще се измисли нещо.

83

:))

преди 4 години

Виждам че работите много от сутрин до здрач и парите не ви стигат за хляб, ама то не е полезно да карате само на луканка.------------------Ясно! Според Горанов, доходите стигат само за храна!

82

Анонимен

преди 4 години

а програмистите защо и сега взимат 5-6 хил лева заплати?горанов няма ли да помисли как да ги обложи и да ги разпредели тия пари по справедливо?