121

Анонимен

преди 4 години

на насила Християнизираното Племе на Борис 1 тогава и Господ не може да помогне

120

М, да ...

преди 4 години

До 126 До БСП ....продълж.Всъшност не е случайно, че народа една част е на държавната трапеза, а другата емегрира от страната! Поне дохода ти за оцеляване е сигурен!

119

М, да ...

преди 4 години

До128 До БСП ....Предпочитам модела на ГЕРБ - пълни магазини , заплати над 1000$ , ниска безработица и мрънкащи привърженици на БСП ......------------Ей ***! Какво направи ГЕРБ по въпросът заплатите на трудищите се да се се изплащат редовно? Въпрос на саморазправа ли е, ако се съгласи някой да се наеме на работа без договор / може и въпрос на оцеляване/ да му заплатят! Всъщност все още има в държавата места където трудищите се не си получават заработеното или се забавя плащането!

118

Шефа

преди 4 години

Прав е !Герберските началници ще маат месо , а останалото простолюдие постно зеле - средно обаче ще прави свинско със зеле- т.е. 1500 лв. средно!

117

абе

преди 4 години

Кой и защо да инвестира в тая екскомунистическа държава, в която бивши комунисти са на власт,а други комунисти са във опозиция?

116

До БСП ....

преди 4 години

Предпочитам модела на ГЕРБ - пълни магазини , заплати над 1000$ , ниска безработица и мрънкащи привърженици на БСП ......

115

Анонимен

преди 4 години

До Искаме си БСП !Сега хората са на 0 $ и напускат страната. Икономиката беше разрушена от СДС и ГЕРБ.

114

М, да ...

преди 4 години

До Искаме си БСП !ГЕРБ модела е много по зловещ! Има полуживи сенки, но няма кой да те погребе! Това не е филм на ужасите, а реалност на България по време на управлението на ГЕРБ!

113

Анонимен

преди 4 години

Горанов е министър на Доган и Пеевски, затова на него никой не му иска оставката щото е много наше момче на другаря КОЙ. Така че ще го търпите пък ако ще и Нинова да стане министър председател.

112

Искаме си БСП !

преди 4 години

Ех, липсва ни модела на БСП - празни магазини и заплати по 5 $ !

111

Глупости

преди 4 години

Понятието средна работна заплата е пълен т@@@к. В софия един взима 5000 в Шумен друг 500 и средната е 2750, което звучи добре, само че първият е ок и си гледа живота, а вторият едва крета. Помислете какво можете да предложите на чуждестранните инвеститори за да предпочетът България, а не когато някой дойде да пита първо за пара да се ослушвате. Осрахте се не само вие а и всички преди вас, а най-вероятно и тези след вас. България не е само СОФИЯ ! Хора живеят и извън София да знаете...

110

Анонимен

преди 4 години

Само се моля да не стане земетресение, че от големия уплах можем да останем без министър на финансите.

109

хартия

преди 4 години

Средна 1500 лева, но депутатска е 15 хиляди лева и пак народа е прецакан. На практика лева се обесценява и може да се купи все по-малко или нищо.

108

Анонимен

преди 4 години

А до 2021 година колко ще се вдигнат цените на горивата Тока Парното водата храната. А колко чисто ще остане от тази заплата 1500 лв след облагенето й с данък общ доход здравни пенсионни и тем подобни. Защо правиш хората на по прос, ти от теб бе Сеядур. Ако живеех в БГ щях да те намеря и да ти дам да живееш само две седмици с заплата с която живеят болшинството от народа. Тогава щях да те питам добре ли си. Ако ми кажеш че не си ще ти счупя носа гро, зен.

107

бай х

преди 4 години

най много се лъже преди избории след лов

106

Анонимен

преди 4 години

Прочетох туй-онуй за данъците в Китай. Оказа се че имат много хитра система която толерира малкия и средния бизнес. Първите 3 години начисляваш данък но не го плащаш, ако изхитруваш до 6-тата година да закриеш фирмата данъкът ти става изискуем. Дребните производители на храна не плащат ДДС, дребни фирми 3% ДДС средни фирми 7% ДДС, едрите фирми 13% ДДС. По този начин ДДС-то се прелива от големите фирми и влиза в джоба на малките фирми. Тука само тази година се закриват 50 хиляди фирми.

105

Анонимен

преди 4 години

Горанов защо не подаде оставка заради НАП?А?!!!!Кога ще върне милиард и половина в НЗОК които Дянков взе?М?!!!!Още ли държи на мнението си,че който не си прехвърли 5%ДЗПО в НОИ децата му ще му плащат пенсия?!!!М?!!!

104

Анонимен

преди 4 години

Дъравата ви никога няма да се оправи поради причината че ви лъжат от 1200 г насам , незнам дали няккой ме разбра тука едва ли , а годината 866 г сигурно нищо не ви говори а защо ли???Питайте теа дето ви лъжат и манипулират

103

venix

преди 4 години

Този престъпник защо не е в затвора, г-н Борисов?????

102

Анонимен

преди 4 години

Изборите минаха и почнаха с лъжите , ба.си Държавата