22

успех

преди 4 години

Наистина че загубата на изборите е успех за Манолова. БСП ядоха здрав бой за общински съветници , но не стигнаха до спешна помощ.

21

Анонимен

преди 4 години

На балотажа трябва всички масово да гласуваме против ОПГ ГРОБ!Иначе агонията на българския етнос ще продължи.

20

Гербер

преди 4 години

Нямам проблем ГЕРБ да загуби в някой голям град. Във Варна например няма да отида да гласувам за Портних в неделя, защото срещу него стои пак десен кандидат. Здравословно е да се припомни понякога на някои хора, че не са вечни, но не бива да се допуска червената чyмa до властта.

19

Гербер

преди 4 години

БСП от нулата тръгват и на нулата ще завършат. Изумява ме обаче как наричат успех това, че ПАК са загубили, ама с по-висок процент ;-) Лузърски разсъждения. Загубеняци!

18

Всеки загубен

преди 4 години

Град от ГЕРБ е победа за България.

17

Дойде време

преди 4 години

Не знам с какви очи и гербеsтаците сега ще искат подкрепа от Игнатов и Бонев? Та те...гербестаците ги оливаха месеци наред с най-гнЪсни компромати! Особено Пидялко Пидялков,иzтърсакът на придворния поет Неаялков! Гербеsтаците знам ,че са гьнsуратски парвенюта, но дойде време да се види какви са Игнатов и Бонев.

16

политолози не казват

преди 4 години

че всички гласуващи за всички партии би трябвало да възприемат кандидатите за кметове като кандидати за интервю за работно място за тези които са доказали през мандатите си че наистина са милеели за работата си (защитаване, благоденствие и откликване нуждите на избирателите си) значи заслужават да бъдат преизбрани пак независимо дали са жълти, червени, сини и розови.. все едно рабодатели да назначават отново служители (кметове) които да доказали нелоялност,злоупотреби, некадърност

15

изнервен

преди 4 години

Глу.пости, нормално е след като си имал всички големи градове, сега да има малко умора от ГЕРБ и да има спад. Даже е оздравително.

14

Анонимен

преди 4 години

Да , да точно от нулата тръгват и след една година мафиотизация ,мутризация на олигархичен модел ,на голям контраст между показните богатства на малцинството и трудно и тежко всекидневие на мнозинството.Няма да казвам имена те са до болка познати!

13

НаЗлаКрушаЗълПрът

преди 4 години

Ако сега не й го върнем на Мая Костинбродска-Орешарска-Толумова, то кога!? Една година си изтрихме обувките да протестираме срещу нея, а тя иска кмет да ни става!? Комунистическата наглост граници не знае!! На зла круша - зъл пърт!

12

Анонимен

преди 4 години

Искаш ли властта. Да искашя. Кой я държи сега - Фандъкова. Значи трябва да свалиш Фандъкова и да вземеш властта. Или да се коалираш с нея и да си на власт!Просто и ясно!А ти какво правиш? Тарикатски се правиш на "независим", но много искаш власта да ти бъде Подарена, Споделена, направо предадена, от Фандъкова и ГЕРБ ама това да не си личи, та да си чистичко "гражданче" с опозиционна визия.Не става така байно.Ти носиш отговорност пред избирателите ти! ТИ носиш отговорност за избора на останалите кметове на райони! Тази игра е екипна! Ще трябва да договориш Тяхното избиране. И това няма

11

Анонимен

преди 4 години

Който не гласува за ММ гласува за ГЕРБ и Шайката. Всеки си има глава на раменете.

10

ЧОВЕК

преди 4 години

И БОНЕВ И ИГНАТОВ МИ ХАРЕСАХА КАТО ВИЗИЯ, НО СТАНА ЯСНО, ЧЕ МЛАДИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО БЕЗ АКЪЛА НА СТАРИТЕ. А ТЕ НЕ СЕ ВСЛУШАХА В ПОСЛЕДНИТЕ, ЗАЩОТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ - КАКТО ВСИЧКИ МЛАДИ ПОНАСТОЯЩЕМ, ГОЛЕМИ ЦЕЛИ - МАЛКО ПОКРИТИЕ.

9

Анонимен

преди 4 години

Герберасти забравихте ли какво пишехте преди Изборите.Тo нали и балотаж беше малко вероятен, Данчето печелеше 55 %

8

Анонимен

преди 4 години

Вече няма значение, кой ще е кмет. За тези, които управляват държавата истински, зад завесата, в дълбоката сянка, и двете кандидатки икономически са им еднакво изгодни. Изборът е по-скоро емоционален за софиянци

7

Суицид

преди 4 години

Ако десни подкрепят Манолова на балотажа, това означава да признаят, че не те, а БСП и Манолова са носители на промяната.

6

Питам

преди 4 години

До Анонимен 4 Трагедия за кого ?

5

Анонимен

преди 4 години

Ще помоля политиканите да спрат да ни оцветяват, расте отворено и умно общество, което вече не реагира като кучето на Павлов.

4

Ти да видиш..

преди 4 години

Това мисъл на Мао Дзе Дун ли е ? Не е леко да се носи тежко.

3

Позитано

преди 4 години

Успех неуспех, ГЕРБ пак победиха, аз това виждам. Червените взеха Троян и се готвят за голяма победа на следващите избори. Напред другари, до следващия тираж.