62

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че е крайно време БСП да спечели безапелационно едни избори и да ви такова мамата за пореден път с фалити на банки и инфлация, защото много бързо забравяте какво се случва, когато управляват червените.

61

!!!!!!

преди 4 години

а сега другите "партийки" ще отидат да гласуват в ползу Баце щото ще получат пържолка за награда.Анатема на тези продажници, пържолка на наш гръб нали, дано им заседне, 30г само нагаждачи, мижитурки, подмазвачи, нищо друго не се появи в таз държава, всеки гледа да се уреди но винаги на гърба на другите.

60

do 62

преди 4 години

ей, фандупковист, недей да злобееш срещу хората които не искат даскалица по руски, защото сме демокрация и мога да си харесвам който искам без да бъда преследван и обиждан, личи си че не си вадиш главата от за'дника на другарката затова не знаеш какво е по кварталите на софия където са именно гражданите на софия които наливат паричките за общината.да напомня и за "стратегията за жилищата" да взима жилищата на заминалите в чужбина за ползване от социално слаби и бежанци.Не кметски стол а затвор се полага на тази ама нали сте си "ваши" няма кой да я прати където и е мястото, да тъ в мизерника не

59

Анонимен

преди 4 години

До pitam 59Веднага си личи, че нито си софиянец, нито нормален. Гледай си гетото вТутракан и мизерните копейки, какво те интересува София - нали не гласуваш тук?

58

Анонимен

преди 4 години

Персоната вдясно е гола вода!

57

Анонимен

преди 4 години

Метрото се строи от 70-те години на ХХ век, от преди 50 години!!!!Проблемите с подпочвените води, с проектирането е дългогодишен, най-трудната и бавна част и е абсолютна неграмотност и лека форма на склероза хора над тази възраст да не го знаят или съзнателно да изопачават състоянието.

56

pitam

преди 4 години

Абе кой нормален софиянец гласува за герберската шматка бе!Тази жена работи единствено и само за бизнеса, раздаде им цяла софия, идете по кварталите където живеят хората - разбити тротоари, няма къде да стъпиш около блоковете, разбити стълбища на поликлиники и пощи, разбити детски площадки и пейки, буренясали градинки, няма къде да излязат деца, пенсионери, няма кафета, мизерия по кварталите. Напрви градския транспорт безумно скъп, няма къде да паркираш ако си с кола, за цени на парно, ток, вода няма да говоря, къде е жителя на софия в нейните "мероприятия" 10г????

55

true

преди 4 години

изборите показаха че с избори не можеш да промениш нищо, просто хората не излизат да гласуват, как ще промениш тогава? Излизат заинтересованите и си слагат техния човек - за фандъка - бизнеси, администрация с родата, полиция и всякакви общински структури, яко рамо и от ци'ганите явно бароните са издействали разни бенефити.А това че софия била "синя, дясна" и ала бала са песни от преди 30г на които матр'яла се хващаше преди, опитва се да внуши че герб носи "промяна", прогрес или какво? щото видяхме за 30г какво носят,

54

Анонимен

преди 4 години

ИДИО...ТКА със желязна логика.Кърджали и той ли е град на БСП *** куха застаряла лейко??НЕНОРМАЛ..НИЦА ненор..мална....

53

Анонимен

преди 4 години

като искаме промяна, трябва да почнем отнякъде, и пенсионирането на Данчето ще е първа крачка

52

Анонимен

преди 4 години

Баба Мадам В. що не си наляга парцалите?Одъртя, да пише книги за пантофи, пеньоари и топли баници.Като почнат едни такива нафталини да ми обясняват какво мисля (какво мислим) - повръща ми се

51

Анонимен

преди 4 години

Не ме вълнуват двете "КОМУНИСТИЧЕСКИ" партий.Има "личности"!!!!И" нагаждащи",каквито са ядрата на тези партий.Влюбени във парите,славата,но никога в България и нейния просперитет!!!!

50

Анонимен

преди 4 години

А ти защо не построи по добре Северната скоростта тангента? Кое те спря и кое ти попречи да я построиш?

49

Анонимен

преди 4 години

Поврьща ми се.

48

Анонимен

преди 4 години

Не е 25 милиона, не лъжи!

47

Анонимен

преди 4 години

Лично аз ще гласувам против даскаличката, зад чиято снага прозира снагата на алчен и арогантен престъпник!

46

Анонимен

преди 4 години

Кръговото на "Лъвов мост". 25 милиона и движението е по-затруднено от преди. Гений го е измислил и умник го е финансирал.

45

Анонимен

преди 4 години

Някои имат страшна логика да изберем паравана на Бойко пред слугата на Герргов!

44

Анонимен

преди 4 години

Работа е ясна никои не гласува без причина за някои просто еи така без нищо!

43

Анонимен

преди 4 години

Българинът винаги гласува по омраза а не с разум!Борисов е хитър работил е дълги години за Живков и ДС освен това той направи страхотен ход преди изборите с даване на разрешение за строеж на стадиона осъзнавайки че феновете на ЦСКА са повече докато левскарите гласуват по строй особено когато някой ги изплашил с апокалипсис