42

Анонимен

преди 4 години

Хайде да коментираме колко се дадоха за Северната скоростна тангента и какъв е резултата от това !?Едно време имаше Караулка на околовръстното с светофар и ставаха задръствания като идваш от Божурище. Днес има кръстовище на три нива на това място и светофар веднага след него на 50 м. от предишния и отново има задръствания!Десетки милиони отидоха а ефекта е ЗАДРЪСТВАНЕ

41

Анонимен

преди 4 години

Кръговото на Северната скоростна тангента на Ломско шосе за Костинброд!Излизаш от него и влизаш в една колона от коли към Обеля и така до другото кръгово на Метрото караш на 1 скорост като често спираш след което има малко прав участък и светофара на Била те държи 15-20 минути тоав ли е Европейска столица!Ходил съм в Истанбул е няма такива изпълнения въпреки , че е 20 милиона град караш без да спираш макар и в колона от коли!

40

Анонимен

преди 4 години

Някои да ми каже защо като се дадоха десетки милиони за Севрната скоростна тангента има такива задръствания на пресечните и точки!Например идваш от Божурище и хоп задръстване в неделя съм чакал 30 минути да мина на прословутото кръстовище на три нива!И като се замислиш, че причината е защото веднага след него има светофар на които за да завиеш на дясно трябва да минеш през кръговото!

39

Анонимен

преди 4 години

Ако искате *** да продължи гласувайте за Фандъкова която едва ли ще направи нещо повече по въпроса от това което направи до сега!Щом сте мазохисти и това което става до сега ви харесваБойко ви каза, че им остава да направят Южната дъга и още един път Значи вие ако това ви стига добре изберете си отново даскалицата

38

Експерт

преди 4 години

Нямам нищо против младите хора от "Спаси София", но повечето от тях бяха откровено зад *** идеите , а и външният вид е доста нежен за мъже.Ако това е бъдещето на България, тежко ни.А за високите резултати на изборите, значи младите хора са отвратено от старите политически чучела.Време е за ръзмисъл май!

37

Анонимен

преди 4 години

Мая преди 10 дена излезе с 420 предложения какво да се направи в София. Намерете го из мрежата, още де е изтрито.Ами да умреш от смях. НИЩО-Освен че повтаря направени вече от Фандъкова неща другите са абсолютни глупости. Като например - да има контейнери и за храна???Това само пълен ***.от би го предложил. Из цяла София ще се разнася воня .Има и други `екстри`, които показват само глупост и некадърност и нищо друго.

36

Анонимен

преди 4 години

Средствата в Бюджета на София не са малко, но не се харчат правилно!За това трябва нов кмет които да няма подкрепата на Общинския съвет Когато си сам е по трудно да крадеш знам го от майсторите на покриви които ме ограбиха миналата година в София предлагаики ми ремонт за малко пари а после си доведоха още рекетьори и ме изнудиха с заплахи а милицията и прокуратурата които пазят измамата казаха защо им даваш!

35

Анонимен

преди 4 години

Вие с какво се отоплявате през Зимата в законното си жилище за което плащате данък на общината и на Топлофикация като си платите сметката за парно?Откъде на къде ще купуват климатици на някои каква е тая дискриминация

34

до 32

преди 4 години

Това са глупости. Гаранцията се доказва с РЕЗУЛТАТИ.А при Мая резултати няма и никога не е имало.Има само едно агресивно приказване и неистово желание да се докопа до властта което е без покритие.

33

Анонимен

преди 4 години

Ако искате Фандъкова да даде 65 милиона за климатици за тия които се отопляват на дърва в незаконни кофтори добре!?

32

Анонимен

преди 4 години

И на мене ми идваха майстори вкъщи и да ви кажа изиграха ме обаче кмета не ги вика той а прави конкурс и може да се избира между много кандидати а те избират най скъпия и накрая хората са недоволни от ремонта и се спъват в перките на акули!

31

Анонимен

преди 4 години

А Мая е слугиня на Гергов и задкулисието от БСП, КОИТО СЕГА ПОТРИВАТ РЪЦЕ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО БАНИЦИТЕ И ИЗГЛАДНЯХА.За мен Бонев е кандидатът.

30

До 31

преди 4 години

Гарант е Общинския съвет които е от ГЕРБ и десните основно иначе те ще си затворят очите ако Фандъкова вложи милиони в една улица както стана с Графа

29

Анонимен

преди 4 години

Аз ти гарантирам! Имаш ли други въпроси?

28

Анонимен

преди 4 години

Кай ми гарантира, че при Мая няма да има корупция. Самата Мая ли?Досега с нищо не е показала, че е кадърна.Три години се занемява с Топлофикация и какво? Едно големо НИЩО.ПОГЛЕДНЕТЕ СИ СМЕТКИТЕ.колко пъти се занимава с майките на болните деца? Освен че се снима с тях 100 пъти - резултат пак НЯМА.

27

Анонимен

преди 4 години

Всичко което се направи в София можеше да се направи и с по малко пари обаче нашите хора нали трябва да усвоят милионите уж с конкурс а печелят Джи Пи ГРУП сигурно защото са най добрите естествено не може да е друга причината

26

Анонимен

преди 4 години

Въпроса не е партиен в София а дали сте за Корупцията или НЕ2 г Правят ремонт в Северния парк здрави алеи ги изкопаха да сменят плочките

25

Анонимен

преди 4 години

Що за глупости.Ако това което виждаме в момента е успех за БСП, те са много зле. Достатъчно е да се прегледат списъците. Защо се самонапомпват толкова не знам.БСП имат един кмет спечелил от първи път. - в Русе. Докато Герб - 5.Еми погледнете другари и другарки.Успех ви желая за в бъдеще, но не се самозалъгвайте.

24

Инспектор Тюхчев

преди 4 години

Смешен герберски плач! За съжаление алтернативата е Манолова, но както е казал Ницше "всичко, което убива ГЕРБ ни прави по-силни".

23

Анонимен

преди 4 години

Значи да си изберем отново хрисимата даскаличка, за да не спре мутрата парите за София, така ли?Еййй, умни сте гербавите мишоци, спор няма!