25

Анонимен

преди 4 години

Суджука си "избра" главен прокурор, какво е за него да назначи няколко кметчета?

24

Анонимен

преди 4 години

Народът избира градоначалник и общински съветници, които да работят за града, селото, общината.Друг е въпросът, че послушковците ще папкат....

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Моля те, не сравнявай САЩ с Бългрия.

22

Анонимен

преди 4 години

Никой не спрял някой да не гласува. И затова тия нежелаещи са си виновни.

21

Анонимен

преди 4 години

Вчера Майчето много ме "изкефи" по телевизията. Показа си цялата злоба. Направо неадекватна беше от яд.

20

Анонимен

преди 4 години

Много важни са общинските съвети. Затова трябва да се информира или по-грубо казано да се образова обществото за техните задължения и функции в местната власт.Това минава и в по-прозрачни техни действия, излизане от анонимността на взетите решения и поемане на отговорност за взети такива. Това вече ще е гражданско общество! Кметът е важен, но местния парламент, по мое мнение има дори в по-голяма част от мандата по-голяма тежест.

19

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

И Лечева много се целеше в десЕтката... - ама падна в канала...

18

Бургас

преди 4 години

Ако това са отличниците на ГЕРБ, ще Ви пиша за едни от тези отличници Д. Николов. За тези 10 - 12 години управление на гр. Бургас, резултата е: 1. Намаляло население с около 30 - 40 000 души. 2. Нито едно ново работещо предприятие. 3. Единствените по - големи предприятия са: Лукойл, който вече 17 г. е на ЗАГУБА и Кроношпан- който трови въздуха неимоверно и се изнасят в Коми. 4. Пристанището е пусто- няма кораби, летището - отлив от туристи. За сметка на това дерат кожи от малкия бизнес.

17

Анонимен

преди 4 години

Безочието, с което се изказват Фандъкова и Борисов, че видите ли, победата им била абсолютна, се надявам да мобилизира повече протестен вот.

16

Анонимен

преди 4 години

Има реален шанс да изгоним Гепи Груп стайла!Разликата е 9% + близо 60% негласували, които едва ли обичат Съсипницата на София.

15

Анонимен

преди 4 години

Избателната ПАСИВНОСТ е убийствена и е крайно време управляващите за спрат да си затварят очите пред този факт.Крайно време е да се въведе критерий за НЕВАЛИДНИ ИЗБОРИ НА БАЗА брой на гласувалите. Аз лично и застрашително голям процент от българите ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ да НЕ гласувам, докато не направите горепосоченото.Негласуващите сме истинските обединени от каузата за бъдещето на страната, защото ниоя партия не ни сепарира.И ще ставаме повече в това съм убедена.Не можете да лъжете вечно.

14

До 17

преди 4 години

Най смисления и точен коментар! Поздравления! Нормално е да бъде избран този, който събере най много гласове от гласувалите! Т.е от хора, които може да са по малко от имащите право на глас но са отишли до секциите а не са махали *** по улиците или са се търкаляли у дома!

13

До 15

преди 4 години

Ти от кой народ си? От братския на държавата Мианмар?????????

12

Анонимен

преди 4 години

Еми хората са доволни .Какво неясно има ?

11

До кака мара

преди 4 години

Мари како, АМИ КАНДИДАТИРАЙ СЕ ТИ И ЩЕ ПРЕЦЕНИМ ДАЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ! ЗАКОНЪТ ДАВА ТОВА ПРАВО! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ, БРОЙ ПОДПИСИ И СИ ГОТОВ! КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМЪТ НЕ РАЗБИРАМ? ОБЯСНИ НА НЕЗНАЕЩИТЕ!!!:)

10

Анонимен

преди 4 години

Нормално е защото на мажоритарни избори печелят контролираните партии ГЕРБ и ДПС. Това е и бъдещето на България с коалиции от ГЕРБ+ДПС. По- малките нямат шанс и остават само 2 партийни октопода както е в САЩ с републиканска и демократска.

9

Кака Мара

преди 4 години

Пропускам ли нещо. Кмет е професия и може да е до живот. Айде стига.Направете ги до два мандата и друм-кой от къде е. Няма да осигуряваме поколението им до десето коляно.

8

Анонимен

преди 4 години

Още не е ясно колко е избирателната активност към 20 ч. ЦИК дават 40 % към 18 ч.

7

До 8

преди 4 години

Като Вметваш посочи кои са?

6

Анонимен

преди 4 години

Във Хасково досега 7% от гласовете за кмет са обявени за недействителни, при 3-4% в другите градове от тази новина. Ето така ГЕРБ печели изборите.