65

"отличниците на

преди 4 години

Да спечелиш избори с/у БСП и да се имаш за отличник - това е като да се хвалиш, че си отличник...в училище за деца със специални потребности :)

64

Чиновник

преди 4 години

Голямо вълнение за простолюдието се оказаха тези избори. А няма нищо ново и необичайно. ГЕРБ печели, а БСП губи.

63

Анонимен

преди 4 години

Все отбор юнаци са тея,същите като и шефа им

62

Анонимен

преди 4 години

Абе я не ми въртете едно и също толкова години вече." Мутра,тиква,гроб,пожарникар"Какъвто и ще да е,важно,че при него България постига най-големия си напредък .Хората избягаха в чужбина,защото през 2007 ни позволиха.Ако го бяха направили през 91г.,сега България нямаше да я има ! И защо хората бягат там,а не в Румъния,Русия и Сърбия като казвате,че са по-добре от нас ? Защото там,където комунизмът е властвал е оставил опустошителни щети и само Европа може да ги поправи ! Но бавно....

61

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Картофка и тя е...отличник,ама сега...зацикли.Явно последната...учебна година не е...фнимавала в час и не е гледала в устата...даскал Боко.

60

Анонимен

преди 4 години

след тези местни избори е пълно с балотажи,на ГЕРБ ТРЯБВА ЛАМПАТА ДА ИМ СВЕТНЕ СИЛНО

59

Анонимен

преди 4 години

Заглавоето малко по друг начин ми звучиОтличницте на ГЕРБ кражбата и машинацията! Така ми звучи, защото в УЧИЛИЩЕ ОТЛИЧНИЦИТЕ ДАВАХА РУШВЕТИ И СЕ ПРАВИХА .......... МОМИ ДА ИЗПИТ ДА ПОВИШИ ОЦЕНКАТА.

58

Copocoид

преди 4 години

Мафията окончателно е победила в България. По-старите си спомнят сериала "Октопод" и го гледаха като някаква екзотика, а то какво излезе.Имаше една фраза във филма "Властелина на Пръстените" - И настанаха времена когато черните сили завладяха земите за много дълго.

57

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До Банго ВасилИ какво,да...освободим държавата за...банговците.Големи...умници,няна що.Нашите деди са я запазили през вековете,а ние тук да се огънем пред който и да е.Няма такива работи мой човек,не познаваш българите,не си прави...криви сметки.

56

Анонимен

преди 4 години

*** вечно е недоволен ! Ами и аз и семейството ми не сме цъфнал и завързали,но гледаме да се оправяме с някои икономии.Вие все едно никога не сте се лишавали от нищо,та сега ББ ви лиши.Напротив,във времена,където човечеството евоюлира,разходите са в пъти повече ! Но лишенията са по-малко и от преди.Я не ползвайте интернет,кабелна,смартфон.Гответе винаги,а не ползвайте лесното с полуфабрикати,пици,готова храна и т.н.Накрая сме в ЕС,но стандарта там е висок и последният е по-добре от соца !

55

Банго Васил

преди 4 години

Хората се радват на елементарни неща - като индианци на дрънкулки; дай им паркове, скамейки, боядисани огради на училищата, санировки и т.н., както ги научи Вожда им ББ. Виж, за работни места няма да говорим. Работата е мръсно нещо - справка, всички кадри на ГЕРБ :-) Или за сигурност, здравеопазване, образование......Сега се радват, след 3-4-5 години ще плачат и просят. Умните се изнесоха, другите останаха да слугуват на ГЕРБ и да мързелуват по пейките и по кафетата.

54

Чиновник

преди 4 години

Безпорен факт е, че ГЕРБ имат одобрението на народа. Резултатите от изборите недвусмислено го показват. А където ще има балотаж, това само ще увеличи преднината на ГЕРБ пред БСП.

53

Анонимен

преди 4 години

Отличниците на ГЕРБ: Тодоров, Николов, Панов, Каменов...----------Дечицата на бащицата и майката на нацията ни Бат Бойко и Мама Курррнеля!

52

Анонимен

преди 4 години

До 53 Знаеш кой е,пишеш в анонимен форум,ами вземи сподели името му!

51

Анонимен

преди 4 години

Както вече казах, тотален разгром за БСП !

50

Чочо

преди 4 години

Чудя се за кого да гласувам на балотажа в София - за ГЕРБ ли дето постоянно чистят *** от партията си или за БСП дето са се задръстили от *** . Взех решение -ще гласувам за Мая костинбродска ако и залепят тиксо на устата , сложат белезници на ръцете и тежки пранги на краката .Обяснявам защо-да си седи безмълвна на кметския стол за да не плещи лъжи и глупости , да не пипа нищо , защото иначе тежко ни , и да не се разхожда по софийските улици , че предизвиква уртикария в срещащите я

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Бил е министър преди това и така 10-15 г. няма никакво подобрение

48

ПроСоТо

преди 4 години

както вика бай ви ***:..-"Имал си бол време,с политика си са зафанал"....Слава на нашите ПА РА ..ЗИТИ-така наречените "Отличници на герп",лубимците на Мутрьо и неговите държанки от харема.Да живей съществото,използващо без никакво основание "патентованото " название на Великите-"Българин"...

47

Анонимен

преди 4 години

за Търново знам, че един голям далавераджия, забогатял чрез фиктивни конкурси за обществени поръчки, милионер, вече 2 мандата е ГЕРБ общински съветник, сина му беше приет фиктивно в търновския, след завършване пише неграмотно, но е млад бизнесмен.

46

Анонимен

преди 4 години

При наличието на толкова купени гласове, манипулиране на вота и всякакви машнации, отличниците на мафията ГЕРБ са много малко. Само още малко усилие и София може да падне, Пловдив също както и в другите градове където ще има балотаж. Само Калеко Алеко, Странджата, Тонката и още някои други *** още виждат победи. София може да се окаже началото на края за мафията ГЕРБ.