112

Анонимен

преди 4 години

"Обезлюдява ли България или хората мигрират?"О, Боже, че нали когато хората "мигрират" в чужбида, това си е точно обезлюдяване на държавата.Какво е това "или" в заглавието?Ако пък миграцията не е към чужбина, тогава за какво обезлюдяване става въпрос?Що за писачи сте?

111

Анонимен

преди 4 години

До 122Дотогава ще мине . модата на . "с отворени обятия" ... И няма да викат, вече робите на аба меркел "Missa ... Missa ...." дет викага в гейм ъф тронз.

110

До 117

преди 4 години

Дано стане по-бързо, че да фалира системата и да няма помощи. След това веднага ще се задвижат към западните държави, като рояк скакалци.

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Поредната глупава статия още 90г ОН публикува доклад за БГ. През 2050г държавата ще в под 5 млн население, селата обезлюдени, ще има само 6 големи града. Четете бе хора ..."Са мойм ли четим сичкуту дека *** публикууат, аа?

108

Анонимен

преди 4 години

"Обезлюдява ли България или хората мигрират?"Луд ли е Волен Сидерво или е ненормален?

107

Ц......ИН

преди 4 години

114 здрасти)

106

gf hf mf :>

преди 4 години

Най-вероятно българите в чужбина раждат вече повече българчета отколкото ние тук, защото от без това малкото родени тук половината са от ромски произход, а навън имаме над 2 милиона наши съграждани.Каквото и да си говорим след 10г. като се пенсионират половината учители, лекари и медицински сестри, които да ни образоват и лекуват, и като прибавим, че няма работна ръка освен ромска, която да дойде отдолу да заработва пенсиите на бъдещите пенсионери сме си направо чао. :)

105

PV

преди 4 години

Споко ако си изберете Слави-ту до 2030 ще е на половина не 1/4

104

Анонимен

преди 4 години

За да се вдигне дохода в БГ - всеки българин има за задача да измисли И развие бизнес модел, с който да излезе на световния пазар и да наема хора от други държави да бачкат за него. Така парите ще идват у нас, вместо да излизат.Ако чакаме на Фолксваген да дойде да дава велики пари на бг бачкаторите...ще има да почакаме.И след като дръпнем финансово, току виж започнем да раждаме по 5 деца на калпак...поне дпоред логиката на половината коментатори тук. А дано!

103

До 108

преди 4 години

Та значи казваш, че си вишист.Аз пък съм виСшистка и поне мога вярно да напиша степента на образованието си.

102

Фактите

преди 4 години

Населението расте, когато има благоприятна среда за живот. Ирландия и Норвегия са били бедни държави и са имали голяма емиграция, а сега са на първите места по раждаемост. Когато и ние се отървем от крадливите мафия в парламента, ще тръгнем към развитие, до тогава си оставаме най-бедната и корумпирана държава.

101

Радослав

преди 4 години

До 107Да но има няколко разлики защото за тях (братята):1. децата са ходещи дебитни карти.2. децата са източник на приход - първо просия, после проституция и накрая ако е момиче на робския пазар (пазар за булки) и друг да се оправя.3. неща като образование, здравеопазване и тн. не са приоритет.4. има стотина програми за интеграция, енергийни помощи, цоциални домове и тн.5. е радост неземна ако детето се роди болно с Даун и тн. - детето вече е 1000 лева на месец бонус И куп други примери

100

До 107

преди 4 години

Извинявай пич, прав си ама не баш...какво си гледат?! Малко си в грешка. Гледаме ги ние , с парите ни за помощи, с безнаказаността, с обирите на бабите и дядовците ни по селата, с телефонните измами, с толерантността на "законите" към "малцинството" им , нищо че скоро ще са повече от нас. Днес колежка ми разправя как детето и във втори клас трябва да учи на празниците и обичайте им в училище. Ей като видя някой да говори такива глупости и ми гори бушона...

99

Анонимен

преди 4 години

До 108Като си талъв велик вишист ианглоговорящ, се надявам да си и проспериращ европеец. Трябват повече хора като теб на тази държава! Дано измислиш някой велик бизнес, с който ние да наемаме германците на работа и да им плащаме мизерни, вместо те нас.Обратното би било много жалко за ученето и акъла ти.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Палячо-при положение,че не ме познаваш как разбра какъв ми е манталитетът?Трето поколение вишист съм,завършил съм английска гимназия и то във времена,когато кандидатстваха по 10 човека за едно място,ама викаш твоят манталитет е по-висш, защото си израснал в някоя миришеща панелка .Пълен комплексар си.

97

Анонимен

преди 4 години

Тук пак масово се спекулира с темата за ниските доходи и връзката им с гледането на деца. Елементарен пример са *** - масово са безработни и неграмотни, но това не им пречи да раждат и гледат по 5 деца. И не е като да ги изоставят по домовете, повечето си ги гледат, бедно, но ги гледат.Причината за ниските доходи в България е ясна - липса на бизнес инициативност у населението и чакане на чорбаджията да те оцени скъпо или на държавата да пусне някой лев аванта за изтерзания човек.

96

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупава статия още 90г ОН публикува доклад за БГ. През 2050г държавата ще в под 5 млн население, селата обезлюдени, ще има само 6 големи града. Четете бе хора ...Всичко върви по план за сега

95

честно

преди 4 години

Каква е тая статия? Всичко живо бяга в София, и то от големите градове дето уж има,, икономика" Българското село е безвъзвратно унищожено. Останали са само стари хораи след някоя година, селата в България ще са изчезнали. Дори хората от големите градове,които не са в София ще са избягали на Запад.

94

Анонимен

преди 4 години

При две деца от двама родители, няма прираст. За три деца се иска пачка. Не е достатъчно само да ги създадеш.

93

Анонимен

преди 4 години

Като сте толкова недоволни, защо избирате тези, които са все още на власт?Избирайте Възраждане, но преди това се информирайте за тях!Всички които пишете тук имате интернет - вижте кой е Костадин Костадинов има го и в youtube!