94

Преводач

преди 4 години

Звездичките значат-чувствителен и нежен и лесно раним мъж естет и дизайнер!

93

Владислав

преди 4 години

До:104Много точно казано колега. И ние сме били деца и ние сме имали колела,тротинетки, лагерници и т.н.Сега имаме коли, мотори, багери и т.н Ако си го нямаш в главата и със шейна да си и със чувал да се пуснеш по шосето като нямаш акъл все беля можеш да направиш.

92

Анонимен

преди 4 години

Има *** с тротинетки, има *** с колела. Има *** с коли и има *** пешаци. Дет се вика- има всякакви ***. Шофьор съм от години, колоездач съм също от години, имам и тротинетка. Всеки ден ги виждам всякакви ***. Не е въпросът какво се кара, а колко акъл имаш в кратуната.

91

Синоптик

преди 4 години

След 10дена всичко ще приключи,пада дъжд и сняг.

90

чичо-дядко

преди 4 години

До голфчикаква мизерия, тъпанара с тротинетката направи мизерия на човека с голфа. Ако утре ти си в колата и ***-камикадзе така ти изкочи пред колата много ми е интересно какво ще ти е мнението за случая.

89

до Гошо

преди 4 години

абе, така е, ама където има велоалея има и продължение на велоалея със собствена маркировка (във варна ги правят в жълто за продължение на велоалея, а за пешеходци е в бяло) и там не си длъжен да слизаш

88

Гошо

преди 4 години

Даже на пешеходна пътека не се пресича със скутер или колело. Слизаш, оглеждаш се и тогава. Не всички шофьори внимават в картинката. На автомобила няма да има толкова щети, ако Ви блъсне. Бъдете внимателни. Ако има шофьори, минаващи на червено, или отнемащи предимството Ви на пешеходна - звънете на КАТ. Една-две глоби по 500лв и ще започнат да внимават.

87

PinCode

преди 4 години

Оставете тротинетките намира !!!!

86

Анонимен

преди 4 години

като собственик на ел. тротинетка, мнението ми е, че нямат работа на пътя, само на велоалеите

85

голфчи

преди 4 години

селянина с голфа ако не направо мизерия ... кой друг ще я направи

84

човек

преди 4 години

До: номер 79Отнякъде ми попадна цитат от известен древноримски политик, май беше Цицерон.Та той казал веднъж в сената: "Разхайтена е днешната младеж, не уважават възрастните римляни!"Та и ти така...

83

Анонимен

преди 4 години

Имах подобен инцидент на това място преди време и е цяло чудо че се размина. Точно в този участък пешеходци и велосипедисти постоянно пресичат в нарушение 6 лентовия булевард и изскачат между спрелите коли в съседната лента без да гледат. Да не говорим че тая бус лента там не трябва да я има защото пречи на завиващите надясно да се престроят навреме. Айде със здраве.

82

Анонимен

преди 4 години

1:0 за Гоуфа.

81

човек

преди 4 години

Не че е утешение, но не само в България тротинетките създават проблеми.По цял свят са така.А лично аз не разбирам тази мода.Когато бях малък почти нямаше обикновени тротинетки, а за електрически никой не беше чувал дори!Винаги съм обичал колелото.Мразя да се возя на каквото и да е на което стоя прав а не съм седнал.

80

Анонимен

преди 4 години

Ел. тротинетката няма нищо общо. Всеки ден изскачат на улицата я с колело, я бегом. Проблемът е в ниската култура на хората - и на шофьорите, и на останалото ***.

79

Анонимен

преди 4 години

До 86 беше моят коментар

78

Анонимен

преди 4 години

До: 89Човек може и да не може, но електрическа тротинетка може!

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧовек трудно ще вдигне 30км/ч

76

Анонимен

преди 4 години

Тези тротинетки достигат максимална скорост 30 км в час !!!Всеки може да си купи за под 1000 лв.Контрол липсва !

75

Анонимен

преди 4 години

По принцип нямам нищо против тротинетките, но просто не са съвместими с културата на Бай ***. Тук всеки гледа на правилата като на нещо пожелателно, което спазва само ако му изнася. И после защо ставали инциденти. Ами от глупост и самочувствие, че сме по-добри от Шумахер ще се затрием. А сега с тези тротинетки ще стане още по-зле, че всяко хлапе ще се набута в трафика без да знае правилата за движение.