134

Пълно идиотче.

преди 4 години

Това момченце изобщо си няма идея къде се намира.Тротинетката не му е проблем-проблема е в главата-празна е!

133

Законът!

преди 4 години

Уважаеми писачи,Не са нужни правила или законови промени, за тези превозни средства. Който не знае, нека прочета ЗДвП. Там ясно е казано какво е МПС, къде трябва да се движат и по какви правила. Ако не знаете, да Ви кажа: велосипеди и тротинетки не могат да се движат по тротоарите; изключени правят велосипедисти на възраст до 12 години; МПС е всяко ППС, което има двигател, без значение от неговата технология;Изводите оставям на Вас. Стига сте търсили специални парила за тротинетките. Край :)

132

Гост

преди 4 години

Всеки да се учи от грешките си и да носи отговорност за себе си,а не да обвинява другите. Големи дискусии от които едва ли има някаква полза.Все повече младежи търсят адреналин и разнообразие в ежедневието си.

131

Така е ..

преди 4 години

Сталин: Няма тротинетки , няма проблем.

130

13

преди 4 години

Тротинеткаджията е напълно изпаткал. Но този номер, а и много други, са ми ги правили всякакви. мотористи, велосипедисти, пешеходци далеч от светофар и пешеходна, градския транспорт също ми го правил много пъти, за автомобили да не говоря. Ако не караш бавно с голяма дистанция блъскаш законно, но тънкия момент е, че освен че ще губиш повече време, ако караш бързо и блъскаш, губиш и пари, защото колата ти се амортизира от ударите. Добре че Ганьовистан изчезва в тръбата на историята.

129

Jenn

преди 4 години

Незабавно е нужно изготвянето на правила за управляване на електрически тротинетки. Въпреки че в случая не е нужен закон, за да бъде някой предпазлив и да се оглежда.

128

.

преди 4 години

Добре, че хлапето е здраво, можеше да бъде много по-лошо, останалото което сте написали е звука на бруталното оскотяване и опростачване на един ,заслуженоо заминаващ си народ.

127

Анонимен

преди 4 години

ПРАВИЛНО! Момчето няма вина. Тротинеткит са виновни!!! Хората яко са изтъпели...

126

Тротинетката

преди 4 години

И аз гледах клипчето. Ми като някой кара тротинетка, кмета трябва да забранява движението и на пешеходци! Веднага да сменим Фандъкова с тая..... как се казваше.... Тя ще забрани движението на пешеходци! Велика е!

125

Оградата

преди 4 години

Ако тротинетката се е джаснала в ограда - виновна е оградата!

124

Анонимен

преди 4 години

гледах клипчето,лапето с тротинетката караше напълно неадекватно,сякаш си е на задния двор в къщи, а не на действаща улица,направо си заслужи удара,абсолютно е без значение дали е бил с тротинетка,колело или скейтборд,просто между ушите му няма никой,само вятър

123

Димитър

преди 4 години

Е, то не тротинетката кара, а момчето. То и с колело или кола да е пак ще се трясне някъде

122

Анонимен

преди 4 години

До НякойВиновен е ТРОТОАРА, който е разсеял разсеяния!!

121

Някой

преди 4 години

Тротинетката ли е виновна или момчето? Ми забранете момчетата, утре то ще направи същото с колело, после с мотор, накраа с кола и давайтеда забраняваме всичко!03237

120

Анонимен

преди 4 години

Kak taka!?! Тротинетките са с предимство! Пияните също! Как може някой някакъв си да не може да реагира, когато един старателен человечец с тротинетка се е наврял под колелата на някоя кола! Разбира се, че КОМУНИЗЗМЪТ е виновен. А вие сте страааашно интИЛИгентен! дв и б в г з.

119

t2

преди 4 години

Ако е нормална държава, този сополанко/респективно родителите му/ да го осъдят да плати всичките материални и психологични щети на водача на МПС-то!

118

Анонимен

преди 4 години

Ако беше с колело и тях ли ще искате да се забранят. Ако пресича неправилно маратонките ще са виновни.

117

Цецо Мен

преди 4 години

До 128И да не ме беше върнал щях да си живея с това, докато съм жив. Той също. Това лято станах свидетел как кола блъска две деца до парк. На никого не го пожелавам.

116

Ти да видиш..

преди 4 години

До Цецо Мен 124 Това момче за малко е щяло да те върне в затвора.

115

Я па я..!

преди 4 години

Забрана му е майката. Тротинетки само по алеите на Слънчака.