23

Анонимен

преди 4 години

Как пък за целия свят не са терористи2КЮРДИТЕ ИЗНЕСОХА НА ГЪРБА СИ БОРБАТА СРЕЩУ ИДИЛ. За което имат уважението на целия сват.Какво направи до сега Ердоган, кога помогна срещу ИДИЛ. Не само не помогна, ами ги лекуваше идилците в Турция, срещу нефта, който му даваха на безценицаЕрдоган се нареди до терористите, и колкото и да ревете - такъв е и за останалия святВие можете да стъпите ва малкия пръст на кюрдите. Вие можете да се гордеете само с убийства.

22

Анонимен

преди 4 години

Kво значи "била важна"? Е кво, не е ли важна операцията за сигурността на Турция? Вие като искате терористи и им симпатизирате, защо не си ги приберете вкъщи, сложете ги да спят при жените ви... Нали уж са много честни и морални?

21

Анонимен

преди 4 години

Избиха хиляди хора и прокудиха стотици хиляди от домовете им старци жени и деца.За тяхната сигорност,какви сте вие хора а кюрдите животни лиса?Турците пак няма да гласуват за Реджеп Ердоган на следващите избори,каквото и да прави...

20

Анонимен

преди 4 години

Чавушоглу иска "терористите да се оттеглят до 120 часа"не само Чавушоглу, и америка го иска ,самите американци заявиха ,=ако не бе слючено бременно примирие ,турската армия щеше да затрие терористите , американците са много доволни от сделката с Турция ,пък терористите сами си знаят ,ако не се изтеглят ,чака ги ужасна смърт

19

Анонимен

преди 4 години

Според новина на сирийската официална иформационна агенция САНА, терористите на СДС са напуснали града и конвой от 55 военни коли на турската армия са навлезли в Ресул-Айн и поели контрола на града! Без един изстрел градът пренина под турски контрол! Сега местните араби, изгонени от кюрдсктие терористи ще могат да се върнат в домовете си!

18

Анонимен

преди 4 години

И какво сте освободили за 5 дена?Продължавате да се мотаете в 5 километровата ивица.Пълни нещастници.

17

Анонимен

преди 4 години

Я имаме си кемалисти, войни се водят между държави, а срещу тероризма не се води война, а борба

16

Анонимен

преди 4 години

Аскера млати кюрдските терористи на южния си плет, чуват се рев и хълцания от северния плет! Оти така ба *** амджъкаазлийска?! Ако толкова ги обичате тия кюрдски терористи, що си ги не вземете в леглото си?! По двама-трима наведнъж?!

15

House M.D.

преди 4 години

Откога войните се наричат "операции"?

14

Турчина

преди 4 години

За 6 дена Турците освободиха повече територии от ПКК от колкото руснаците в Идлиб за 3 години

13

Анонимен

преди 4 години

Турците сложиха край, на кюрдистан, а евреите плачат

12

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда нищо да му казвам.Той по-добре от мен знае какви хвалипръцковци сте.А понеже не можете в Интернет да нараните физически предпочитате да унижавате и да обиждате.

11

Анонимен

преди 4 години

До 7Амдъжккаазлиййо криводзурллата, защо не дойдеш и ти да се биеш срещу турците барабар с този твой "приятел"?!

10

Анонимен

преди 4 години

до 7ние 1 умираме 1000 се раждат, затова се готви и ти ;)

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Ганьо *** *** ... пак изсмуккаваш истории от задното си отверсттие!! Кажи му поздрави на твоя приятел и да побърза, че този самотен куршум до сърцето му има нужда от компания - ще му сложим още няколко да си правят купон!

8

Анонимен

преди 4 години

до 6Трудът не е 6 годишен а 60, Кюрдите са найдобрите гойове

7

до 5

преди 4 години

Изнесли са го от фронта и са го довели тук, за да го лекуват. Анадъмо?Но хиляди други са като него. Доста турска кръв ще се пролее, гответе се.

6

Анонимен

преди 4 години

Днешно заглавие в Йерусалим Пост - "6 годишен труд унищожен за 6 дена - турската операция уби надеждата за създаване на кюрдска държава."

5

Анонимен

преди 4 години

До 4Кво търси този "войн"" родолюбец" в българия тогава? Терористите от ПКК скоро ще си плюят на петите.

4

Анонимен

преди 4 години

Дали някой ще съсипе Ердоган не знам.Но че кюрдите няма да се откажат - това е сигурно.Познавам двама кюрди. Единият е младо момче с куршум близо до сърцето. Никой лекар не се наема да го оперира, защото не се знае какъв ще бъде изхода от операцията. И сега е тръгнал да се връща да се бие. И не можем да го убедим да не се връща. Ето с такива хора ще се бие турската армия.