43

Анонимен

преди 4 години

Имаше цял документален филм за геноцида, който обиколи света. С много документи и доказателства. Дори със снимки по времето когато са избивани.Но на вас не ви е достатъчно. Не е важно вие и Ердоган какво мислите.Важно е целия свят какво мисли за вас и народа ви.А то не е много лицеприятно.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Не, не е имало геноцид над арменците. И Ердоан си е прав в това отношение. Ти ако имаш някакви доказателства да докажеш, че е имало геноцид, дай да ги видим!

41

Анонимен

преди 4 години

Ами земете се разберете с другите *** за геноцида.Едни пишат, че е имало, но са го извършили кюрди. С други думи да не ги жалим сега ами да ги убивате на спокойствие.Други пишат, че нямало. Съвсем се объркахте.

40

Анонимен

преди 4 години

Между другото да питам пак - абе, нали нямаше никакъв геноцид спрямо арменците?Ердоган се кле във всичко пред света и наричаше всички лъжци?ИЛИ СЕГА ВЕЧЕ Е ИМАЛО, ЩОТО ТРЯБВА ДА НАТОПИТЕ КЮРДИТЕ?

39

Анонимен

преди 4 години

Вече сто пъти четох, че кюрди са участвали в геноцида срещу арменците.И питам: това ли е оправданието турците да извършват същия геноцид към кюрдите?Едно е сигурно - решили са да стават свободни, имат хъс и самочувствие да го направят.

38

К-ли

преди 4 години

И най -лошият мир е по добър от войната.Навремето турците им разрешиха да преминат през Турция за да се бият срещу Есад сега се бият срещу тях.Навремето целия свят се молеше на Ердоган да влезе в Сирия и да спаси кюрдите от И.Д ,той отказа ,сега той иска другите са против .

37

Анонимен

преди 4 години

Окупаторите да напуснат Кюрдистан !!!

36

Коко

преди 4 години

До 34.. Напълно си прав!! Турчелетата при нас дори и турски не могат да говорят но тръгнали на великите хора да се правят. Сигурен съм че в Турция гледат на тях като на чужди хора защото имам авер турчин който ми разказа как гледат турците в Турция на тях.Дори говора им е различен. Ако си мислите че сте част от турското общество в Босфора много се лъжете. Ще защитавате Ердоган защото е турчин,но той нищо няма да направи за вас. Неговия народ е там,а не тук. Затова че драги турци стоите си мирно

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34"И турците тук да не се правят на велики защото Турция с тях няма нищо общо."Шедьовър на българската мисъл, ха? Турците нямат нищо общо с Турция викаш?! Турчинът ако ще да е на Луната, пак е турчин и пак е един войник на Турция!

34

Анонимен

преди 4 години

И започнете едно в една война няма добър или лош.Турция била такава,България била такава. Някакви глупости чета само тук. Всички велики сили лапат,толкова ли не го разбрахте. Сталинска Русия, Бушовска Америка,Хитлерска Германия, Ердоанска Турция, Житейнска Франция. Какво толкова сте тръгнали да ругаете по съседа си,не можах да разбера. И аз съм българин ама толкова завист и омраза не изпитвам към Турция. И турците тук да не се правят на велики защото Турция с тях няма нищо общо.

33

Анонимен

преди 4 години

Къде са новините,къде сте вие? къде е Ямбол къде е Истанбул? Седнали турци и българи политика да обсъждат,че и се ругаят и обиждат. Много сте глупави, наистина. От една страна някакви си хорца от панелните си блокчета в България тръгнали ехее втората сила в Нато да обсъждат. От друга страна обаче турците пък в България тръгнали да защитават Турция от форумджиите тук. Няма Турция има нужда от вашата подкрепа? Не. Германия,Франция,Англия не можа да и се противопостави,тръгнали нашите за Сирия....

32

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко минути излезе обръщението на говорителя на Путин към Турция. И то гласи: `Не се месете в Сирия.`Путин не използва изрази като `ще ви счупим главите`, защото е по културен. Но не е зле да бъде чут от турците.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Ако не искаш да лееш сълзи и ние да не ви леем кръвта, добре я запомни тази поговорка, дори ще ви препоръчам да си я татуирате на челата - "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!"По този начин нито вие ще плачете, нито ние трябва да ви млатим с прави лопати по крвиивите ви дззурлли!

30

читател

преди 4 години

Турция изби над половин милион кюрди заедно с приятеля Садам Хюсеин,само с газ в един град 20000. Над 3000 кюрдски села са разрушени, хората изселени, и района предоставен за заселване с турци.Кюрдите ги изпратиха преди време на Кипър.От друга страна кюрдите са основна действаща сила в изтрепването на арменците. Странен народ, но едно е вярно - непремирим, Турция никога няма да се справи с тях с примитивни мерки, като "акция срещу терористи". Но султанофюрерът е потънал във величието си...

29

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринКой ли ще е този безделник, дето го е направил това! Иначе е много забавен, и е реалистичен като официалната история на българите!

28

Анонимен

преди 4 години

Ние леем сълзи, вие кръв. Скоро няма да се отървете от кюрдите.Не знам защо не ви трият когато обиждате българи и България? Май от сайта зависи.

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Амджъккаалийо, Турция е единствената държава освен Сирия, която директно се бие срещу ИДИЛ. Само при операцията "Ефратски щит" бяха убити 3,600 терористи на ИДИЛ, гютвереннино криводзурлата! Истината е, че ИДИЛ е рожбичка на ЦРУ и Мосад. И това не го казвам аз, това го каза и Обама, и Хилари, и Трамп, и то многократно.Я сега се замисли какво става тука - терористична организация, създадена от САЩ се бие с друга терористична организация, подкрепяна от САЩ?! Театър за ***?!

26

Анонимен

преди 4 години

До ТурчинаНе си личи много на картата това.

25

Анонимен

преди 4 години

Не хиляди, милиони кюрди са избити в последните години от турският агресор в Кюрдистан.

24

гост

преди 4 години

агонията на турската империя .турция ще стане на малки държави . ефекта на доминото който го поставиха сащ и ес в косово ще продължи ,независимо дали го искат или не