63

Българино

преди 4 години

Яко създадат до вашата граница бункери да има 10 хлд терористи с модерни оръжия и да ви обстрелват всеки ден тогава пак ще си говорим но на иванчо не му дреме само ракия да има държава не му требва

62

Анонимен

преди 4 години

Мен какво ме интересува какво прави аскера,важното е тука да не се наводни с терористи ,,бежанци''.

61

Анонимен

преди 4 години

Учебните занятия в стотици училища покрай границата със Сирия са отменени за 5 дена!Това ще рече, че аскера се готви да продължи да мачка терористите!

60

Анонимен

преди 4 години

До СтилиянТо и ако бях познал още 6 номера, щях да спечеля тотото. И леля ми ако имаше брада щеше да ми е вуйчо!

59

Анонимен

преди 4 години

Ами, бягай в Ливан.Тука не го подкрепяме.И даже мислим дека е престъпник.

58

Анонимен

преди 4 години

В момента в Ливан има масивни протести. Не знам каква е връзката, но десетки хиляди протестиращи в Бейрут скандират в един глас: "Да живее Ердоан! Подкрепяме те до последна капка кръв!" Какво става тука, Паскале?!

57

Анонимен

преди 4 години

Стилиянчо може и 5 университета да си завършил като нямаш мозък - лошо.

56

Анонимен

преди 4 години

Руснаците никога нямаше да превземат Истанбул ако нашите не бяха се включили към тях,мислейки че те идват да ги освободят.

55

Анонимен

преди 4 години

Сърдете се на княз Игнатиев , нали това е била целта да провокира клане. А проевропейските революционери ги предавал.И го величаете.

54

Стилиян

преди 4 години

А не знам! Завършил съм в Софийския университет. Не зная останалите къде и какво са учили,но си признай,че англичаните ако ги нямаше,руснаците щяха да превземат Истанбул;)

53

Анонимен

преди 4 години

До 58 защо тогава вярват повечето в това?

52

Стилиян

преди 4 години

До 55 запознат си с история като ти гледам. Точно 42 държави са били в Османско владителство. Най малко е било Азербайджан.. 25 гд,най много България 534 гд,но да прав си,робство и такива глупости е нямало. Днес иначе нямаше да мога да пиша на български.

51

Анонимен

преди 4 години

,, Кюрдско говорещите колкото са Кюрди и ние сме толкова Кюрди, ние Турско говорещите колкото сме Турци и те са толкова Турци''Вьпрос.Кой казва това?

50

Анонимен

преди 4 години

В Батак башибозукът, изпратен от Истанбул е вършел кланетата. И това се знае от всички.А вие си пейте измишльотините.

49

Анонимен

преди 4 години

Престанете да вярвате в Хектор,Зевс,Ахилес и лъвски скокове на Левски. Моля ви хора,престанете вече с геноцид на арменци и убийства на невинни хора. Знам,че това искате,знам,че мразите,зная също,че без Турция ще сме по богати и по красиви. Тази гадна Турция какво ли не причини на света. Уби милиони на полето,хвърли милиони живи души в огъня на аушвиц. Тази жестока Турция изби деца с газ. В Ленин град уби 20 милиона невинни хора. Ах тази жестока Турция.

48

Анонимен

преди 4 години

53, такъв филм за Левски няма. Лъжеш.Филмът беше документален. Показани бяха и филмови кадри от кланетата и документи.Когато обесихте Левски и клахте бебета в Батак още нямаше документални филми. Но английски журналисти са обиколили местата и английската преса е запознала англичаните колко сте цивилизовани.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Има стотици документални филма за "апостола на свободата" Васил Левски, как турците го обесили. Да си видял в някой от тези документални филми да се казва, че всъщност той е обесен за кражби и грабежи, ракетьорство и измами, обир на хазна и убийство на дете??

46

ОФТОПИК

преди 4 години

Тъй като очевидно сме много, предлагам да направим форум на турците в българия. Някой знае ли за нещо такова?

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Ами то има документални филми с камиони как турците са извършили баташкото клане, но тези филми не променят факта, че баташкото клане е извършено от помаците от съседните села, които не са турци, а българи-мюсюлмани! Има безброй документални филми за еврейския холокост, но няма никакви доказателства това да е вярно!По телевизията аз съм виждал и Спайдермен да се катери по стъклен небостъргач, дали да повярвам? И че Супермен лети само на бобен газ, дали да повярвам?

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Явно хабер си нямаш какво значи думата "геноцид" но я преповтаряш като папагал. Имало е масови кланета над кюрдското население от стрна на арменците, което не се нарича геноцид, както впоследсвие е имало масови кланета над арменското население в същия регион от страна на кяюрдите, което също не може да се квалифицира като геноцид.