31

Те дали знаят

преди 4 години

през 1866 се заселват 200 000 Черкези у нас от Русия , сами сметнете колко трябва да са сега като бройка , аз според мен поне 2 000 000 и после всички били българи в България , няма такава Държава

30

Кьорчо

преди 4 години

Хайде стига лицемерие, не сме били расисти...Ромейте не харесват българите, българите не харесват ромей и турци, турците не харесват българи. Всеки не харесва другите. Много малко са алтруисти, че да опитват да се спогаждат с другите. Или поне да не го показват.

29

Анонимен

преди 4 години

Знаят за Хан Аспаруговите Племена , те не са 1или 2 Държавата ни днес е слобена от различни Племена националности народи и Етноси , ама Тодор Живковия режим имаше за цел да българизира всичко ама нема как да стане , от всяко дърво *** не става

28

Анонимен

преди 4 години

За всичко е виновно IQ-то за съжаление.

27

Анонимен

преди 4 години

Стадионите в България се опразниха не толкова, че футбола ни е в упадък, а най вече заради глутницата дрогирани вандали.Кой е луд да седне в казана с катрана и да гледа как киеци се увиват с българския трикольор и сипят псувни по всеки който е пред погледа им !?

26

Тръмп

преди 4 години

Продаден мач.

25

Davigo...

преди 4 години

като няма държава, и фудбол няма моите най искренни саболезнования.

24

До 24

преди 4 години

Като са шепа хора..БФС, полиция, министерство..трябваше да се погрижат и да се грижат подобни хора да не стъпвят по стадионите.Тяка правят в Европа.Никой не ни е виновен. Ще си понесем последствията.

23

Анонимен

преди 4 години

Снощи на стадиона нямаше расистки синдроми, а само расистки роми !

22

смях

преди 4 години

Днес всеки ***, ще има възможност да се изходи в/у България. Не е достатъчно че шепа ултраси, да са се правили на расисти, необходимо е целият народ да е такъв. И покрай расизма да прокараме и други тъпотии. Пикаете срещу вятъра. Аз не се чувствам расист кажа някой виц или кажа на някой *** - нeгър .

21

Анонимен

преди 4 години

Няма да ни се размине.УЕФА е изключително строга към расизма и работи усилено в тази посока.И да..когато те обиждат, ще говориш за това и ще повдигяш въпроса, защото това е приоритет на еврофутбола. Така ги учат и в Англия и за това и те говорятт по твмата.И какво като 98% са говорили за расизма, отколкото за футбол.То, на терена се видя мн добре всичко. Какво има да обсъждаме футбола. Англичаните играят, ние гледаме.

20

Анонимен

преди 4 години

Тя английската публика ама хич не са расисти - само се чудя къде им бяха "обидчивите" сред пиянгурската тълпа и по трибуните на стадиона. Щото аз не забелязах такива, братски прегърнати с белите си сънародници...

19

Анонимен

преди 4 години

Какви расисти в България бе? То 90% от населението тук е с ***/ориенталски вид. Даже в навсякъде в чужбина българин е равносилно на ц****ин, включително и в съседските ни държави.

18

Анонимен

преди 4 години

До 18Футболните глутници на са българи !

17

Те дали знаят

преди 4 години

Теа същите ако бяха прочели как Византия е насила Християнзирала Българския Народ през 866 г при това при Борис 1 много ми е интересно каква ще им е рекацията , ще кажат от агресия може би че е някаква лъжа , не не е никаква лъжа а самата Истина , Историци за това не се занимават с тази част на Историята щото е бомба с закъснител

16

маде ин Булгари

преди 4 години

Българинът е ксенофоб и расист! За илюстрация дискриминиращите вицове за жените - те са представени само като ..... сексуални обекти, обекти за насмешка и презрение. Българският мъж има дълбок комплекс за малоценност и го компенсира с расизъм.

15

!?!

преди 4 години

В днешно време вече неможеш да извикаш и за садиата, че е пее*%с. Футбола е огледало на хората. Само *** и pederasti!

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПУБЛИКАТА НИ СА КОМПЛЕКСАРИ А СНОЩИ БЯХА РАСИСТИ

13

Анонимен

преди 4 години

А ПЪК НА МЕН ЦЯЛАТА ТАЯ СЪЧИНЕНА ИСТОРИЯ МИ ПРИЛИЧА НА ОНАЯ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА,КОГАТО РУСНАЦИТЕ СЕ "ОПИТАХА ДА УБИЯТ" БИВШ ТЕХЕН ШПИОНИН(КОГОТО ПУСНАЛИ ОТ ЗАТВОРА) С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БОЙНИ ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА И АТОМНИ БОМБИ !!! ТИЯ КУХИ *** СЕ ПОДИГРАВАТ С ЦЕЛИЯ СВЯТ.

12

Анонимен

преди 4 години

Закривай!