111

Анонимен

преди 4 години

Отново се видя слабата държавническа позиция -защо никой не санкционира Англия за пияните й агитки -нали те наложиха тази мода -трябвало да се учим от Запада е на това ни научиха

110

Анонимен

преди 4 години

Кога ще отделите някой ред на заглавието на The Sun: Lions 6 - Animals 0?Английските продукти на кръвосмешения дори не се притесняват да си красят вестничетата с подобни заглавия.

109

муспи

преди 4 години

Сценария с расизма е изготвен от евреите във връзка с българския геноцид. Освиркването на химна е много по голямо престъпление от маймунските крясъци на пубертетни. Какво би било, ако играеха в Париж и освиркваха Марсилезата, - мача нямаше да се състои.

108

муспи

преди 4 години

Може ли някой да открехне - какво е расизъм? Да казваш че има бяло и черно, когато е забранено да се казва, защото както и да се извърта, черното е лошото, а бялото доброто? От кого е забранено? Не от черните, а от азербаюджано-тюрките, които не могат да се примирят че има бели. А най вече, че като се вдига врява за расизъм, може лесно да се уреди и мизерия за белите.

107

8

преди 4 години

Английските коментатори говорят за политическа обвързаност на расистките прояви у нас .Тоест ,расистки викове и фашистки поздрав с вдигната ръка ! С кои партии - не уточняват , носе знае у нас ! Доста партийки натрупаха електорален състав благодарение на расизъм , ксенофобия ,дискриминация -знайно кои , но властта бездейства !Посланичкатана Англия настоява за обстойно разследване на расистките прояви т. е . на фашистките !Няма мърдане и хитруване ! Класическата демокрация е несъвместима с фаши

106

Ха-ха

преди 4 години

Тия не са никакви расисти,а пълни шантоци,присламчили се към някаква идея,понеже нямат собствена.Истинският расист тихомълком си върши работата...

105

Веско

преди 4 години

Пореден случай, как с менторски тон ми се вменява някаква вина. Колко случай на бити и обиждани хора чужденци или от други раси и етноси има регистриранои в България? И колко народ направи си го трепят в С.Арабия, Пакистан, Индонезия, Нигерия и други демократични държави?

104

Анонимен

преди 4 години

Свидетели сме на възраждането на нацизма!Толериран и обгрижван дискретно, той избуя и ще ни задуши.Няма нищо по-страшно от лумпенизирани фашисти!Защо никой не се учи от историята?!

103

Анонимен

преди 4 години

Защо не изхвърлят Англия от УЕФА заради освиркването на националния химн на РБ? Стига с тоя двоен аршин - нас може да ни хулят както си искат, но англетата горките са толкова докачливи, че веднага скачат, като някой им посочи, че Великобритания отдавна не е бяла християнска държава. Поругаването на символите на РБ (вкл. химна) е престъпление съгласно Наказателния кодекс! Не виждам някой от властиващите наши мутри да се изказва по въпроса!

102

В днешна България

преди 4 години

има обективни причини за възникване на расистки настроения. Неприятно е, но е факт.Нищо няма да спечелим, ако си крием главите в пясъка като щрауси и се хвърляме да укоряваме една шепа подрастващи ултрасчета.Проблемът е много сериозен. Той съществува, независимо от това, че на нас не ни харесва.Расистките настроения са следствие от нещо. Премахни причината, за да изчезне и следствието.Няколко футболисти от чужд отбор станаха обект на ненавист, породена от безчинствата на съвсем друг етнос.

101

Анонимен

преди 4 години

Папазянчо откъде разбра, че е нацистки поздрав? Може да е бил римски. ? "Аве, Цезар..." и така нататък

100

Гочо

преди 4 години

До ССДа бе, точно агитките ЦСКА, Локо или Ботев са се настанили в сектор "Б" на "Васил Левски"

99

Анонимен

преди 4 години

До ГостДа се издирят и санкционират тези ,които се правеха на нацисти.за по-сигурно да им дръпнат и по един бой!

98

Анонимен

преди 4 години

До ССВсички ги знаем кои са, но нищо не се прави по въпроса. :(Визирам част от ултрасите на Левски, ЦСКА и Локо Пд.да добавя, че ТВ коментаторчетата наричат изцепките им "хореография", а всички пътни табели са ocpaни с надписи цска.

97

Селяндур

преди 4 години

Хем заклеймявате расизма и Хит*лер, хем се оплаквате, че навсякъде в европа се е напълнило с чал*ми и забрадки. Ей такива фурнаджийски лопати и двуличници най-много ми харесват.

96

гошо тъпото

преди 4 години

СЛЕД МАЧА С АНГЛИЯ МИГРАНТИТЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДА МИНАВАТ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ,ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА МОМЧЕТАТА С КАЧУЛКИ А НЕ НА ШКЕМБО ЧЕ ЩЕ ПУСНЕ ВОЙСКАТА НА ГРАНИЦАТА

95

не съм расист, Но

преди 4 години

До До не съм расист, Но: И що мислиш, че не го споделям!? Аз да не съм мишок! И на тъмният колега му казах а той ми скача: Ти си расист. Викам му: Да, расист съм и какво! и оня млъкна, даже на шефа не се обади!!

94

Агитката на Левски

преди 4 години

е хулиганска и винаги е толерирана и не получава наказания. Затова се стигна дотук.

93

До не съм расист, Но

преди 4 години

Защо не го споделиш този твой коментар в тази "западна бяла държава", в която работиш (наужким)? На втория ден ще бъдеш изгонен от работа и скоро няма да можеш да си намериш никаква...Голям юнак, тук (в бг сайт) се изплю, щото е безопасно!

92

8

преди 4 години

Няма по-големи фашисти от комунистите. По време на управлението им се прилагаха вече изпитани фашизтки методи. Всички аспекти от живота на хората бяха контролирани от изместилата държавата партия и верните копои партийни секретари. Никой вече не вярва на пропагандата за монархо-фашизма и борещия се срещу него антифашизъм.