14

изнервен

преди 4 години

А бе, п.тко смотана, това се зае от десетилетия и бяха още по зле при управленията а БСП. Като бяхте на власт защо не ги оправихте? А ти как точно ще решиш проблем, който касае хиляди километри и иска много пари и време. То с констатации всеки може.

13

сф

преди 4 години

Мая говори "истини" да проблемите на столицата, които са известни и на кибиците на пейката пред блока. Но, нейния капацитет да се справи с тях е колкото на самите кибици. Те прочее са основния и таргет в предизборната кампания. За радост в София работещите са повече от кибиците. Мая кмет няма да стане !

12

Анонимен

преди 4 години

Костинбродска обеща да изгони всички шведчета от училището на вашето дете (експериментът на нейния прословут с проектозаконите си "екип" в Сливен и Ямбол се оказа успешен ), а по въпросите на бизнеса ще покани за лични съветници братя Галеви.

11

Victimized

преди 4 години

Ха, аз до сега бях останал с впечатлението, че тротоарите са място за маси на заведения, сергии и паркиране, а където не е така е практически трасе за хард ендуро свободен стил. А когато валеше много в началото на лятото имаше добри места за кану каяк.

10

Анонимен

преди 4 години

Спжред речника на червената Мафия е трябвало е да каже "тротоарите са фашисти" !

9

Анонимен

преди 4 години

Това с тротоарите е най голямата простотия. Те са направвни по принцип за хора и пешеходци...но в България се ползват за паркинг от десетилетия. Хора, пътувате в чужбина предполагам, освен по арабския свят, Азия и незнам не съм бил в Африка, виждали ли сте коли накачулени по тротоарите? Аз не съм. При нас хора, майки с колички и трудно подвижни с проходилки са си участници в движението и са на пътя редом с движението на автомобили. Ама кой го е еня за това....

8

Локи

преди 4 години

Хората изобщо не стигат до тротоара, там е пълно с коли. Фандупката от 10 години гледа като пребозала и нищо не прави!

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко е...нервен,защото всичко се...вижда.То крадене...крадене,ама и това дето е уж...сътворено не е в ред.Пълна...безхаберност и безконтролност.Аз...дадох милиони за еди какво си,е вечно в...устата на Вожда.Може и да си дал,ама контрола ти е една...голяма нула в държавата.Понеже всички това го разбраха,парите текат,а свършената работа е трето качество,както е...партията и управлението ти.

6

Анонимен

преди 4 години

във Варна кметство Одесос ул.Христо Попович34 идеален център въобще не са останали тротоари .а кратери

5

Анонимен

преди 4 години

Напред Мая, само в теб ни е надеждата да ни отървеш от ГЕРБ и да направиш София като Москва

4

Анонимен

преди 4 години

нНЕ само тротоарите , а и улиците по кварталите са траги4ни и това е с години , но Фандъ4кова е по лъскавите и скъпи проекти , където може да се краде и да се правят ремонти на ремонта......

3

Анонимен

преди 4 години

Нейните хора сън не ги фаща да ни обясняват и да ни заливат с обещания. Тротоари ще оправя, оня ден каза, че билетчето щяло да стане 1 лев. Вчера, че детски градини ще строи. направо манна небесна ще ни изсипе на главите.

2

Анонимен

преди 4 години

мАналова ми прилича малко на усмихнат Доналд Тръмп.

1

Анонимен

преди 4 години

О, БОЖЕ!Манолова, стига вече. Какво още ще обещаеш? То край няма. Как пък веднъж не каза една свястна приказка?