34

до 32

преди 4 години

Панелките са построени за ниската обществена класа от БКП. Айде не ги бъркай с кореняците софиянци от скъпите квартали. Жителите на Дружба и Лозенец, например, нямат нищо общо нито като качество на живот, нито като манталитет. Крайният кален софийски квартал е пълен с нископлатени пришълци от край време. Разбира се, има изключения. Относно тротоарите- трябват драстични мерки. Платено паркиране в целия град и огромни данъци за бракми тип BMW E60, E46 и подобни 15-20 годишни бараки.

33

Радослав

преди 4 години

Как няма нито един кандидат никъде в цялата ни държава които да излезе с анализ и програма? Анализ на състоянието в което се намира дадения град, на база от анализа да направи програма по приоритети, да зададе срок за изпълнение, да каже кои от неговия екип отговаря за дадения приоритет и какви ще са последствията ако не се спази срока! Ето това искам да видя, кандидат които иска кредит на доверие от данъкоплатеца както трябва, а не като продавач на царевица на плажа да реват простотии!

32

Анонимен

преди 4 години

Софиянци са най-заблудените хора.Идете и вижте как се живее(ако ви допуснат,има частни бариери) в Драгалевци,Симеоново,Бояна.ВАШИТЕ пари са там.И си погледнете жалките панелки,разбити улици и тротоари.., преливащите кофи за ***,нередовния градски транспорт.Фандъкова не я мислете.Нейния внук кола на НСО го кара всяка сутрин на училище.Но вашите деца висят по спирките с часове и на повечето от тях няма дори навеси.Толкова наведени хора,даже и в провинцията няма.

31

До 25

преди 4 години

Ами нямаме нужда от фея, а от кмет! А доколкото си спомням, София от 30 години не е имала "червен" кмет. Всички поразии са дело на други и най-вече на Картофка!

30

???

преди 4 години

Фандъкова не обещава ли нов ремонт на Графа, този път само за половин милиард лева?

29

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Изборът сега е дали да се гласува за мутромафиотите от ГЕРБ или против тях. Иначе Мая Манолова е напълно права, но това всеки го вижда.

28

томи

преди 4 години

До МенИменно, с кой акъл гласуваш за комунето Боко и слугинчето му Фънда? Не ти ли писна да те крадат?

27

Анонимен

преди 4 години

Данъците се събират от хората в кварталите, но не се връщат при тях като благоустройство. Писна ми да слушам за N-тият ремонт на Цариградско шосе, за Графа и други паметници на самоковската архитектурна мисъл!

26

Ую

преди 4 години

Питайте кой издава разрвшения за строве на всякакви мутри и тарикати и ще се сетите кой е виновен на тротоара да няма място за хора. Фандупкова, затвор за теб!

25

Истината

преди 4 години

Загледайте се в старите филми и ще видите как по-рано колите паркираха по тротоарите, примерно във Франция. После в нормалните държави усвоиха всяко подходящо за паркиране място, за сметка на стеснени тротоари, асфалтирани части от зелени площи и т.н. и разбира се много подземни паркинги или многоетажни надземни паркинги, а в София глоби и сини зони.

24

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова да не е фея да ремонтира всичко след десетки години червена разруха и фалити на държавата

23

Истината

преди 4 години

Истината е, че при Фандъкова подръжката на улиците и тротоарите съвсем я няма. Няколкото централни улици ремонтирани по няколко пъти за много милиони, не променят трагичното положение в София.

22

томи

преди 4 години

Манолова на Московска, фандъкова в Сливенския!

21

Анонимен

преди 4 години

Пешеходците не могат да видят "красотите" на фъндъчения град, защото гледат да не се спънат в тротоарните препятствия. Ходим с поглед в краката си, а някои направо нямат и тази възможност.

20

Петров

преди 4 години

Манастирски ливади са цвете, нямат улици, но не са постровени квартал върху квартал, както става в Младост.

19

Анонимен

преди 4 години

На русофилските селяни тротоарите са им виновни.Нали са шумкарски наследници...свикнали да бродят из гората !

18

Анонимен

преди 4 години

След изборите - самоковската ***, която съсипа София - В ЗАТВОРА.Заедно с тлътия й шеф.

17

Анонимен

преди 4 години

Лъжлата Фандупкова кога ще махне мутренската борса Капитолия от Борисовата градина.Лъжлата Фандъкова кога ще спре строежа на мутренския Златен век на герберастката фирма Артекс в Лозенец.Лъжлата Фандъкова кога ще махне перките по Графа, в които стотици софиянци се изпопребиха.Лъжлата Фандъкова кога ще бъде съдена за откраднатите милиарди и некачествените ремонти.

16

Анонимен

преди 4 години

То и ти нямаш диплома за юрист, но си адвокат че даже и омбудсман мошеничке.

15

Анонимен

преди 4 години

Изпочупихме си краката по тия криви тротоари.Не случайно софиянци ги нарекохме Фъндоари.