54

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.

53

Анонимен

преди 4 години

леле мале колко е грозна

52

Чочо

преди 4 години

Амнезия ,алцхаймер гарниран с деменция - това ли е цената ,която трябва да плати всеки отровен от БСП пропагандата . Баста , помним всичко , не се опитвайте да промивате мозъци , достатъчно е , че вашите са промити , власт за вас никога !!!!

51

Малка подробност:

преди 4 години

КРИТИКАРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО-20, ИЗОБЩО НЕ СА ПО РАБОТАТА.ТЕ СА САМО ПО "ВЕЛИКИТЕ ПРИКАЗКИ" И ОБИРАНЕТО НА ПАРСАТА ОТ БАНКИТЕ.ДОЙДАТ ЛИ НА ВЛАСТ---"КРУША КРИЙ", ЗА ПАРИТЕ НА НАРОДА!!СПРАВКА:/3-ТЕ ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ/

50

Анонимен

преди 4 години

Търсете си платени гаражи.Ще забраняват гарирането пред дома ви.

49

Абе, еййй...

преди 4 години

Ако Манолова стане кмет, ще трябва да гарираме в Люлин или Младост,. иначе ще ни глобяват ако сме на тротоара по 500-лв.

48

(-_-)

преди 4 години

София е пълен батак. От красива и зелена столица през 80те се превърна в един миризлив коптop:( ей, и спрете вече с тия кореняци и незнам си какви, щото всички сме за малко на тая земя и както сме дошли голи и боси - така и ще си тръгнем. Нищичко няма да отнесем с нас.. Няма никакво значение кой къде се бил родил, защото това по никакъв начин не го прави по-добър или по-лош от всеки друг..

47

sofeto

преди 4 години

След 2000 години, незнам си колко години кмет на гр. София, "тази откри отново" числото "Пи 3.14" за тротоарите, и тая ми била учителка(да ама не)!

46

Dinosaurus

преди 4 години

Че на "тълпата" трябват ли и тротоари? Белия автобус не можа да се изтегли от пред НС по площада! А братя Галеви са по арабския свят... с парите си. Не оставиха на Майчето, сега ние трябва да и финансираме "положителните" амбиции. И защо смята, че като кмет ще е по-добра, отколкото като омбудсман или депутат? Да си кмет означава да правиш, не да приказваш, има огромна разлика! И Пеевски няма да и помогне... ура за Мая

45

Анонимен

преди 4 години

Засега само Мая Манолова има някаква смислена визия за София. Фандъкова продължава с лъжите колко много била направила и как разбирала проблемите на София, но от самоковска *** повече не може да се очаква.

44

Анонимен

преди 4 години

НА ГЕРБ ТРОТОАРИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ТЕ ПО ЗЕМЯТА НЕ ХОДЯТ

43

Анонимен

преди 4 години

Тая чак сега ли ги видя?

42

До 34

преди 4 години

Изобщо не си наясно. Панелките решаваха частично жилищната криза в София, която я има от приблизително 130 години, т.е. малко след Освобождението от турско робство. В панелките живееха хора всякакви, вкл. и аз съм живял въпреки че съм роден до площад Славейков. В блока ми имаше още хора родени в най-централната част на София. Колкото до Лозенец, това беше извън София преди години, точно както и Дружба.

41

сминдух енд чесън

преди 4 години

Честно ,Иванчева ми става все по симпатична.

40

до 34

преди 4 години

Случайно живях в центъра на София до 28 години. Щото съм кореняк софиянец. Не ми ги пробутвай тия за великите кореняци какви били пичове. Толкова са отвратителни и като манталитет и изпълнени със злоба. Айде стига се величахте. Живях на Петте кьошета и сега даже не ми се минава оттам, като се сетя какви бок.луци бяха.

39

М. МАНОЛОВА:

преди 4 години

Никакво паркиране по Тротоарите.САМО НА ПАРКИНГИ В СОФИЯ. СОФИАНЦИ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ПАРКИРАНЕ!!!!!

38

Хм!

преди 4 години

Паркиращите по тротоарите дали ще гласуват за червената вещица?4-годишната програма за ремонт на тротоарите я разбирам, но пък така изниква следващия проблем - къде да паркират аджаба хората? Нещо за паркинги казва ли се в програмата на ММ или софийските шофьори кучета ги яли, да се спасяват!На това му се вика популизъм - решаваш един проблем като създаваш друг и накрая очакваш да ти ръкопляскат. Браво, Манолова!

37

Анонимен

преди 4 години

нова зелена зона ли се води озеленяване?

36

до 32

преди 4 години

Говориш глупости. Почти всички комплекси в полите на Витоша са построени от инвеститори с кредити. Аз лично имам вила в Симеоново от баба ми, както и всичките ми съседи. Живея в центъра на София- всеки съсед има вила в тези квартали от сума години. Знаеш ли колко пъти инвеститори са ми предлагали да строят на мястото ми. Изсмивам им се в лицето. Разбира се, има алчни хора, които си дават няколко съседни парцела и хоп- ето ти нагъчкани една до друга редови къщи.

35

МАНОЛОВА КАЗА:

преди 4 години

"ЩЕ МАХАМ КОЛИТЕ ОТ ТРОТОАРИТЕ В СОФИЯ!!!!!!"НА ТРОТОАРИТЕ НЯМА ВЕЧЕ ДА СЕ ГАРИРА!!КОЙТО ГАРИРА НА ТРОТОАР-500лв.ГЛОБА!!!!