70

Анонимен

преди 4 години

Политиците цвят нямат, както парите мирис.

69

Бял, хетересексуален

преди 4 години

Да бъдеш гей не е позорно, написаха те в Facebook.Не само, че е позорно , но и е гнусно !

68

village peoples

преди 4 години

Той едва ли е единствения във ВМРО, но нали не е позорно, Сиди и Контрера , нека спят спокойно

67

Мислеща

преди 4 години

Не ме интересува кой с кого си ляга, това е личен избор. Мен ме интересува какво правят политиците в политиката, а не в леглото. За съжаление всички обслужват собствени или външни интереси , и не отстояват българските. На думи са силни, но на действия ..... пълна нула!

66

gf hf mf :>

преди 4 години

Всичко върви по план. Като отвратят хората с тази кампания ГЕРБ ще спечели София. Следва поредното увеличение на заплатите на държавната администрация, от което следва и печелене на парламентарните избори, които наближават, тъй като са само клоуни останалите лидери на партиите, и като не гласуват пак половината население на изборите, а само държавната администрация и ромите, ГЕРБ си гарантират нови 4г. на власт. Всичко е ТОЧНО. ;)

65

Анонимен

преди 4 години

Волен пък и а една жена ...Божеее ,Господи .

64

Анонимен

преди 4 години

66 - първо това че да си гей не позорно, не означава че ако си гей си герой. Второ между гейовете и "еврогейовете" няма никакав разлика, защото българите са европейци. и членуваме в ЕС.трето не става дума за герой, а за това че е скандално да сочиш с пръст някого и да размахваш неговата сексуалност. А още по-скандално е, когато не можеш да докажеш твърденията си, а ръсиш клевети.

63

Анонимен

преди 4 години

Интересно социолозите изследваха ли процентите на всички кандидати за София след този скандал ?

62

Анонимен

преди 4 години

Особено е абсудра е ситуацията. Първо Джамбазки е женен има и дъщеря Биляна.Второ Джамбазки неедноктно се е обявявал срещу гейовете и срещу Прайда, това влиза и в програмата му.Толкова по-абсурдно бе Сидеров да го нарочи за лице на гейщината, само защото не афишира личния си живот като Сидеров и не говори за жената до себе си.

61

Анонимен

преди 4 години

извадка от текста "Да бъдеш гей не е позорно." то тогава еврогей е геройство

60

До 60, 62

преди 4 години

Ами вземи го във вас да си Гукате,като е толкова Уба'ф

59

Иван

преди 4 години

Така се прави, браво, че защитават правата на Джамбазки. Няма нищо страмно Геле.

58

Анонимен

преди 4 години

61 - ти въобще прочете ли изказването им?Точно обратното - казали са, че да си обратен НЕ Е ОБИДНО, а че Сидеров е вложил смисъл на обида в тази дума и затова държането му е позорно.Не можеш да крещиш "Джамбазки е гей. Джамбазки е гей. Нека да оглави парада" и това да не е обида за всички гейове. Не че толкова харесват Джамбазки, ама някак Сидеров превърна думичката гей в ПОЗОР, а джамбазки - в символ на гейовете. което а абсурдно.

57

Анонимен

преди 4 години

Костов ни обърка държавата .Все пак да не го забравяме .Къде бяхме къде сме сега .Живков говореше с космонавта ни в космоса .А днес обсъждаме кой бил гей .

56

Анонимен

преди 4 години

Именно Джамбазки навремето излеез с много категорична позиция срещу мигрантите, докато Илияна Йотова - също евродепутат - ни обясняваше колко мили същества са те и какъв страхотен шанс аз нас било за нас това.Джамбазки е 6 в ЕС, по активност сред почти 600 евродепутати, навсякъде го ценят, влезе в комисията по право евродепутат е за втори път.Сидеров където се появи му захлопват вратите, бие се с посланици, рита чужди стюардеси, държи се хулигански, влиза с пистолет в Парламента

55

Ицхак Розентал

преди 4 години

тези защо смятат че да си обратен е обидно?или гузен негонен бяга

54

Анонимен

преди 4 години

56 - Ангел Джамбазки е на светлинни години от Сидеров. Той предупреди за Инстанбулската конвенция. Той бе в основата българското малцинство в Албания да бъде признато официално, и води титанична борба за правата на българите в Западните покрайни. Джамбазки сигнализира пръв за проблемите с плана Макрон, призова всички българия да гласуват като един и докато Световлав Малинов се криеше той отиде да гласува срещу плана "макрон". Джабазки винаги е бил с ясна позиция.

53

Анонимен

преди 4 години

Мечтана кампания за Бойко .Просто разкош.Изпъква пред скаралите се другари .Ех ,Живков на кого ни остави .

52

Анонимен

преди 4 години

Сидеров нека говори с факти, документи, да цитира хора, да казва кое кога и къде се случило а де хвърля клевети, обиди и квалификации и да се надвиква с околните.

51

Анонимен

преди 4 години

Ами Джамбазки е същия тип политик като Мая,Сидеров и Радан .Приказки ,приказки и тава е.Неприятно просто .